Lėto sekso paslaptys

Senovės romėnų išmintis byloja: skubėkite lėtai. Šis posakis tinka visoms gyvenimo sferoms, taip pat ir seksui. Seniai žinoma, kad pilnavertė, apie 25 minutes trunkanti preliudija – vienas iš geriausių būdų įaudrinti moterį. Monrealio Makgilo universiteto (Kanada) mokslininkai įrodė, kad moterų fiziologinė reakcija į stimuliavimą mažai kuo skiriasi nuo vyrų, bet lytinis susijaudinimas sukeliamas ne tiesiogiai, o veikiant emocijas, rašo thirdage.com. Todėl pirmiausia vyras turi nuteikti moterį erotiškai ir tik paskui liesti jos erogenines zonas.

Seksologė siūlo išmeginti lėtą "smėlinį" seksą.<br>123rf
Seksologė siūlo išmeginti lėtą "smėlinį" seksą.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2012, 9:42 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:07 PM

„Moterį sujaudinti galima ir be didelių glamonių ar brangių dovanų. Tiesiog pažiūrėkite į akis, kai susitiksite po išsiskyrimo. Geidulingas žvilgsnis padės pasiekti savo tikslą“, – pataria daktarė Pam Spurr.

Tikriausiai per pastaruosius dešimt metų ne vieną kartą esate pakeitęs drabužių stilių, mobiliojo telefono numerį ir treniruočių grafiką. Tačiau, kažin, ar jūsų seksualiniai įpročiai taip pat keitėsi. Seksologė Patricia Tylor siūlo išmėginti „smėlinį“ seksą.

„Smėlinio“ sekso pavadinimas kilo nuo smėlio laikrodžio. Tokio tipo seksas trunka gana ilgą laikotarpį (turima omenyje ne valandas, o sykius), per kurį partneriai sutelkia dėmesį tik ties vienu mylėjimosi būdu. Nesvarbu, tai būtų glamonės ar sekso poza.

„Svarbiausia, nekeisti glamonių intensyvumo, neskubėti patirti orgazmo. Žinau keletą porų, turinčių didelę seksualinių santykių patirtį, tačiau jie aptiko visai naujus savo intymaus gyvenimo horizontus, kai išbandė „smėlinį“ seksą“, – tikina P. Tylor.

Anot jos, „smėlinis“ seksas gali patenkinti bet kokio žmogaus lytinius poreikius.

„Norint išmokti sulaikyti ejakuliaciją, nereikia nei viagros, nei kokio nors gudraus įrankio iš sekso reikmenų parduotuvės. Tereikia apčiuopti plotelį, esantį tarp sėklidės ir anuso. Pajutę, kad orgazmas jau artėja, paprašykite savo partnerės stipriai supstelėti toje vietoje. Spaudimą pajus prostata, per kurią ir išsilieja sperma, ir ji susilaikys. Šį būdą paprastai rekomenduoju poroms, kai vyras yra linkęs į priešlaikinę ejakuliaciją. Vis dėlto šis metodas puikiai tinka ir tiems, kurie nori, kad orgazmas būtų stiprus“, – pataria P. Spurr. Anot seksologės, tik romantiškuose filmuose ir meilės romanuose partneriai patiria pasitenkinimą tuo pačiu metu. Realiame gyvenime kartu orgazmą patirti pavyksta tik tiems, kurie praktikuoja vadinamąją suderinto sekso techniką.

Tai labai paprasta šiek tiek pakoreguota misionieriaus poza.

„Jūs gulite ant partnerės. Jei esate sunkus, atsiremiate delnais. Judėti turi tik jūsų užpakalis. Kuo lėčiau jis juda, tuo geriau. Sukaustyti judesiai suteikia daugiau galimybių kontroliuoti orgazmą, prisiderinus prie moters judesių tempo“, – aiškina P. Spurr.

Gyvenime remdamasis principu: „Greičiau! Aukščiau! Stipriau!“, greičiausiai jau spėjote pakilti karjeros laiptais ir patenkinti ne vieną moterį. Tačiau, tikėtina, pražiopsojote momentą, kurį sekso ekspertai vadina atpalaiduojančiu orgazmu. Jis įprastai trunka vidutiniškai 7-10 sekundžių. Štai 15-20 sekundžių trukmės nirvaną jums padės pasiekti teisingas kvėpavimas: Prieš pat orgazmą susikaupkite, iškvėpkite visą orą, o paskui giliai įkvėpkite per nosį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.