Meilužis pagal Zodiako ženklą: sekso guru ar nuobodus savimyla?

Koks partneris geriausiai atskleistų moters seksualumą? Vandenio, Dvynių ar Žuvų ženklo atstovas? O kas labiausiai linkęs eksperimentuoti lovoje - Avinas ar Šaulys? Sužinokite, kaip elgtis su skirtingais Zodiako ženklo atstovais, kad abu patirtumėte meilės stebuklą.

Vieniems vyrams seksas - tai jausmingas meilės aktas, kitiems - tik seksualinių poreikių patenkinimas.<br>123rf nuotr.
Vieniems vyrams seksas - tai jausmingas meilės aktas, kitiems - tik seksualinių poreikių patenkinimas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 5, 2014, 4:05 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:13 AM

Avinas. „Jis – tikras sekso galiūnas!“ - susižavi dažna moteris, permiegojusi su Avino ženklo vyru. Greičiausiai jos priklauso tam pačiam Zodiako ženklui. Nes geriausiai su Avino ženklo vyrais lovoje gali jaustis tik Avino ženklo moterys. Ir dėl to nereikėtų stebėtis, nes tai, ką išdarinėja lovoje Avinas, toli gražu ne kiekvienos moters skoniui. Jam reikalinga sekso bomba, sugebanti surengti tikrą mūšį lovoje.

Tačiau dominuoti vis dėlto linkęs Avinas vyras. Ir, beje, taip pat pirmas patirti pasitenkinimą. Mat daug šio ženklų vyrų mano, kad moters seksualinis pasitenkinimas – jos pačios reikalas. Todėl užmezgant santykius su Avinu reikėtų iš anksto pasiruošti tam, kad teks tenkintis mažiausiu.

Jautis. Sunku įsivaizduoti kantresnį meilužį. Jis – malonus, rūpestingas, švelnus ir dorovingas. Bet ne taip liguistai, kaip Mergelės ženklo atstovas. Erotinės fantazijos, pavyzdžiui, aistringas seksas laiptinėje ar lifte, Jaučiui priimtinas nebent tik kaip vienkartinis sekso eksperimentas. Jis mėgaujasi seksu tarsi geru valgiu. Taip pat jam patinka romantiška aplinka, padedanti erotiškai nusiteikti: geras vynas, krištolo taurės, žvakių šviesa.

Dvyniai. Tikri flirto specialistai ir sekso guru. Jų intymaus gyvenimo šūkis – sekso įvairovė. Todėl nėra ko stebėtis, kad tarp vyrų Dvynių neretai galima sutikti grupinio sekso mėgėjų, taip pat mėgstančių lankytis svingerių vakarėliuose. Užtat jau pirmą meilės naktį Dvynių vyras nori išmėginti viską ir iš karto.

Vėžys. Jautrus, romantiškas, lengvai pažeidžiamas, tačiau sunku įgyti jo pasitikėjimą tiek gyvenime, tiek lovoje. Na, o jei vis dėlto pavyktų tai padaryti, Vėžys vykdys visus moters norus ir erotines fantazijas, kad tik ji patirtų kuo daugiau malonumų. O mainais jis nieko nereikalaus - tik atsidavimo sekse ir glamonių. Todėl moteris, atsidūrusi vienoje lovoje su Vėžiu, turėtų pademonstruoti savo seksualumą: dūsauti, dejuoti, aimanuoti. Žodžiu, parodyti, kad jai su Vėžiu gera. Jam tai - pati didžiausia dovana už meilės nakties malonumą.

Liūtas. Elegantiškas, išdidus, net kažkuo kilmingas šis Zodiako ženklas, tačiau pakeliui į lovą visi šie jo pranašumai išgaruoja vienas paskui kitą. Mat kai prieinama prie reikalo, išdidus plėšrūnas tampa švelniu ir paklusniu katinėliu. Nors moterys tikisi iš jo tikros sekso fiestos, o kai nesulaukia geidžiamo, stipriai nusivilia. Mat vyro Liūto sekso pozos – tradicinės, todėl partnerei greitai nusibosta ir neįdomu. Liūto bėda ta, kad jis tampa savo įvaizdžio įkaitu ir pamiršta net pasiteirauti, o kaip jaučiasi moteris? Todėl reikėtų pačiai pasakyti, ko nori, antraip seksas su Liūtu gali būti vangus ir nuobodus.

Mergelė. Šio ženklo atstovai dalinami į du tipus - sekso diletantus ir sekso profesionalus. Jei moteris neseniai užmezgė santykius su vyru Mergele, o seksas su juo neteikia tiek malonumų, kiek norėtųsi, tegul neskuba daryti išvadų. Tikėtina, vyras Mergelė priklauso pirmam tipui, ir jam tiesiog reikia laiko. Ilgainiui jis gali labai netikėtai ir maloniai nustebinti. Šio ženklo vyrai, kaip ir brangūs kvepalai, turi ypatingą savybę: jo šleifas tęsiasi labai ilgai.

Svarstyklės. Dažniausiai konservatyvūs intymioje gyvenimo sferoje ir mėgstantys greitą seksą. Nereikėtų tikėtis, kad Svarstyklės kažkuo pakerės. Užtat jų glamonės ar preliudija į meilės santykius – tarsi aukščiausios prabos auksas. Svarstyklių vyrai – mieli, švelnūs ir romantiški sutvėrimai. Kaip ir Jaučio ženklo atstovai, jie neabejingi intymiai aplinkai. Mėgsta užsikurti židinį ar uždegti žvakes, atsisėsti ant minkšto kilimo ir gurkšnoti šampaną. Vyras Svarstyklės žodį „meilė“ paverčia tikru stebuklu.

Skorpionas. Aistringas, jausmingas ir įsimintinas seksas su Skorpionu gali priversti pamiršti moterį visus ankstesnius jos sekso partnerius. Lovoje Skorpionas būna net šiek tiek agresyvus, mėgsta vadovauti ir nurodinėti. Skorpiono vyro vienintelė erogeninė zona – genitalijos, todėl nereikėtų tikėtis iš jo preliudijos. Be to, šio ženklo vyrui glamonės nėra privaloma meilės akto dalis. Skorpioną labiausiai domina grynas seksas. Todėl, jei moteriai tai priimtina, tada pirmyn!

Šaulys. Jis turi visas geriausias sekso partnerio savybes. Nors jam ir stinga romantiškumo, jausmingumo. Taip pat jam būdingas greitas, net kiek agresyvus seksas. Užtat Šaulys nespjauna į kietesnius sekso scenarijus bei sekso žaisliukus. Todėl galima tikėtis, kad intymaus bendravimo metu su juo neteks nuobodžiauti. Mat Šaulys – žingeidus, smalsus, todėl pasirengęs sekso eksperimentams. O jei ir moteris to paties nori, vadinasi, Šaulys – nepakeičiamas sekso partneris!

Ožiaragis. Santūrus, tolerantiškas ir išlaikytas. Vienintelis šio ženklo vyro minusas - vengia erotinių svajonių, o tai trukdo jam mėgautis seksu. Todėl atlikęs savo vyrišką pareigą, Ožiaragis paprastai nusisuka ant kito šono ir patenkintas užmiega. Bėda ta, kad Ožiaragiui vyrui seksas greičiau seksualinių poreikių patenkinimas nei jausmingas meilės aktas. Todėl dauguma iš jų dažnai būna susikaustę lovoje, šykštūs glamonėms ir net bučinio iš jų kartais nesulauksi.

Vandenis. Priešingai nei Ožiaragiai, - nešykšti emocijų. Vyras Vandenis pakeri moteris savo nuoširdžiu domėjimosi, jausmų proveržiais. O jei moteris pademonstruoja savo atsidavimą jam, deda visas pastangas ir negaili jėgų, norėdamas suteikti partnerei kuo daugiau malonumų. Jis pasirengęs paaukoti visą naktį, jei prireiks ir ne vieną, ieškant paslaptingojo taško „G“. Be to, Vandenis turi išskirtinę savybę – sugebėjimą padėti moteriai atsikratyti varžymosi lovoje. Tokiu būdu gerokai sutrumpina kelią padėdamas patirti jai orgazmą. Juk palaimos viršūnę moteris gali pasiekti tik tada, jei jaučiasi visiškai laisvai.

Žuvys. Užuot stipriai prispaudę savo moterį prie širdies, jie dažnai patys atsitveria nematoma siena, dirbtinai sudarydami kliūtis siekiant harmonijos intymiuose santykiuose. Todėl santykių pradžioje seksas su vyru Žuvimi gali ir nuvilti, būti monotoniškas ir nuobodus. Nors iš tikrųjų vyrai Žuvys – romantiški ir aistringi meilužiai, todėl viskas priklauso nuo partnerės, kuri turėtų padėti jam atsiskleisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.