Italų aktorė Silvia Calderoni „Sirenose“ prisistatys ir scenoje, ir prie DJ pulto

Pasibaigus lietuviškajai teatrų festivalioa „Sirenų“ programai, sceną iškart perėmė pirmieji užsienio programos svečiai ir liaupsių kasdien sulaukiantys „Rimini Protokoll“ režisieriaus Stefano Kaegi „...kambariai be žmonių“, į intymius susitikimus su šviesių žmonių prisiminimais bei svajomis kviečiantis iki pat spalio 8-oios imtinai.

Italų teatro ir kino aktorė S.Calderoni, Lietuvos žiūrovams  prisistatys ir scenoje, ir prie didžėjaus  pulto.  
Italų teatro ir kino aktorė S.Calderoni, Lietuvos žiūrovams  prisistatys ir scenoje, ir prie didžėjaus  pulto.  
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 6, 2017, 9:16 AM, atnaujinta Oct 6, 2017, 10:26 AM

Spalio 5 d. prasidėjo antrasis festivalio etapas, kviečiantis į užsienio programos spektaklių maratoną bei susitikimus su kūrybinėmis grupėmis bei į vakarėlį su žavingąja Silvia Calderoni.

Italų teatro ir kino aktorė S.Calderoni, Lietuvos žiūrovams pažįstama iš režisieriaus Davide'o Manuli filmo „Legenda apie Kasparą Hauserį“, spalio 7, 8 d. prisistatys ir scenoje, ir prie didžėjaus  pulto. Šeštadienį ir sekmadienį  LNDT Mažojoje salėje vyks italų teatro trupės „Motus“ kurtas spektaklis „MDLSX“, kuriame solo vaidmenį atlieka S.Calderoni.

Spalio 7 d. po spektaklio ir susitikimo su žiūrovais, nuo 22 val. iki 04 val. Silvia kviečia žiūrovus ir ne tik pratęsti su ja pažintį vakarėlyje, kuris vyks Vokiečių gatvėje įsikūrusiame pop-up bare 11.11, neapsiribojančiame įprastais barui atributais. Pasak „keliaujančio baro“ savininkų, čia po vienu stogu sukuriama savotiška savaitgalio ir laisvalaikio meka, į kurios labirintus priklysta performanso meno, gyvos muzikos, kultūrinių renginių bei trankių vakarėlių gerbėjai.

Šiuo amplua S.Calderoni galima pristatyti kaip performerę ir didžėją, suformuotą povandeninių teatro ir kitų meno šakų srovių. Jos pasirodymas prie didžėjaus pulto – tai performansas, kuriame menininkės kūnas ir elektroninė, „elektropunk", „new wave", „trash" ir  9-ojo dešimtmečio muzika susijungia į vientisą energijos sprogimą. Vakarėlyje taip pat gros didžėjai 11 kaštonų ir aktorius Marius Čižauskas.

Su kitais festivalio „Sirenos“ užsienio programos spektaklių kūrėjais bus galima susipažinti pokalbiuose po spektaklių. Šią savaitę susitikimus su kūrybinėmis grupėmis moderuos Tomas Vaiseta (spalio 6 d. po spektaklio „Artimas miestas“) ir Darja Lyzenko (spalio 7 d. po spektaklio „MDLSX“). 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.