„Kaprizas ir užgaida“: politologai kelia pagrindinę versiją, kodėl G. Nausėda taip užsimojo „perkrauti“ Vyriausybę

Naujausi
Dalia
July 18, 2024, 1:19 PM

Rašiau Audronei, bet išėjo viešai. Audronė pasakė, kad be Šimonytės Vyriausybės, Lietuvą būtų ištikęs Ukrainos likimas. :-))))) Gal taip pigiai nemanipuliuokim situacijom? :-)))

Dalia
July 18, 2024, 1:15 PM

Gal nederėtų taip nuvažiuoti į lankas? Nes juokinga. :-)

Dalia
July 18, 2024, 9:27 AM

Taip, Vyriausybei nebuvo įprasta kadencija, nes Covid'as viso pasaulio vyriausybių (ir ne tik) planus sujaukė, todėl, mano nuomone, nereikėtų manipuliuoti Covid'u, nes šitą baisią patirtį turėjo išgyventi visos pasaulio šalys. Bet kad gėda turėti Nausėdą, kaip Prezidentą, pritariu 100%.

aida
July 18, 2024, 9:26 AM

kaprizas ir užgaida yra tada, kai Ilgas ir Bjaurus braunasi per fotosesijas su užsienio delegacijom į PRIEKĮ ar pūpso šalia įtkingų asmenų, kad tik fotkėje gražiai atrodytų...

Kamaratas
July 18, 2024, 9:02 PM

Jis niekur nesibrauna, jei neišmanai protokolo dalykų- nepezėk !!!! Visose nuotraukose, kurioms "pozuoja" užsienio šalių vadovai, jiems yra organizatorių griežtai numatytos vietos, kurias jie turi užimti !!!! Lygiai kaip ir vietos prie apskrito stalo, kada vyksta įvairūs tarptautiniai premjerų, įvairių ministrų, prezidentų susitikimai, derybos, būna griežtai numatytos, paskirtos ir jokios saviveiklos, pageidavimų !!!!

Romas
July 18, 2024, 9:06 AM

Šaunuoliai konservatoriai, šaunuolė Šimonytė, kuri Lietuvos valstybę ištraukė iš kovido, nelegalių migrantų, iš ekonominės krizės, ko nepasakysi apie Prezidentą,kuris tik kiršino Lietuvos žmones ir nieko nepadarė ką buvo žadėjęs,gėda turėti tokį Prezidentą.

genute
July 18, 2024, 8:26 AM

Akivaizdu, kad ponas Nausėda yra velniškai kaprizingas ir kerštingas. Kas pasikeis, kai kelis ministrus jis pakeis į " dar žalius ministrus"? Tik dar blogiau bus. Antra,apgailėtina, kai buldozeriniu principu jis stumia socdemus - bebrus į būsimą valdžią, net premjerės postą garantuoja Blinkevičiūtei, kuri net girdėti nenori ir vis maivosi. Kam jai Lietuva ir atsakingas darbas, kai Briuselis už mygtukų paspaudimą moką tokius pinigus? Ir kurioje vietoje belieka jo priesaika - Visiems būti teisingu?

Dalia
July 18, 2024, 7:58 AM

Kad šita Vyriausybė yra katastrofa, sutinku. Bet žuvis pūva nuo galvos. Palikta Šimonytė ir toliau eis savo pareigas, tačiau atleidžiami keli ministrai, nes Nausėdai "nepatinka." Kur logika??? Ir poezija nesivaidena, - ją Nausėda deklamuoja kasdien, tuo būdu pudrindamas smegenis visai lietuvių tautai.

Dalia
July 18, 2024, 7:24 AM

Nausėdai vis stipriau pasireiškia didybės manija, nes nesuvokimas elementarios politinės situacijos yra tiesiog absurdiškas. Likus keliems mėnesiams iki naujų Vyriausybės rinkimų, jis keičia ministrus, kurie, nauji, tik dar labiau sujauks tai, kas yra dabar. Kaprizingas, nuolatos lūpytes papūtęs prezidentėlis, kuriam rūpi tik jo asmeninės ambicijos, o ne tauta. "Žygiais, o ne žodžiais mes tėvynę mylim." Tačiau lietuviams patinka poezija, deja...

Arnoldas
July 18, 2024, 7:45 AM

Šita vyriausybė - klaiki Lietuvos katastrofa! Konservatoriai prižygiavo liepto galą. O jums poezijos vaidenasi...

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

Daugiau naujienų

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.