3 stipriausios ir talentingiausios moterys pagal Zodiako ženklą

Šios moterys gundančios, protingos ir teisingos, o taip pat meistriškai manipuliuoja kitų jausmais. Pasak astrologų, šios moterys galėtų valdyti pasaulį.

 Karalienė.<br> 123rf nuotr.
 Karalienė.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2023, 11:38 AM

Jos iš prigimties pasižymi natūraliu magnetizmu ir neprilygstama intuicija.

Liūtas

Šio ženklo atstovės turi labai stiprius instinktus. Jos pasirenka stiprius gyvenimo palydovus, dėl to dar greičiau pasiekia sėkmę.

Liūtės visą gyvenimą mokosi, užsiima saviugda, atranda ir meta vis naujus naujus pomėgius, yra labai išsilavinusios ir protingos. Joms nereikia apsimesti karalienėmis – karališki bruožai nuo gimimo yra jų kraujyje.

Jautis

Gamta dosniai apdovanojo moteris, gimusias po Jaučio ženklu. Jos gražios, protingos, racionalios, turi galingą vidinę energetiką ir labai išvystytą nuojautą.

Šios moterys sugeba sužavėti iš pirmo žvilgsnio. Puikūs išoriniai duomenys ir lyderio savybės pritraukia daugybės gerbėjų dėmesį, jie pasiruošę kristi joms po kojomis ir kartu po kojomis padėti visą pasaulį.

Skorpionas

Moterys Skorpionai pasižymi begaline vidine jėga. Jos yra dvilypės prigimties, supykusios gali viską sunaikinti iki dulkių ir atkurti iš pelenų.

Skorpionų jausmai išraiškingi ir be apgaulės, ar tai būtų meilė, aistra, ar pyktis. Šios moterys lengvai sužavi, visiškai pajungdamos savo valiai. Jos geba pasiekti viską – tereikia tik iš tiesų kažko panorėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.