Kaune į areštinę pateko parduotuvės darbuotojai grasinęs 20-metis

Kauno policija dėl viešosios tvarkos pažeidimo sulaikė ir į areštinę uždarė 20-metį, kuris grasino parduotuvės darbuotojai.

Antrankiai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Antrankiai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-05-31 08:56

Kaip pranešė Policijos departamentas, gegužės 30 d. apie 10 val. Kaune, Baltijos g., parduotuvėje, vyras (gim. 2004 m.) pažeisdamas viešąją tvarką bei demonstruodamas nepagarbą aplinkiniams grasino parduotuvės darbuotojai (gimusi 1995 m.).

Įvykio metu žmonėms nenukentėjo.

Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Tikėtina, kad vyras prieš pradėdamas grasinti padavėjai dar galėjo ir apsivogti. Tačiau Policijos departamentas savo pranešime šią dalį nutyli.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešios tvarkos pažeidimo ir vagystės.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Tas, kas atvirai pagrobė svetimą turtą arba viešoje vietoje pagrobė svetimą turtą iš asmens drabužių, rankinės ar kitokio nešulio (kišenvagystė), arba pagrobė svetimą turtą įsibrovęs į transporto priemonę, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.