Lietuvos kariuomenei – Antano Guogos parama

Lietuvos kariuomenės vadas generolas leitenantas Arvydas Pocius ir Europos Parlamento narys Antanas Guoga pasirašė sutartį, pagal kurią Antano Guogos paramos fondas Lietuvos kariuomenei skyrė dešimt tūkstančių litų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2014, 2:29 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:14 AM

„Svarbu, kad ne tik valstybė, bet ir visuomenė prisidėtų prie krašto gynybos stiprinimo. Visos formos yra geros – nuo asmeninio dalyvavimo Šaulių sąjungoje, savanoriškoje krašto apsaugos tarnyboje iki finansinės paramos. Savo pavyzdžiu noriu pakviesti verslą, verslininkus ir kitus, galinčius prisidėti ir finansiškai paremti kariuomenės išteklius", – sakė A. Guoga.

„Džiaugiuosi, kad visuomenė ir ypač politikai pradeda pabusti iš gilaus bei ramaus miego ir suprasti savo šalies gynybos svarbą", – sakė kariuomenės vadas, dėkodamas A. Guogos paramos fondui už paramą.

Visa kariuomenės gauta parama bus skirta karių koviniam rengimui užtikrinti.

Šiemet iki birželio 1 d. fiziniai ir juridiniai asmenys Lietuvos kariuomenei iš viso skyrė apie 7,5 tūkst. Lt. Iš jų apie 1,5 tūkst. Lt paaukojo automobilių nuomos kompanija „NeoRenta“. Kitas lėšas skyrė fiziniai asmenys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.