Kauniečio draugystė su biržiečiais baigėsi liūdnai

Darbo reikalais Biržuose lankęsis 41 metų kaunietis nuo šiol žinos, kad su nepažįstamais jaunuoliais bendrauti reikia atsargiau. Į svečių namus pasikviesti du vaikinai ir mergina jį sumušė ir apiplėšė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2014, 9:51 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:33 PM

Ketvirtadienio naktį į Biržų policiją kreipėsi 41 metų R.J., gyvenantis Kaune. Vyriškis papasakojo, kad darbo reikalais viešėdamas Biržuose, trečiadienio vakarą susipažino su dviem jaunuoliais ir mergina. Naujuosius bičiulius kaunietis pasikvietė į savo nuomojamą kambarį J.Janonio aikštėke įsikūrusiuose svečių namuose.

Ten kompanijai leidžiant laiką, R.J. kilo įtarimų, kad jaunuoliai turi negerų kėslų. Apie 1 val. nakties nepažįstamieji jį sumušė, apipurškė dujomis ir bandė pagrobti mobiliojo ryšio telefoną bei garso kolonėlę.

Kauniečiui pavyko kompaniją išgrūsti lauk, tačiau prie viešbučio tie patys vaikinai ir mergina jį sumušė ir pagrobė banko kortelę, asmens tapatybės kortelę, vairuotojo pažymėjimą, 10 litų, įvairias nuolaidų korteles. Grįžęs atgal į savo kambarį, kaunietis pasigedo garso kolonėlės, navigacijos ir kambario rakto. Nuostolį Biržų svečias įvertino 330 litų. Įtariamieji ieškomi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.