G. Paluckas prisijungė prie ginčo dėl fiziologinio tirpalo: „Žiauriai apmaudu“

Socialiniuose tinkluose prieš kelias dienas susikibo sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga ir Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų lyderis Gabrielius Landsbergis. Ir šio ginčo objektas gali nustebinti – konservatorių lyderio naudojamo fiziologinio tirpalo.

G.Paluckas prisijungė prie ginčo dėl fiziologinio tirpalo: „Žiauriai apmaudu“.<br> lrytas.lt fotomontažas. 
G.Paluckas prisijungė prie ginčo dėl fiziologinio tirpalo: „Žiauriai apmaudu“.<br> lrytas.lt fotomontažas. 
G.Paluckas prisijungė prie ginčo dėl fiziologinio tirpalo: „Žiauriai apmaudu“.<br>T.Bauro nuotr.
G.Paluckas prisijungė prie ginčo dėl fiziologinio tirpalo: „Žiauriai apmaudu“.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 22, 2017, 9:13 AM, atnaujinta Nov 22, 2017, 9:16 AM

Ironiškai prie susikibimo prisidėjo ir Lietuvos socialdemokratų partijos lyderis Gintautas Paluckas. Jis socialiniame tinkle „Facebook“ sukritikavo G.Landsbergio idėją skųstis, tačiau nieko dėl to nedaryti. „Praleidau progą nuvažiuot į vaistinę ko nors NENUSIPIRKT. Žiauriai apmaudu“, – ironizavo G.Paluckas.

Jis rašė, kad vis dar besitęsiant skandalui dėl veterinarinių akių lašų, ką darė jis pats „O mes nykiai ir neįdomiai skaičiuojam kaip perskirstyti Vilniaus mieste apylinkes, kaip sumažinti gydytojams krūvius, kaip pacientams sumažinti eiles ir gauti daugiau gydytojo laiko ir dėmesio. Ne tik skaičiuojam, bet ir suskaičiavom. Ne tik suskaičiavom, bet ir pamėginsim padaryti. Mes mėginsim padaryti, nors tai turėtų daryti (bet nedaro) sveikatos apsaugos ministerija“, – tikino politikas.

„Nykuma. Trečiaeilės čia bėdos. Bet gal dar ne vėlu... Jei dabar nulėkčiau ir NENUSIPIRKČIAU kokio Ibuprofeno, gal dar „iššaučiau“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė G.Paluckas.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad antradieninį sveikatos apsaugos ministras į susitikimą su opozicinėmis frakcijomis atsinešė G.Lansdbergiui reikalingą fiziologinį tirpalą. Visgi, šis jo neėmė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.