4 vyrai pagal Zodiako ženklą, neįtikėtinai traukiantys moteris

2024 m. gegužės 23 d. 12:31
Lrytas.lt
Pasaulyje egzistuoja daug vyrų tipažų, ir natūralu, kad nė vienas iš jų negali patikti iš karto visoms moterims.
Daugiau nuotraukų (1)
Tačiau egzistuoja tam tikri vyrų bruožai, kurie dažniau nei kiti traukia moteris. Ir tie bruožai labiausiai būdingi keturiems Zodiako ženklams.
Vandenis
Urano valdomas Vandenis savotiškas ir originalus. Jis nebijo vadovautis savo idėjomis ir skirtis nuo šablono, jam svarbu išsiskirti ir nebūti tokiam, kaip visi. Būtent pažiūrų naujumas, savitas požiūris ir mokėjimas originaliai formuluoti savo mintis išskiria Vandenius iš minios ir daro juos patrauklius priešingai lyčiai.
Moterys gali valandų valandas klausytis jų įmantrių kalbų ir užkrečiamai kvatoti iš pokštų (net jeigu ne visiškai juos supranta). Jie komunikabilūs ir empatiški, geba rasti priėjimą prie kiekvieno žmogaus ir su juo kalbėti jo kalba. Šio ženklo ekstravagancija pasireiškia ne tik jo charakteryje – Uranas neretai juos apdovanoja įdomia išvaizda ir aukštu ūgiu.
Originalus Vandenio elgesys yra natūralus ir nuoširdus – tai nėra bandymas padaryti įspūdį, jis iš tiesų toks yra. Taip, jis gali vienu metu būti ir paprastas, ir nesuprastas, jis suburia aplink save daug draugų, kuriems visada trūksta jo dėmesio. Bet Vandenis myli laisvę ir yra nepastovus – jis nepriklauso niekam, nors ir pasiruošęs bendrauti su kiekvienu.
Skorpionas
Vyrai, gimę po šiu ženklu, yra didūs hipnotizuotojai ir magai. Beje, tamsūs. Vyrai Skorpionai pasižymi neįtikėtinu magnetizmu, kuris kartais jaučiamas net fiziniame lygmenyje. Ir paaiškinti šitą lengva, juk Skorpioną valdo Plutonas – mirties ir požemių pasaulio dievas. Iš čia visas niūrus paslaptingumas, kuris tuo pat metu ir baugina, ir vilioja.
Būkite pasirengusios, šie vaikinai ne iš tų, kurie praslysta paviršiumi – jie taikosi tiesiai į esmę, į pačią gelmę. Dažnai tai matyti iš jų skvarbaus ar net sunkaus žvilgsnio. Sakoma, kad su jais pavojinga turėti reikalų, bet čia ir yra visas įdomumas.
Žodžiu, Skorpionas laimikis ne iš lengvųjų. Jo įžvalgumo galima pavydėti, jis labai gerai pažįsta žmones ir visada žino, su kuo turi reikalą. Ir jeigu jūs ketinate pelnyti šio ženklo palankumą, vienintelis naudingas patarimas – būti savimi, juk Skorpionas per kilometrą jaučia falšą ir nebendraus su tais, kurie nenuoširdūs ir maivosi.
Dvyniai
Vyrui Dvyniams praktiškai nieko nereikia daryti, kad pelnytų moterų simpatiją. Žavesys, daugialypiškumas, lengvas charakteris, humoro jausmas – Merkurijus davė jiems puikų rinkinį širdims užkariauti. Žavūs Dvyniai turi viską, kad patiktų moteriai.
Nesuprantama, kaip jų galvoje telpa tiek informacijos – Dvyniai žino viską apie viską, žino, ką pasakyti ir kaip pasakyti. Paprastas susitikimas su jais tampa švente – su vyrais Dvyniais linksma, įdomu, jie iniciatyvūs ir nešykšti komplimentų. Užsidenkite ausis, jei nenorite užkibti, – dažnai šie vyrai sako tai, ką moterims labai patinka girdėti, ir, beje, visai nuoširdžiai.
Tačiau kiek Dvyniai yra lengvai bendraujantys ir įdomūs, tiek ir lengvabūdžiai. Pradingti ir nesirodyti – būdingas tipiškų šio ženklo atstovų bruožas, kuris lengvai priverčia kentėti dėl jų dūsaujančias moteris.
Ožiaragis
Ožiaragį valdantis niūrus Saturnas šio ženklo vyrus daro atkaklius ir rimtus. Jie nevaidina mačo, neklūpi ant kelių su gėlių puokšte – jiems apskritai tai nerūpi. Rimti Ožiaragiai užkariauja širdis ne žodžiais, o darbais.
Ožiaragiai labai išmintingi, nešvaisto laiko kvailystėms ir plepalams. Dėl to jie atrodo uždari ir nepasiekiami. Vyrų Ožiaragių paslaptingumas taip ir traukia smalsius drąsuolius, bet Ožiaragiai nepalenkiami.
Jie užsiėmę dideliais darbais, dažnai turi aukštą statusą ir pagarbą. Atkreipti tokio vyro dėmesį sugeba ne kiekviena. O su metais Ožiaragiai dažnai tampa ne tik protingesni, bet ir patrauklesni.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.