L. Volkovas: labai džiaugiuosi, kad atkaklus Lietuvos policijos darbas davė rezultatų

Rusijos opozicionierius Leonidas Volkovas džiaugiasi Lietuvos teisėsaugos darbu, siekiant išsiaiškinti ir sulaikyti su jo užpuolimu susijusius įtariamuosius.

Policija.<br>V.Skaraičio nuotr.
Policija.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Augustė Lyberytė

Apr 19, 2024, 12:03 PM

„Aš kol kas nežinau jokių kitų detalių, bet galiu pasakyti: aš mačiau, kaip energingai ir atkakliai Lietuvos policija visą pastarąjį mėnesį tyrė šią bylą, ir labai džiaugiuosi, kad šis darbas davė rezultatų“, – socialiniame tinkle „X“ rašė L. Volkovas.

„O detales greitai sužinosim. Nekantrauju sužinoti“, – pridūrė jis.

Penktadienį prezidentas Gitanas Nausėda pranešė, kad Lenkijoje buvo sulaikyti du asmenys, įtariami išpuoliu prieš Lietuvoje gyvenantį Rusijos opozicionierių L. Volkovą.

„Lenkijoje sulaikyti du asmenys, įtariami Rusijos opozicijos lyderio Leonido Volkovo sumušimu“, – penktadienį pranešė G. Nausėda.

Anot G. Nausėdos, netrukus, atlikus procesinius veiksmus, įtariamieji bus perduoti Lietuvai. Daugiau detalių prezidentas teigė negalįs komentuoti.

ELTA primena, kad kovą Vilniuje buvo užpultas ir sužalotas Rusijos kalėjime mirusio Kremliaus opozicionieriaus Aleksejaus Navalno bendražygis L. Volkovas.

L. Volkovas iš Rusijos pasitraukė kilus arešto grėsmei. Šiuo metu L. Volkovas gyvena Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.