4 Zodiako ženklai, su kuriais neįmanoma atvirai kalbėtis

Dauguma žmonių linkę išsiaiškinti santykius (tiek asmeninius, tiek profesinius) atvirai kalbėdamiesi. Bet yra tokių, kurie to nemėgsta.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 20, 2023, 12:36 PM

Štai Zodiako ženklai, kuriems sunku išlaikyti tiesų pokalbį, ir kurie iš principo yra gana slapukaujantys žmonės.

Skorpionas

Skorpionus galima padalinti į dvi kategorijas: „visuomeniški“ ir „uždari“. Pirmieji – iš prigimties lyderiai. Iš antros kategorijos taip pat išeitų puikūs lyderiai, jeigu ne vienas „bet“: jiems tos lyderystės iš principo nereikia. Jie žiūri į supančios tikrovės triukšmą iš abejingo stebėtojo pozicijų, atsiribodami nuo to, kas vyksta.

Šie Skorpionai nepratę įsileisti žmones į savo vidinį pasaulį. O jų viduje kunkuliuoja aistros ir gimsta inovatyvios idėjos, bet jie nemato būtinybės visu tuo su kuo nors dalintis.

Sužinoti, kas dedasi Skorpiono galvoje, gali ne bet kas. Ne veltui šis ženklas laikomas pačiu paslaptingiausiu. Tik vienetai, pats artimiausias bendravimo ratas – mylimas žmogus, geriausias draugas, broliai ir seserys, – gali praverti širmą į Skorpiono protą, bet ir tai ne iki galo.

Kviesti Skorpioną atviram pokalbiui su prašymų išsakyti viską, kas guli ant širdies, beprasmiška – jeigu jis nenori atsiverti, tai arba tiesiai atsisakys, arba privers pašnekovą patikėti, kad pasakoja tiesą, bet iš tiesų dar labiau sumėtys pėdas.

Ožiaragis

Nors Ožiaragio ženklas nėra apsuptas paslapties aura, kaip Skorpiono, apie jį taip pat galima pasakyti, kad tikrą jo esmę pažįsta tik vienetai. Nors jų nepavadinsi tyleniais ar atsiskyrėliais. Dauguma Ožiaragių yra gana socialūs: jie be problemų palaiko pokalbį, o kartais ir užveda jį pirmi, vakarėlyje nesėdi kampe, įlindę į telefoną, o linksmai leidžia laiką.

Aplinkiniai galvoja, kad pažįsta Ožiaragį kaip nuluptą, bet... Jie niekada taip smarkiai neklydo. Ožiaragis gali apsimesti „normaliu“ ir visus apgauti.

Ožiaragiai niekada nesako, kas jų širdyje. Pernelyg dažnai jie susidūrė su abejingumu, pasakodami apie išties asmeniškus dalykus. Tad jeigu nusprendė daugiau niekam nieko nebepasakodami, būdami nuoseklūs jie nuo tada laikosi žodžio.

Mergelė

Mergelės – puikūs pašnekovai ir geri draugai, jeigu nesistengia visų ir visada mokyti. Jos smalsios, joms įdomu giliai pasikapstyti kitų sielos gelmėse, spėliojant, kodėl žmogus pasielgė taip, o ne kitaip. Bet atvirų pokalbių apie jas pačias tiesiog negali pakęsti – nemėgsta, kai kapstomasi jų sieloje. Mergelėms nepatinka, kai jas bandoma analizuoti.

Reikšti jausmus Mergelės nori tik savo nuožiūra (o tai nutinka nedažnai). Net antroji Mergelės pusė gali nenutuokti apie tikruosius jos jausmus.

Profesinėje srityje jos yra draugiškos su kolegomis, bet tai nereiškia, kad širdies gilumoje Mergelė nejaučia jiems priešiškumo. Ji tiesiog nelaiko esant reikalinga tai atvirai demonstruoti.

Svarstyklės

Svarstyklės taip pat itin nenoriai leidžiasi į atvirą bendravimą. Dauguma atvejų tiesiog įjungia atbulinę pavarą ir ignoruoja joms nepatogius klausimus.

Visų pirma, tie, kas gimė po šiuo ženklu, beveik visada turi, ką laikyti paslaptyje. Antra, jie labai nemėgsta kalbėti apie nieką, kas parodys juos ne iš pačios geriausios pusės. O atviri pokalbiai, kaip yra žinoma, dažnai paliečia ne pačias maloniausias temas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.