Juokinga ar graudu? Rusai mūšio lauke jau naudoja ir elektrinius paspirtukus (1)

„T-14 Armata“ tankai, kuriais rusai taip gyrėsi, pasirodė esantys netinkami karui. Nenugalimi rusų hipergarsiniai ginklai pasirodė esantys numušami. Be to, rusams baigiasi ir šturmo sraigtasparniai, „T-90M“ bei šarvuotieji transporteriai. Jie jau įprato naudoti skardiniais gaubtais pridengtus senus tankus ir motociklus – bet tai dar ne viskas.

Rusai Ukrainos mūšio lauke jau naudoja ir elektrinius paspirtukus<br>Stop kadras.
Rusai Ukrainos mūšio lauke jau naudoja ir elektrinius paspirtukus<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2024, 1:51 PM, atnaujinta Jul 10, 2024, 1:52 PM

Rusų ginkluotė pastebimai prastėja. Patys rusai vylėsi, kad „Armata“ pasirodys Ukrainoje, bet jau aišku, kad naujausi rusų tankai yra netinkami mūšio laukui. Penktos kartos naikintuvai „Su-57“ virš Ukrainos irgi neskraido, o ir Rusijoje yra naikinami. Be to, rusai fronte dažnai užfiksuojami važinėjantys kiniškais keturračiais ir motociklais.

Motociklų Rusijos pajėgose pirmais karo metais tikrai nebuvo. Dabar jie naudojami nuolat, nes rusams trūksta šarvuotos technikos.

Bet motociklai nėra keisčiausia okupantų mūšio lauke naudojama transporto priemonė – rusai Ukrainos mūšio lauke jau naudoja ir elektrinius paspirtukus.

Anksčiau rusų kareiviams paspirtukus rekomendavo propagandistai. Paspirtukai yra dar pigesni ir lengvesni. Rusai tikisi, kad važuodami paspirtukais jie išvengs dronų smūgių ir galės manevruoti tarp minų.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.