Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Nimfomanės išpažintis: mylisi su vyrais, kuriems tiktų į seneles

Lauret Fenn (vardas pakeistas) atrodo kaip įprastinė menopauzės sulaukusi moteris. Menopauzė daugumai moterų nereiškia nieko daugiau, nei plaukų slinkimą, odos plonėjimą, kaulų silpnėjimą, svorio augimą, prakaitą naktimis ir keistą kvapą. Tačiau L.Fenn yra nimfomanė.

Moteris gavo žinučių iš tokių gražių vyrų, kad net atėmė žadą.<br>123rf nuotr.
Moteris gavo žinučių iš tokių gražių vyrų, kad net atėmė žadą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2016, 7:01 PM, atnaujinta May 25, 2017, 10:20 AM

Ji, po 4 metų nesimylėjimo, sekso nori labiau, nei bet kada anksčiau, nors žino, kad tai prieštarauja įsivyravusiai nuomonei apie moteris po menopauzės, rašo thesun.co.uk.

„Jei man kas nors pasakytų, kad mano makštis dabar yra dykuma, atkirsčiau, kad ji panašesnė į oazę, – tikino L.Fenn. – Apie tai kalbėjausi su kolegomis, ir jie patarė parsisiųsti tokias pažinčių programėles kaip „Tinder“, „Bumble“ ir „Happn“. Niekada nesinaudojau technologijomis, kad rasčiau sekso, nes to man anksčiau nereikėjo.

Nors artėju link 60-ies, visą gyvenimą rūpinausi savimi ir paveldėjau gerus genus, todėl atrodau tarsi 40-ies.

Dėl menopauzės sumažėjo mano svoris, todėl dabar atrodau lieknesnė, nei 20-ies. Visi draugai pripažino mano profilio nuotrauką, ir aš parsisiunčiau programėles. Laukiau tikėdamasi pašaipų arba tylos.“

Sulaukė daug dėmesio

Tačiau atsakas ją šokiravo.

„Mano nuotraukos pritraukė įvairiausio amžiaus vyrus – nuo 22-ejų iki 63-ejų, – pasakojo moteris. – Sulaukiau žinučių iš tokių gražių vyrų, kad man net atėmė žadą. Jaučiausi tarsi gavusi šokolado asorti, iš kurio galiu išsirinkti bet kurį saldainį.

Pasikalbėjusi su jais sužinojau, kad kiekvienas jaunas vyras mėgsta bučiuotis, turi dviratį ir mano, kad yra fotografas.

Iš pradžių nerimavau prieš susitikimus. Susitariau išgerti su jaunesniais vyrais – ir keliais vyresniais. Tai šiek tiek padidino mano pasitikėjimą savimi, tačiau vis dar svarsčiau, ar po tiek metų lovoje pasirodysiu taip pat gerai, kaip anksčiau.“

Gydytojas perspėjo L.Fenn – taip, ji atrodo tarsi 40-ies, tačiau ji turi nepamiršti saugaus sekso. Vis daugiau jos amžiaus žmonių pasigauna lytiniu keliu plintančių ligų.

„Vien tai man leido pasijausti viena iš būrio seksualinių vampyrių, kurios atsisako mirti,“- sakė ji.

Jie nori to paties

Po kelių nesėkmių, vienas labai patrauklus 24-erių vyras nekantravo su ja grįžti namo.

„Atnešiau jam užkandžių, – pasakojo L.Fenn. – Tačiau jis nesidomėjo užkandžiais. Maniau, kad iš mano senoviškos makšties išskris šikšnosparniai, tačiau viskas praėjo sklandžiai. Puikiai prisiminiau, kaip tai dariau anksčiau.

Jausmas buvo nuostabus. Vyras atrodė visai patenkintas. Jis paskui užmigo, o ryte džentelmeniškai išėjo. Man pavyko. Baigėsi mano celibatas. Tačiau buvo ir šalutinis poveikis.“

Moteris klinikoje sužinojo, kad pasigavo dažną ligą – bakterinę vaginozę, kurią vyrai gali perduoti moterims.

„Prireikė penkių labai stiprių tablečių bei dozės baltos pastos, kad viskas grįžtų į savas vėžes, – teigė L.Fenn. – Po menopauzės grįžti prie sekso yra sunkiau, nei anksčiau, kai viskas, ko reikėjo, buvo gražūs drabužiai ir truputis alkoholio. Pirmą kartą gyvenime tepalą pirkau sau, o ne mašinai.

Radau dar kelis vyrus. Visi iš jų buvo gražūs ir seksualūs. Nepamenu, kad kada gyvenime būčiau mačiusi tiek gražių vyrų. Nebūčiau pagalvojusi, kad man patinka jaunesni vyrai – bet tai tiesa.

Man patinka jų optimizmas, gerumas ir susidomėjimas. Kai matau, kaip jie žiūri į mane, svarstau, ar jie slapta nepasižiūrėjo į mano vairuotojo pažymėjimą. Dauguma jų pasitiki savimi, yra laimingi ir apie seksą žino daugiau, nei turėtų. Vienas 25-erių vyras sugeba daryti dalykus, apie kurių egzistavimą nė nežinojau.

Būna, kad taip atsipalaiduoju, kad imu galvoti, ar neturėčiau užsiminti apie menopauzę. Bet susilaikau. Jie – vyrai, o ne psichologai ar draugės. Panašu, kad jie nori to paties, kaip ir aš. Turime kažką bendro.“

Gydytoja nerimauja dėl sveikatos

L.Fenn stebina tai, kad vyrams nerūpi jos amžius.

„Turiu sulaikyti juoką, kai jie man sako, jog turiu gražų kūną, – prisipažino ji. – Įkyriems vyrams užduodu klausimą – ko nori iš vyresnės moters? Ji nenori santykių, vestuvių ar kūdikių su tavimi, ji turi savo pinigų ir yra emociškai stabili.

Dažnai sulaukiu klausimo, ar man labiau patinka jaunesni vyrai. Atsakau, kad man rūpi pats vyras, o ne jo amžius.

Aš iš tikrųjų taip galvoju – iki susitinku su panašaus amžiaus vyrais. Susitikimai su jais nuvilia. Panašu, kad jie į mane žiūrėdami galvoja, kad būčiau geresnė, jei neturėčiau savo asmenybės. Galbūt juos nepakankamai garbinu? Kodėl mano amžiaus vyrai negali būti šiuolaikiškesni? Kartais apžiūriu vyresnių vyrų profilius, bet jaunesni save geriau pateikia. Mano vienmečiai turėtų pasidaryti geresnes nuotraukas – ir galbūt apsilankyti pas dantistą.“

L.Fenn gydytoja sunerimusi dėl jos seksualinės sveikatos. Gydytojai nejuokingi pasakojimai apie tai, kad vienas vyriškis turėjo gesintuvo dydžio įnagį – pasirodo, neturėtų būti jokio skirtumo. Ji rimtu veidu išrašė kremo.

„Pakeičiau šukuoseną, pradėjau dėvėti gražesnius rūbus ir klausytis kitokios muzikos, – sakė L.Fenn. – Jaučiuosi jaunesnė. Iš tikrųjų jaučiuosi daug seksualesnė, nei tada, kai man buvo 30, ir pamirštu, kiek man iš tikrųjų.

Tikriausiai pasidariau priklausoma nuo pažinčių programėlių. Prie jų praleidžiu daugiau laiko, nei prie „Instagram“, „Facebook“, „Snapchat“ ir „Twitter“. Su draugais pamačiusi nepažįstamuosius juokauju, kad juos tikriausiai jau mačiau „Tinder“.

Nustebino tai, kad du seni draugai mane pakvietė į pasimatymus. Jie po trijų bokalų alaus atskleidė, kad visada to norėjo. Vyrai iš vakarėlių mane kviečia į pasimatymus – tikrus pasimatymus. Gal pasikeitė mano kvapas.“

Svarbiausia – ne seksas

Tačiau moteris nerimauja – dėl ligų ir dėl to, kad jos dubens raumenys gali neatlaikyti krūvio.

„Užsisakiau Kegel8, aparatą, kuris sustiprina mano makštį, – sakė ji. – Mano makštis dabar tokia stipri, kad ja beveik galiu laipioti medžiais.

Nė vienas tyrimų klinikoje neparodė problemų. Kai gydytojas ėmė mano kraujo, paskambino buvęs mylimasis ir ėmėme ginčytis. Ėmiau verkti ir supratau, kaip jį myliu ir jo ilgiuosi.

Ir vėl pabandžiau susitikti su savo amžiaus vyru. Sutikau vyrą, kuris norėjo rimtų santykių. Tai buvo klaida, nes aš to tikrai nenoriu. Deja, turėjau jį užblokuoti ir kaltinau save, kad sudaužiau jo širdį.“

„Happn“, programėlė, kuri parodo, kas tokie gyvena netoliese, parodė, kad L.Fenn kaimynystėje pilna keistuolių.

„Vienas vyras man siunčia pornografiją, – pasakojo ji. – Normaliomis aplinkybėmis, tai manęs nešokiruotų. Bet kai ateina jo žinutės, pasidaro bloga, nes man rūpi ne išdykęs seksas. Noriu atgauti savo gyvenimą – ir savo seksualinį pasitikėjimą savimi. Turiu rasti būdą mylėtis iki mirties. Man tai labai svarbu. Nenorėčiau gyventi nejausdama aistros.

Žinau, kad man svarbiausia ne seksas. Kovoju su mirtimi, apie kurią skelbia atėjusi menopauzė. Nenoriu, kad ji mane įveiktų.

Mano seksualinis gyvenimas po menopauzės buvo geresnis, nei anksčiau. Mylėjausi su vyrais, kurie į mane tada nė nebūtų žiūrėję. Tačiau nepaisant malonumo, imu suprasti, kiek mažai turiu laiko.“

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.