Jonavos pareigūnams įkliuvo narkotikų pardavėjas ir jo klientas

Ketvirtadienį Jonavoje pareigūnai sulaikė galimai narkotinių medžiagų pirkėją ir platintoją, kurio namuose buvo surengta krata. Apsilankymas pas jonavietį „nepraėjo“ veltui – rastos supakuotos ir prekybai paruoštos galimai kanapės ir amfetaminas.

 Per kratą rasti narkotikai.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
 Per kratą rasti narkotikai.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kauno apskrities VPK

May 17, 2024, 2:02 PM

Gegužės 16-osios vakarą Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai surengė pasalą Jonavoje ir sulaikė du vyrus, iš kurių – vienas (gim. 1995 m.) galimai platino narkotines-psichotropines medžiagas, o kitas – galimai jas įsigijo (gim. 1990 m.).

Sulaikytieji yra žinomi policijos pareigūnams už anksčiau padarytas įvairias nusikalstamas veikas.

Pareigūnai, siekdami išaiškinti nusikalstamą veiką, atliko kratą narkotinių medžiagų platinimu įtariamo vyro namuose ir garaže. Nuodugniai patikrinus patalpas rasta daugiau nei 60 maišelių su galimai narkotinėmis-psichotropinėmis medžiagomis. Įtariama, kad tai kanapės ir amfetaminas, kurie buvo su-pakuoti ir paruošti realizacijai – nelegaliai prekybai.

Kauno apskrities VPK Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą. Už nusikalstamas veikas įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Tyrimą organizuojančio ir jam vadovaujančio Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo skyriaus prokuroro prašymu jonaviečiui, kuris galimai platino narkotines-psichotropines medžiagas, skirta kardomoji priemonė – suėmimas trims mėnesiams.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.