Anyta drasko mūsų šeimą – ką daryti?

Sutikti gerą vyrą yra labai sunki užduotis, bet sutikti gerą vyrą su geranoriška anyta – misija beveik neįmanoma. Jei jums kyla baisios mintys, pavyzdžiui, skirtis su „mamytės sūneliu“, arba emigruoti kuo toliau nuo piktosios anytos – neskubėkite, paklausykite psichologo Tomo Lagūnavičiaus patarimų.

Kai šeimą užvaldo vyro mama, sunkiausia būna padėti tiems, kurie sunkiai verčiasi finansiškai ir negali turėti nuosavo būsto.<br>123rf nuotr.
Kai šeimą užvaldo vyro mama, sunkiausia būna padėti tiems, kurie sunkiai verčiasi finansiškai ir negali turėti nuosavo būsto.<br>123rf nuotr.
T.Lagūnavičius.
T.Lagūnavičius.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Sep 15, 2015, 5:01 PM, atnaujinta Oct 15, 2017, 5:10 PM

Pasirodo, prieš imantis veiksmų, labai svarbu suprasti, kodėl anyta jūsų nemėgsta ir dar svarbiau išsiaiškinti, ar jūsų vyras iš tikrųjų klauso savo mamos, ar tik apsimeta, kad jos žodžiais tiki – apie visa tai ir dar daugiau išgirsite virtualioje konsultacijoje „Psichologas pataria“.

„Kai šeimą užvaldo vyro mama, sunkiausia būna padėti tiems, kurie sunkiai verčiasi finansiškai ir negali, pavyzdžiui, turėti nuosavo būsto. Vis dėlto, net jei šeima gyvena skurdžiai, siūlau užsispirti, pritaupyti pinigų ir išsikelti gyventi atskirai. Tegul ši nemaloni psichologinė situacija namuose būna tas motyvatorius susirasti geresnį darbą ir pradėti savarankišką šeimos gyvenimą. Ir nereikia gėdytis, kad jūsų pirmasis būstas bus nuomojamas ir gerokai kuklesnis, bet jūs būsite laisvi“, – dėsto psichologas T.Lagūnavičius.

Pasak jo, pajutus, kad santykiai su sutuoktiniu prastėja, reikia riboti visus įmanomus kontaktus su vyro mama. Būtina atsiminti, kad draudimai arba ultimatumai nepadės. Kodėl vyrui negalima liepti rinktis jus arba anytą, psichologas paaiškina virtualioje konsultacijoje po straipsniu. Jis taip pat patars, kaip prisijaukinti valdingą anytą ir iš griūvančios šeimos sulipdyti darnius ir tvirtus santykius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.