Prabilo tragiškai žuvusios 14-metės mama: „Iškeliavo, kur jai bus lengviau“ Pranešė, kur bus galima atsisveikinti

Šią savaitę Alytuje tragiškai žuvusios 14-metės mama paskelbė, kur bus galima atsisveikinti su jos dukra. Paauglė pirmadienį nukrito nuo Baltosios rožės tilto, šiuo metu tiriama privedimo prie savižudybės versija.

Įvykio vietoje Alytuje.<br>alytausgidas.lt nuotr.
Įvykio vietoje Alytuje.<br>alytausgidas.lt nuotr.
Įvykio vietoje Alytuje.<br>alytausgidas.lt nuotr.
Įvykio vietoje Alytuje.<br>alytausgidas.lt nuotr.
Įvykio vietoje Alytuje.<br>alytausgidas.lt nuotr.
Įvykio vietoje Alytuje.<br>alytausgidas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 12, 2024, 10:15 AM, atnaujinta Jun 12, 2024, 10:38 AM

„Mano dukrytė, mano angeliukas, mano gyvenimas, mano Agotėlė...

Birželio 10 dieną paliko mus, iškeliavo kur jai bus lengviau, kur stebės mus nuo debesėlio...

Atsisveikinsim ir į paskutinę kelionę palydėsim...

Pašarvota bus birželio 12d. 15.00val. laidojimo namuose „Skausmo užuovėja“, 1 – oje salėje“, – socialiniame tinkle rašė paauglės mama.

Ji pranešė, kad šv. Mišios bus aukojamos birželio 12d. 18.00val. Šv. Kazimiero bažnyčioje. Urna išnešama birželio 13d. 15.00 val., laidotuvių ceremonija vyks Klevų kapinėse.

„Atvyksiantys atsisveikinti su mano mergyte, prašome pagerbti gėlės žiedu... Agotėlė labiausiai mėgo spalvotus gvazdikus...“, – rašė moteris.

Primename, kad pirmadienį dingusi nepilnametė galimai nukrito nuo Baltosios rožės tilto. Po pietų pranešta apie Punios apylinkėse rastą, įtariama, šios merginos kūną.

Kaip Eltai sakė Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Kristina Janulevičienė, pirmadienį, pieš 12 val., moteris pranešė, kad iš namų į mokyklą išėjo, bet į mokyklą taip ir nenuėjo jos 14-metė dukra. Pranešta, kad mergina dingo.

Anot K. Janulevičienės, policija peržiūrėjo vaizdo kamerų, įrengtų mieste, fiksuotus vaizdus ir paaiškėjo, kad nepilnametė ėjo link Dainų slėnio.

„Peržiūrėtos ten įrengtų vaizdo kamerų medžiaga, kur užfiksuota, kaip nuo tilto nukrenta žmogus ir spėjama, kad tai gali būti ieškoma nepilnametė“, – anskčiau sakė K. Janulevičienė.

Pirmadienį, po pietų, policijos atstovė tvirtino, kad Punios apylinkėse, Nemuno upėje, rastas galimai nuo tilto nukritusios paauglės kūnas. Mirusios nepilnametės kūnas rastas be išorinių smurto žymių.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.