3 Zodiako ženklai, kurie jus skaito kaip atverstą knygą

Kai kuriuos žmones žvaigždės apdovanojo nuostabiais ir neįprastais gebėjimais. Šių Zodiako ženklų atstovai tarsi permato žmones kiaurai ir gali nesunkiai atspėti jų mintis.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2024, 12:47 PM

Skorpionas

Gimusieji po Skorpiono ženklu labiau už kitus linkę „nuskaityti“ aplinkinius žmones: jiems pakanka vieno žvilgsnio, kad suprastų, kas prieš juos stovi ir ar yra prasmės su juo bendrauti. Jie tokie įžvalgūs, kad gali daryti teisingas išvadas, net jeigu priešais sėdintis žmogus nepratarė nė žodžio.

Kas tai? Išvystyta intuicija, įgimtas talentas ar tiesiog subtili psichologo prigimtis? Vienareikšmiškai atsakyti sunku. Aišku viena – Skorpionams ir čia pasisekė labiau nei kitiems.

Šalia neįtikėtino įžvalgumo, Skorpionai pasižymi dar vienu bruožu – gebėjimu suprasti slepiamą melą. Jeigu Skorpionui iš pirmo žvilgsnio nepatiko koks nors žmogus, verta susimąstyti apie šį faktą. Dažnai paaiškėja, kad Skorpionų nuojautos pasirodo esą teisingos.

Skorpionas – pats mistiškiausias ženklas, jis puikiai suvokia savo galimybes ir meistriškai jas taiko, vikriai manipuliuodamas žmonėmis. Dėl to šio ženklo atstovus galima priskirti prie stipriausių telepatų.

Žuvys

Dar vienas talentingas Zodiako telepatas – Žuvys. Visi puikiai žino, kokios jos įžvalgios ir jautrios. Bet, skirtingai nuo Skorpiono, „skanavimo talentas“ šio ženklo atstovams veikia tik su pačiais artimiausiais žmonėmis. Kad suprastų žmogų, Žuvims reikia su juo suartėti, pagauti „tą pačią bangą“.

Žuvys sugeba sugerti kitų jausmus, visas emocijas perleisdamos per save. Jos galėtų tapti idealiais telepatais, jeigu ne svarbiausias Žuvų bruožas – padidintas svajingumas.

Jos visada plaukioja savo vidiniame pasaulyje, retai iš jo išplaukdamos. Bet kai atsiduria šalia kito žmogaus, praktiškai visada sugeba suprasti, ko reikia artimam žmogui šią akimirką.

Žuvims prireikia mažai laiko, kad išmoktų tiksliai „nuskaityti“ savo artimuosius, o tai gana sudėtinga užduotis, kuri pavyksta anaiptol ne visiems.

Vėžys

Vėžių emocinis jautrumas juos daro puikiais kandidatais į svetimų minčių „skaitytojus“. Vėžiai – labai jautrios asmenybės, jiems nieko nereiškia perprasti gerai paslėptą melą ir apgaulę. Veidmainius Vėžiai nustato praktiškai iš pirmo žvilgsnio ir stengiasi nuo jų laikytis kuo toliau.

Vėžiai visada rūpinasi savo stabilia emocine būsena, todėl jie niekada nebendraus su žmogumi, kuris juos emociškai erzina.

Jeigu Vėžys atkakliai vengia bendravimo su kokiu nors žmogumi, visai galimas daiktas, kad jis pastebėjo jame kažką apgaulingo ir netikro.

Šis ženklas turi stipriai išvystytą gebėjimą nuspėti tolesnius žmonių veiksmus ir teisingai nustatyti jų poelgių priežastį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.