Varėnoje vykstančiame festivalyje „Revolution“ - narkotinės medžiagos

Savaitgalį, liepos 6-8 dienomis, Varėnoje vykstantis elektroninės muzikos festivalis „Revolution“ traukia ir nelegalias medžiagas vartojančius ar platinančius žmones. Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato suvestinėje penktadienį, festivalio antrąją dieną, fiksuoti 6 su narkotinėmis medžiagomis susiję įvykiai. 

 Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato suvestinėje penktadienį, festivalio antrąją dieną, fiksuoti 6 su narkotinėmis medžiagomis susiję įvykiai. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
 Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato suvestinėje penktadienį, festivalio antrąją dieną, fiksuoti 6 su narkotinėmis medžiagomis susiję įvykiai. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 8, 2017, 11:18 AM

Liepos 7 dieną, 8.00 val., pirminės apžiūros metu pas J. Š, gim. 1995 m., gyv. Skuodo r., cigarečių pakelyje rastos keturios rausvos spalvos tabletės, įtariama kad tai narkotinė medžiaga. 

10.00 val. pirminės apžiūros metu pas M. K., gim. 1993 m., gyv. Šiaulių m., kuprinėje rastas polietileninis maišelis, kuriame buvo baltos spalvos milteliai, įtariama, kad tai narkotinė medžiaga (amfetaminas), ir metalinė dėžutė, kurioje buvo aštuoni vienetai paketėlių su galimai augalinės kilmės narkotine medžiaga. 

13.35 val. pirminės apžiūros metu pas D. G., gim. 1995 m., gyv. Vilniaus m., cigarečių pakelyje rastos trys smėlio spalvos tabletės, įtariama, kad tai narkotinė medžiaga. 

14.10 val. pirminės apžiūros metu pas V. Ž., gim. 1991 m., gyv. Vilniaus m., piniginėje rasta smėlio spalvos tabletė (1 vnt.), įtariama, kad tai narkotinė medžiaga. 

14.50 val. pirminės apžiūros metu pas J. S., gim. 1985 m., gyv. Vilniaus m., rastas plastikinis maišelis su augalinės kilmės narkotine medžiaga, o tabako pakelyje rastos trys oranžinės spalvos tabletės, įtariama, kad su narkotine medžiaga. 

14.50 val. pas E. P., gim. 1985 m., gyv. Vilniaus m., policijos pareigūnams pasiteiravus ar neturi draudžiamų daiktų, jis pateikė plastikinį maišelį, kuriame buvo, įtariama, augalinės kilmės narkotinė medžiaga. 

Nei vienas iš jaunuolių nesulaikytas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.