Internetas ūžia: ar Gretos mezgimo kursuose galima nusimegzti santykius?

Kol parlamentarė Greta Kildišienė šaukdama iki užkimimo tvirtina, kad pasivažinėjimai prabangiu visureigiu nepažeidžia jokių Seimo nariams taikomų etikos normų, o su partijos lyderiu Ramūnu Karbauskiu jos nesieja jokie romantiški ryšiai, internete jau pasipylė įvairūs juokeliai ne tik apie politinę situaciją, bet ir Seimo naujokės pomėgius.

Paskyra apie mezgimo kursus internete sparčiai populiarėja.<br>„Facebook.com“ nuotr.
Paskyra apie mezgimo kursus internete sparčiai populiarėja.<br>„Facebook.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2017, 7:03 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 10:49 PM

Socialiniame tinkle „Facebook“ sukurta paskyra „Gretos mezgimo kursai pradedantiesiems“ populiarėja ne dienomis, o valandomis. Paskyros nuotrauka papuošta pačios G.Kildišienės nuotrauka, kurioje ji laiko megztas kojines.

„Greta mokys mezgimo paslapties ir skaidrumo. Atvažiavusiems su „Range Roveriu“ bus taikomos ypatingos nuolaidos“, – rašoma paskyroje ir nurodoma, kad kursai vyks sausio 21 dieną.

Toks pasiūlymas sulaukė daug dėmesio ir apie dalyvavimą kursuose socialiame tinkle spausdami mygtuką „dalyvauju“ pareiškė apie 600 „Facebook“ vartotojų, o daugiau nei 1,5 tūks. asmenų pažymėjo, kad yra tiesiog susidomėję renginiu.

Sąmoju trykšta ir kursų organizatoriams siunčiami klausimai: „Ar išmokysite merginas užmegzti santykius su turtingais vyrais? Geriausia – negeriančiais ir nerūkančiais. Ar išmokysite po to išardyti santykius taip, kad merginai liktų butas?“ – domisi vienas paskyros lankytojų. „Ar baigęs kursus galėsiu sau nusimegzti roverį?“ – domisi kitas.

Tarp paskyros lankytojų buvo ir tokių, kurie suskubo siūlyti savo paslaugas: „Dėmesio! Esate pradedantis politikas ar norite (su) tokiu būti? Jums manęs reikia! Galiu būti dėdė, teta (už papildomą mokestį), tėtis, mama (už papildomą mokestį) ar kitoks giminaitis pagal Jūsų poreikį. Pasirašau sutartis ir kasos pajamų orderius atgaline data. Tarpininkauju korporacijoms remiant politikus (visureigiai, užsakomieji skrydžiai, kelionės, nekilnojamasis turtas), pridengiu apsimestinius sandėrius. Dalyvavimo spaudos konferencijose nesiūlyti.“

Kad puslapis iš tiesų populiarus, rodo ir tai, jog kai kurie lankytojų komentarai surinkę po 700 ir daugiau patiktukų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.