Suimtas panevėžiečių rankinių vagystėmis įtariamas nepilnametis

Teismas patenkino Panevėžio apylinkės prokuratūros prokurorės prašymą ir skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą – nepilnamečiui panevėžiečiui. Įtariama, kad jaunuolis Panevėžio gatvėse iš kelių vyresnio amžiaus moterų yra pavogęs rankines.

Vagystėmis įtartą nepilnametį teismas leido suimti mėnesiui.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Vagystėmis įtartą nepilnametį teismas leido suimti mėnesiui.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lietuvos Respublikos prokūratūra

Mar 28, 2024, 10:09 AM

Pranešimai apie panašaus braižo vagystes prasidėjo praėjusią savaitę. Vyresnio amžiaus moterys rankinių su įvairiais daiktais netekdavo šviesiu paros metu, jas tiesiog gatvėje pačiupęs jaunuolis pabėgdavo.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Panevėžio miesto ir rajono policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tyrimo metu buvo nustatytas ir sulaikytas įtariamasis – nepilnametis panevėžietis. Šiuo metu jam pareikšti įtarimai dėl trijų vagysčių.

Ikiteisminiam tyrimui vadovaujanti Panevėžio apylinkės prokuratūros prokurorė Loreta Liepienė kovo 27 dieną kreipėsi į Panevėžio apylinkės teismo Panevėžio rūmus, prašydama įtariamajam skirti suėmimą. Patenkinęs prokurorės prašymą, teismas jaunuolį leido suimti 1 mėnesiui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.