Pirmas kartas su nauja sekso partnere

Net ir didžiausi donžuanai neretai bijo intymių santykių su nauja partnere. Vis dėlto jiems tereikia laikytis keleto patarimų, rašo menslife.info.

Prisiminkite, moters nereikia per daug skubinti.<br>123rf
Prisiminkite, moters nereikia per daug skubinti.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-30 22:46, atnaujinta 2018-03-15 18:45

Pirmiausiai vyrai turėtų įsikalti į galvą, kad visos moterys – skirtingos. Jei jau kurį laiką draugaujate su moterimi, tačiau vis nedrįstate prieiti prie svarbiausio reikalo, nes partnerė nerodo iniciatyvos, tai nereiškia, kad ji to nenori. Kai kurioms moterims reikia daugiau laiko, kol pereina prie artimesnių santykių. Todėl reikėtų būti kantresniam ir moteris pati užuominomis išsiduos, kad ji jau pasirengusi tam. Kai ji tai padarys, vadinasi, pats laikas imtis aktyvių veiksmų.

Vis dėlto nereikėtų skubinti įvykių ir tuomet. Išbučiavę moterį leiskite suprasti, kad ji labai patinka ir viso reikalo esmė – ne seksas. Tik paskui nuo švelnių bučinių reikėtų pereiti prie aistringesnių. Taip pat reikėtų skirti dėmesio ir kitoms moters kūno vietoms. Vienos iš jautriausių erogeninių zonų – moters krūtys, vidinės šlaunų pusės, pilvas ir užpakaliukas.

Nepagailėkite glamonėms bent 15 minučių ir moteris bus pasirengusi dėl jūsų viskam. Svarbiausia, nepamirškite, kad dauguma moterų tiesiog dievina oralines glamones.

Artėjant prie svarbiausio momento, jums visai nebūtina rengti moteriai šou ir pademonstruoti viską, ką sugebate sekse. Pirmiausiai pasiūlykite mylėtis jums abiems labiausiai priimtina, įprasta, klasikine poza. Tuo pačiu parodytumėte ir savo seksualinį aktyvumą bei susidomėjimą ja. Beje, pirmas kartas su nauja sekso partnere turi būti aukščiausios kokybės, o ne kiekybės. Maratoną galima bėgioti lauke, bet ne lovoje.

Taip pat moteriai reikėtų skirti ne mažiau dėmesio ir po sekso: bent 20 minučių skirkite glamonėms ir artumui. Tiesiog galite pagulėti apsikabinę, susiglaudę, žiūrėdami vienas kitam į akis, apie ką nors kalbėkitės arba tiesiog patylėkite. Tik jokiu būdu nenusisukite ant kito šono ir neužknarkite.

Tada moteris pagalvos, kad jūs mylėjotės su ja tik norėdamas patenkinti savo seksualinį poreikį. Beje, nesivaržykite kitą dieną paskambinti moteriai, su kuria praleidote naktį. Tai būtų labai gražu iš jūsų pusės. Ne tik dėl jai parodyto dėmesio, bet ir dėl to, kad ji pasijus esanti geidžiama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.