Seime – griežtas V. Mitalo raginimas koronavirusu susirgusiam A. Ažubaliui: paprašė palikti salę

Naujausi
Dalia
July 18, 2024, 11:50 PM

O kiek vaikšto ir su kovidais, ir be kaukių? Dabar jau niekam tai nebesvarbu. Nes tai "tik peršalimas." :-) Ažubalis, pasirodo, sąmoningas pilietis, jaučiantis atsakomybę prieš visuomenę, tačiau ir tai buvo nesuprasta. Kokie čia dar galėtų būti komentarai? Graudumėlis. Bet ir juokas kartu.

Romas
July 18, 2024, 4:14 PM

Skardžius, Širinskienė tai Seimo pūliniai, jie neturi jokios politinės kultūros, nesuprantu, kas renka tokius nevykėlius, o sergantiems nėra ką veikti žmonių būryje.

algis
July 18, 2024, 1:21 PM

Taigi kaukės pandemijos metu buvo panasėja, aukščiausias apsaugos lygis. Kas pasidarė dabar, seimūnai netiki tuo ką patvirtino ekspertai ir profai?

Dalia
July 18, 2024, 12:34 PM

Taigi dabar, net sergant Covidu, reikia eiti į darbą. Praeitą savaitę (negyvenu LR) testas parodė, kad sergu Covidu. Jaučiausi blogai. Pranešiau šefei. Man pasakė: "Neturim tavęs kuo pakeisti. Užsidėk kaukę ir eik dirbti." Nėjau, nes temperatūra sukilo iki 40. Bet šefė vis dūsavo: "Absurdas..." Sirgau Covidu 3 kartus, nors tiek pat kartų skiepyjausi. Tik 2-ąkart sirgau lengviau. Paskui, kai testas būdavo neigiamas, eidavau į darbą, užsidėjusi kaukę, bet nosis visada būdavo "užkimšta" ir balsas prikimęs. Ir jeigu Seimo nariai nežino, kad tokios yra Covido pasekmės, tai graudu dėl tokio neišprusimo.

Vydmantas
July 19, 2024, 1:18 AM

Kiek kartu pasiskiepysi tiek sirgsi, ta kauke nieko nesaugo, jau seniai protingem aisku.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

Daugiau naujienų

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.