4 vyrai – švaros maniakai pagal Zodiako ženklą

Žinomas posakis „visi vyrai – kiaulės“ išreiškia jais nusivylusių moterų požiūrį: tai apima ne tik „kiaulišką“ elgesį, bet ir nevalyvumą. Iš posakio žinomumo galima spręsti, kad tokių atvejų ne tiek ir mažai.

 Švara.<br> 123rf nuotr.
 Švara.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 12, 2022, 3:11 PM

Vis dėlto yra bent keturi Zodiako ženklai, kurių atstovai vyrai, bent jau švaros požiūriu, niekaip negali būti prilyginti nevalyviems padarams. Priešingai – jų švaruoliškumas kartais net peržengia sveiko proto ribas.

Jautis

Vyras Jautis nekenčia purvo, ir viskas tuo pasakyta. Jis suras vandens net dykumoje, bet negers jo, o nusipraus. Todėl bendraudama su Jaučiu nešluostykite rankų į staltiesę ar užuolaidas. O užvis geriausia – nieko nedarykite ir apsimovusi vienkartinius batų apvalkalus sėdėkite vienoje vietoje, kad neišnešiotumėte mikrobų.

Mergelė

Apie tai, kad vyras Mergelė – švaruolis, žino tik išrinktieji. Juk jis niekada neleis, kad po jo butą šmirinėtų pašaliniai – jo būstas panašus į laboratoriją ar operacinę. Vyras Mergelė prausiasi dešimt kartų per dieną ir taip pat dažnai keičia kojines – štai kaip pasiseks jo žmonai.

Svarstyklės

Nepakliūkite jam po ranka, nes jeigu jis jus pasieks, įkiš į vonią su visais drabužiais – nėra ko vaikščioti su pomidorų padažo dėmele ant apykaklės. Svarstyklių marškiniai visada baltai spindi, o nagai nukarpyti taip trumpai, kad atrodo, jog jų iš viso nėra – mikrobai pašiurpę.

Žuvys

Čia viskas suprantama – Vandens stichijos atstovas iš viso neišlipa iš vonios. O ką jis daro, kai atjungia karštą vandenį? Ką, ką – laksto po namus su puodais ir arbatinukais, gąsdindamas namiškius. Beje, jei visuomeniniame transporte sutiksite vyruką su medicininėmis pirštinėmis ir drėgnomis servetėlėmis, neabejokite – tai švaros mylėtojas Žuvys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.