Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

8 populiariausios išmaniosios sekso programėlės

Ar naudotumėtės išmaniojo telefono programėlėmis ieškodami vienos nakties sekso partnerio? Pasirodo, tokios sparčiai populiarėja visame pasaulyje.

Kuo daugiau papasakosite apie save, tuo daugiau galėsite sužinoti apie kitus žmones, ieškančius neįpareigojančio sekso.<br>„123rf.com“ nuotr.
Kuo daugiau papasakosite apie save, tuo daugiau galėsite sužinoti apie kitus žmones, ieškančius neįpareigojančio sekso.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 19, 2017, 7:40 PM

Užuot šeštadienio vakarais ėję į naktinį klubą arba barą tikėdamiesi ten sutikti meilužį vienai nakčiai, nuotykių ieškotojai siunčiasi išmaniąsias programėles, žadančias seksą be jokių įsipareigojimų.

Pristatome aštuonias šiuo metu bene populiariausias išmaniąsias sekso programėles.

„Tinder“. Nors ši ir Lietuvoje itin populiari programėlė skirta ieškantiems, su kuo nueiti į pasimatymą, daug žmonių ja naudojasi ir ieškodami vienos nakties partnerio.

Ši programėlė susiejama su jūsų feisbuko paskyra, todėl potencialių partnerių ieškoma jūsų rajone arba mieste. Naudojamos ir į jūsų feisbuką įkeltos nuotraukos. Jeigu jums patinka netoli jūsų esančio potencialaus partnerio nuotrauka ir jūs patinkate jam, tuomet galite pradėti pokalbį ir bandyti pratęsti pažintį realiame gyvenime.

„Blendr“. Šią tarp jaunų ir nedrovių žmonių populiarią nemokamą programėlę gali atsisiųsti visi telefono „iPhone“ naudotojai. Atsisiuntus programėlę prašoma susieti ją su jūsų feisbuko paskyra, kad būtų galima nustatyti jūsų buvimo vietą, pomėgius ir draugus, kurie taip pat yra atsisiuntę šią sekso programėlę.

Kuo daugiau nurodysite informacijos apie save, tuo daugiau galėsite sužinoti ir apie kitus vienišus žmones, ieškančius neįpareigojančio sekso kaimynystėje.

„Tingle“. Niekas be jūsų žinios negali sužinoti, kur jūs esate, o kad kas nors galėtų patikrinti jūsų paskyrą, jūs pirmiausia jiems turite mirktelėti. Tuomet galite pratęsti pažintį tiesioginiame interneto pokalbių kambaryje.

Privalumas – jums nereikia niekam nurodyti savo telefono numerio. Trūkumas – šia programėle naudojasi paprastesni ir ne tokie išsilavinę žmonės kaip „Blendr“ programėle.

„Disckreet“. Ši nauja išmanioji programėlė skirta porelėms ar sekso partneriams, kurie nori paįvairinti ir įkaitinti savo intymų gyvenimą labai atviromis vienas kito nuotraukomis.

Programėlėje saugomos jūsų nuogybes demonstruojančios nuotraukos ir sekso vaizdo įrašai yra apsaugoti.

Juos galėsite matyti tik tada, kai jūs ir jūsų partneris drauge įvesite slaptažodžius.

Tie, kurie naudojasi šia programėle, tikina, kad tai puikus pornografinių filmų pakaitalas.

„Sexy Vibes“. „Android“ išmaniesiems įrenginiams skirta programėlė padeda paversti jūsų telefoną vibratoriumi. Jį per atstumą netgi gali valdyti jūsų sekso partneris. Tiesa, telefono, kaip sekso žaisliuko, idėja žavi toli gražu ne visus.

„Pure“. Ši programėlė skirta tiems, kurie sekso be įsipareigojimų nori dabar pat. Jūsų nuotrauka ir pristatomasis sakinys bus matomas tik vieną valandą, todėl ieškant partnerio svarbu nežiopsoti.

Tapę bendruomenės nariu galite pateikti prašymą ir nurodyti, ko ieškote, vyro ar moters, ir kur norėtumėte susitikti. Tuomet jums bus pateikti keli potencialių partnerių variantai.

„3nder“. Visada svajojote apie seksą trise, bet nežinojote, kur surasti tą trečią intymių žaidimų partnerį?

Ši išmanioji programėlė skirta būtent tam. Ji veikia panašiai kaip ir „Tinder“ . Jums reikia prisijungti per savo feisbuko paskyrą, pasirinkti intymių žaidimų komandos narius ir ieškoti, kas netoliese jūsų nori to paties. Jei tokių radote, tolesnė vakaro eiga priklauso tik nuo jūsų.

Privalumas tas, kad naudojantis šia programėle galima pakeisti savo vardą ir išsaugoti savo privatumą.

„Wingman“. Sparčiai tarp keliautojų populiarėjanti programėlė. Naudojantis ja nepadorias linksmybes galima susiorganizuoti net skrendant lėktuvu.

Ši programėlė leidžia susisiekti su kitais jos naudotojais, esančiais jūsų lėktuve.

Nors tikimybė nėra didelė, svajojantiems apie atostogų romaną pabandyti, matyt, verta.

Pasimatymui rinkitės viešąją vietą

Kad apsisaugotumėte naudodamiesi išmaniosioms programėlėmis, laikykitės šių patarimų:

Nenurodykite tikslios savo buvimo vietos ar adreso.

Radę potencialų partnerį nepatingėkite paieškoti apie jį ar ją informacijos „Google“ paieškos sistemoje.

Prieš susitikdami pasikalbėkite telefonu. Pasistenkite kuo daugiau sužinoti apie to žmogaus būdą ir charakterį.

Atkreipkite dėmesį, jei žmogus nėra nuoseklus. Pavyzdžiui, vieną kartą sako, kad yra verslininkas, kitą kartą – kad bankininkas. Jei turite nors menkiausią įtarimą, kad žmogus meluoja, greičiausiai taip ir yra, todėl nebetęskite pažinties.

Pasimatymui visuomet rinkitės viešąją vietą dieną.

Perspėkite nors vieną savo draugą ar draugę, kur einate, ir paprašykite, kad po poros valandų patikrintų trumpąja žinute ar telefono skambučiu, kaip jums sekasi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.