3 ištikimiausi partneriai pagal Zodiako ženklą

Visi svajoja apie ištikimą partnerį, kuris bus šalia ir blogu metu. Žvelgiant iš astrologinės pusės, tarp Zodiako ženklų yra tokių, kuriems ištikimybė būdingesnė, nei kitiems.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2024, 10:27 AM, atnaujinta May 16, 2024, 10:28 AM

Štai šie ženklai.

Ožiaragis

Astrologai tikina, kad Ožiaragis – vienas stabiliausių Zodiako ženklų. Jo stabilumas pasireiškia tiek atsiribojime ir vienatvėje, tiek santykiuose. Šio ženklo atstovams sunku rasti partnerius, juk iš prigimties Ožiaragis – išmintingas tradicinių kanonų taikytojas, todėl jam svetimas bet koks aktyvumo demonstravimas.

Jis daug entuziastingiau skirs laiką tobulinimuisi ir naujiems kvalifikacijos kėlimo kursams, nei vaikščios po kavines ir klubus ieškodamas antrosios pusės. Beje, Ožiaragių kartelė gana aukšta, tai dar labiau apsunkina situaciją.

Bet jeigu Ožiaragis surado tą ypatingą žmogų – tai rimta. Nors iš pažiūros jis šaltokas ir ne itin romantiškas. Jis saugos ištikimybę ir nevaikščios į kairę. Žaisti dviem frontais Ožiaragiui žema ir neįdomu. Net jeigu santykiai ėmė braškėti, šiam ženklui pakaks jėgų ir kantrybės, kad išgyventų audrą be kvailysčių, tokių, kaip neištikimybė. O visiško nusivylimo partneriu atveju Ožiaragis vargu ar ryšis dvigubam gyvenimui – tiesiog galutinai nutrauks santykius.

Mergelė

Reikia pažymėti, kad žmogiškųjų santykių standartai Mergelėms labai aukšti, ir ypač tai liečia meilės reikalus. Šio ženklo atstovai išrankūs ir dėl to labai ilgai ieško savęs verto gyvenimo draugo. Neretai jie patiria stiprų vienatvės jausmą, nepaisant susižavėjusių gerbėjų minios. Mergelės visai nieko prieš paflirtuoti ir užmegzti trumpą romaną, bet daugeliu atveju jos laiko tokius santykius nuobodžiais ir beprasmiais.

Atsitinka taip, kad Mergelės padaro išvadą, jog pernelyg daug tikisi iš partnerio, ir gali nuleisti kartelę. Ir gerai, jeigu joms pavyksta tai padaryti. Šiuo atveju jos gali galiausiai užmegzti santykius, kurie peraugs į kažką rimto ir ilgalaikio, kuriuos Mergelė ne tik jaus, bet ir bus atsakinga.

Šiam ženklui būdingas pareigos jausmas. Net nejausdama pernelyg pakylėtų jausmų antrajai pusei, Mergelė geba sąžiningai stengtis dėl santykių, rodyti rūpestį ir ieškoti kompromisų. Ištikimybės klausimas (visomis prasmėmis) jai labai svarbus – Mergelei tai savaime suprantama, jei ji jau ryžosi rimtiems santykiams. Jos būtinas reikalavimas – kad išrinktasis taip pat būtų sąžiningas ir atsakingas.

Vėžys

Šis astrologinis ženklas valdo šeimos ir namų sferą, tad tvirti komfortiški santykiai jam – didžiausia gyvenimo dovana. Vėžys ieško šilumos ir jautrumo partneryje, kuriuo galės visiškai pasitikėti ir kuris jam taps atrama. Bet nebūtinai jam tai pavyks iš pirmo karto.

Patyręs tokią laimę, Vėžys nori vystyti ir gilinti santykius su mylimu žmogumi, juk laiminguose santykiuose jis žydi. Neištikimybė įsipareigojusiam Vėžiui – grėsmė šeimos stabilumui, o to jis niekaip nenori leisti.

Vėžys rūpestingas, švelnus ir dėmesingas artimiesiems, bet jo komfortas – ypač psichologinis – stovi pirmoje vietoje. Vėžys iš karto išeis iš ten, kuri jį skaudina ir demonstruoja jam šaltumą. Vėžys išeis, jei tik pajus, kad jo nemyli.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.