Vyras pareikalavo skyrybų dėl 60 metų senumo meilės laiško

Šiais laikais poros dažnai skiriasi ir ilgai neišgyvena kartu. Tačiau skyrybų tikimybė vyresniame amžiuje sumažėja – nes koks tikslas skirtis nugyvenus su žmogumi ne vieną dešimtmetį? Bet pasitaiko ir išimčių –  ypač kai pora turi pietietiško kraujo.

99-erių metų italas padavė pareiškimą skirtis su savo 96 metų amžiaus žmona po to, kai jis surado 60 metų senumo laiškus.<br>123RF iliustr.
99-erių metų italas padavė pareiškimą skirtis su savo 96 metų amžiaus žmona po to, kai jis surado 60 metų senumo laiškus.<br>123RF iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2017, 3:10 PM

99 metų italas padavė pareiškimą skirtis su savo 96 metų amžiaus žmona po to, kai jis surado 60 metų senumo laiškus, kuriuos iš savo meilužio kadaise gavo jo žmona. Santuokoje pora pragyveno 77 metus.

Vyras, vardu Antonio, prieš pat Kalėdas senoje skrynioje rado laiškus, kuriais jo žmona susirašinėjo su savo meilužiu. Jis įpyko ir paklausė savo žmonos Rosos, kokie tai yra laiškai, o ši pripažino, jog prieš 60 metų turėjo romaną su vienu vyru. Ji mėgino įkalbėti Antonio, kad tai nieko nekeičia ir jie neturėtų skirtis.

Nepaisant 77 metų santuokos, įtūžęs Antonio pateikė pareiškimą skyryboms. Žiniasklaida skyrybų tokiame amžiuje priežastimi nurodo pietietišką temperamentą. Tiesa, nesutarimų santuokoje būta ir anksčiau – prieš 10 metų Antonio trumpam buvo palikę Rosą ir išsikėlęs gyventi į Romą, pas vieną iš savo sūnų.

Santuokos metu pora susilaukė 5 vaikų, 12 anūkų ir vieno proanūkio. Antonio su savo žmona susipažino praėjusio amžiaus ketvirtajame dešimtmetyje, kai šis tarnavo Italijos karo policijoje Rosos gimtajame Neapolyje.

Antonio ir Rosa tapo seniausia pasaulyje išsiskyriusia pora ir atėmė šį titulą iš britų poros Bertie ir Jessie Woodų, kurie išsiskyrė būdami 98 metų amžiaus. Tiesa, pastarieju santuokoje pragyveno „tik“ 36 metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.