Vilniuje policija vaikėsi sprunkantį BMW – automobilis dingo pareigūnams iš akių, bet tai vairuotojo neišgelbės

2024 m. gegužės 31 d. 15:13
Lrytas.lt
Nuo Vilniaus policijos pareigūnų penktadienį paspruko automobiliu BMW važiavęs jaunas vyras. Pareigūnai teigia, kad Kelių eismo taisykles pažeidęs vairuotojas pasprukdamas tik apsunkino savo situaciją ir tai jo nuo nuobaudos neišgelbės – tik laiko klausimas, kada vaikinas bus surastas.
Daugiau nuotraukų (1)
Gaudynės penktadienį prasidėjo ties Laisvės pr. ir Viršuliškių g. sankryža. Patruliuojantys pareigūnai pamatė, kaip sankryžą degant draudžiamam geltonos spalvos signalui kirto automobilis BMW. Automobilis ten pat ir buvo sustabdytas.
Prie vairo sėdėjęs jaunas vyras pareigūnams sakė, kad su savimi neturi pasiėmęs vairuotojo pažymėjimo, tačiau dievagojosi, jog tikrai yra teises išsilaikęs ir policininkams gali parodyti savo asmens tapatybės kortelę.
Tačiau užuot tą kortelę parodęs, vaikinas netikėtai nuspaudė greičio pedalo Ąžuolyno gatve spruko nuo pareigūnų. Pareigūnai bėglį, kėlusį pavojų aplinkiniams, pradėjo persekioti.
BMW važiavo labai dideliu greičiu, pavojingai manevravo, vis išvažiuodavo į priešingos krypties eismo juostą. Ties Ozo g. ir Gelvonų g. sankirta pareigūnai bėglį pametė iš akių.
Nepasaisant to, kad jaunas vyras paspruko, pareigūnai greitai nustatė, kad automobilis priklauso Riešės kaimo (Vilniaus rajonas) gyventojui (gim. 2005 m.). Nuvykę į jo namus, pareigūnai vaikino kol kas neaptiko.
Nepaisant to, pasak pareigūnų, tai tik laiko klausimas, kada bėglys bus surastas. Dabar jam gresia atsakomybė ne tik už sankryžos kirtimą degant draudžiamam šviesoforo signalui, bet ir už nepaklusimą pareigūnams bei kitus KET pažeidimus. 
Įvykis tiriamas.
bėglysVilniusBMW
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.