Suvalkiečiai pakliuvo į sukčių spąstus

Penktadienį į Marijampolės apskrities policijos komisariatą kreipėsi

Telefoniniai sukčiai nesunkiai suranda aukų, nors apie tai, kaip saugotis aferistų, viešojoje erdvėje netrūksta informacijos.<br>Archyvo nuotr.
Telefoniniai sukčiai nesunkiai suranda aukų, nors apie tai, kaip saugotis aferistų, viešojoje erdvėje netrūksta informacijos.<br>Archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Loreta Juodzevičienė

Jul 2, 2016, 9:32 AM, atnaujinta May 20, 2017, 2:39 AM

Marijampolietė, tik patikrinusi savo sąskaitą banke ir pasigedusi 325 eurų, susivokė, jog pinigus galėjo pasisavinti nepažįstamas asmuo, kuriam telefonu ji pati padiktavo elektroninės bankininkystės prisijungimo kodus.

22 metų marijampolietis savo sąskaitą patikrino bankomate ir pastebėjo, jog birželio 30-ąją per du kartus dingo 340 eurų.

50-metė vilkaviškietė prieš savaitę specialiame portale aptiko skelbimą apie parduodamą automobilį ir nusprendė jį įsigyti.

Moteris į nurodytą sąskaitą pervedė 150 eurų, tačiau pageidaujamo automobilio taip ir neišvydo, nes nebepavyko susisiekti su jo pardavėju. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.