12 požymių, kad patikai moteriai

8. Kai ji sėdi ir užsikelia koją ant kojos, taip jai atsiranda instinktyvus noras priimti vyrą į savo glėbį ir sulaikyti. O jei sėdėdama moteris vos praskiria kelius, vadinasi ji nori to vyro. Tiesa, taip elgiasi tik patyrusios vilioklės. Beje, visiškai sąmoningai.

Moteris paprašo vyro atnešti jai stiklinę vandens, paieškoti jos rankinuką, kuris padėtas greta ant kėdės, atidaryti arba uždaryti langą. Laikykis: tuoj tuoj užsimegs santykiai. Tu jai patinki.<br>J.Stacevičius
Moteris paprašo vyro atnešti jai stiklinę vandens, paieškoti jos rankinuką, kuris padėtas greta ant kėdės, atidaryti arba uždaryti langą. Laikykis: tuoj tuoj užsimegs santykiai. Tu jai patinki.<br>J.Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-05-03 11:57, atnaujinta 2018-03-20 12:37

4. Moters skambus juokas nustelbia jos draugių balsus. 5. Ji palydi tave žvilgsniu ir jiems susitikus, išrausta. O jei po to pradeda griežtai kalbėti, akivaizdu, kad ji jau įsivaizdavo esanti su tavimi intymioje aplinkoje. Pats laikas prie jos prieiti ir pradėti kalbėtis bet kokiomis temomis. Nesvarbu, apie orą ar politiką.

6. Tarkim, tu su ja pradėjai kalbėtis, o ji netikėtai stvėrėsi delnais sau už kaktos. Psichologijos knygose rašoma, kad žmogus tokiu būdu mėgina atsitverti nuo bendravimo ir sutrinka. Vadinasi, jai patinka jos pašnekovas ir ji instinktyviai priima jį į savo glėbį. 7. Klausydama tavęs, ji kiek palenkia galvą prie peties ir retsykiais patrina savo kaklą už nugaros, paglosto sijonėlį ties klubais, paliečia grandinėlę ant kaklo. Žodžiu, liečia savo erogenines zonas, tuo pačiu parodydama, kad ir tau norėtųsi to paties.

8. Kai ji sėdi ir užsikelia koją ant kojos, taip jai atsiranda instinktyvus noras priimti vyrą į savo glėbį ir sulaikyti. O jei sėdėdama moteris vos praskiria kelius, vadinasi ji nori to vyro. Tiesa, taip elgiasi tik patyrusios vilioklės. Beje, visiškai sąmoningai.

9. Ji garsiai juokiasi iš visų tavo pokštavimų ir nesvarbu, kad visus tuos pokštus ji girdėjo dešimt kartų. Jos kraujyje kunkuliuoja adrenalinas ir ji kvatoja iš džiaugsmo nesustodama, kad tu – vyras, greta jos, o ji – moteris, tau patinka.

10. Ji kiek pasilenkia prie tavęs ir tiesiog gaudo kiekvieną žodį, jos vyzdžiai išsiplečia, o kvėpavimas pagilėja. 11. O jei ji visą laiką aplaižo lūpas, pamiršusi lūpų dažus ir varto rankose raktų ryšulį ar rašiklį, vadinasi, ji kuria atitinkamus planus konkretaus vyro atžvilgiu.

12. Moteris paprašo vyro atnešti jai stiklinę vandens, paieškoti jos rankinuką, kuris padėtas greta ant kėdės, atidaryti arba uždaryti langą. Laikykis: tuoj tuoj užsimegs santykiai. Tu jai patinki.

Tačiau, jei moteris iš to, kas išvardinta nieko nedaro, apsirengusi laisvu, kiek padribusiu megztuku bei plačiomis kelnėmis ar sijonu, prieik ir susipažink su ja tiesiog šiaip sau. Gali būti, kad ją auklėjo griežta mama ar rūstus tėvas. Moteris turi daug kompleksų, kukli, santūri ir susikausčiusi. Tačiau visą gyvenimą svajoja apie vyrus ir todėl būna patenkinta bet kokio vyro dėmesiu.

Bet prie tos merginos ar moters, kuri sėdi ištiesusi nugarą tarsi prarijusi pagalį. Ir ne tik kiek praskyrusi kelius bei pėdas sudėjusi paraleliai, o ir stipriai sukabinusi pirštais kelius, geriau nesiartinti. Panašu, kad jos asmenines problemas gali padėti išspręsti tik psichologas. Užtat aiškiai liudija, kad moteriai labai patinka vyras, jos išraudę skruostai ir išsiplėtę vyzdžiai.

Kur paprasčiausiai susipažinti su patikusia moterimi:

1. Fitneso klube. Ten renkasi jaunos ir sportiškos.

2. Jogos kursuose. Ten netrūksta paslaptingų ir lemtingų moterų.

3. Kelionėje. Britų turistinių firmų duomenimis, mėgstanti keliauti – tai vienišė, apsirūpinusi moteris, kuriai 35-40 metai.

4. Dalykiniuose vakarėliuose. Į juos susirenka įvairių interesų, išsilavinimo ir skirtingo amžiaus moterys. Į ką pirmiausiai moteris atkreipia dėmesį susipažindama su vyru:

1. Į jo svorį.

2. Į jo ūgį.

3. Į jo plikę.

Ko moterys negali pakęsti:

1. Prakaito kvapo ir nešvarių kojinių.

2. Juodų panagių.

3. Užšukuotų pavienių plaukų ant plikės.

Ar žinai, kad...

Moterims labiausiai patinka seksas iš šeštadienio į sekmadienį. O tradicinę misionieriaus pozą jos mėgsta ne iš kuklumo ir santūrumo, o todėl, kad gulint ant nugaros lengviau atsipalaiduoti ir patirti orgazmą. Dažniausiai būna neištikimos vyrams raudonplaukės, antroje vietoje – blondinės, trečioje - brunetės, o ketvirtoje – šatenės. Neturi reikšmės, jų dažyti plaukai ar ne. Paaiškėjo, kad keisdama plaukų spalvą, moteris savo išvaizda mėgina prisitaikyti prie atitinkamo savo gyvenimo etapo, todėl ir elgiasi atitinkamai pagal plaukų spalvą.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.