Didžiausios kiekvieno Zodiako ženklo silpnybės

Kiekvienas mūsų turime silpnybių, nors ne visuomet jas pripažįstame. O gal net kažkokią savo savybę laikome pliusu, nors daugeliui aplinkinių ji atrodo neigiama. Šie astrologo pastebėjimai padės pažvelgti į savo silpnybes iš šalies.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2020, 1:58 PM, atnaujinta Jul 27, 2020, 2:25 PM

Avinas

Avinai negali pakęsti, kai jiems kažkas nurodinėja – juk jie patys visuomet norėtų vadovauti. Tačiau kartais jie nė neįkalbinėjami prisideda prie rizikingų savo draugų sumanymų.

Avinai linkę priimti neapgalvotus sprendimus. Kartais jie atrodo pernelyg agresyvūs ir kategoriški.

Jautis

Jaučiai patikimi, mėgstantys stabilumą, bet yra užsispyrę.

Jie nemėgsta naujovių ir yra linkę visuomet laikytis įprasto elgesio modelio. Bijo pralaimėti, o dėl to nenori rizikuoti. Kai norėsite juos kažkuo įtikinti, reikės labai ilgai ir kantriai stengtis.

Dvyniai

Dvyniai elgiasi tai vienaip, tai kitaip, ir kartais patys negali pagrįsti, kodėl priėmė vienokį, o ne kitokį sprendimą. Dažnai jie apskritai negali apsispręsti ir problemos sprendimą vis atidėlioja.

Kartais nė nežino, ko nori iš gyvenimo, tik žino, kad kažkas jiems nepatinka.

Vėžys

Vėžiai – švelnūs ir jautrūs, ir dažnai jų elgesyje viršų paima emocijos. Jie kenčia dėl per menkos savivertės, dėl to jiems norisi nuolat girdėti kitų įvertinimą. Jiems kaip niekam kitam svarbus aplinkinių palaikymas.

Vėžiai linkę be reikalo nerimauti, jie dažnai pernelyg pesimistiški, o kartais ir linkę į depresiją.

Liūtas

Liūtai aktyvūs ir mėgstantys dėmesį. Kartais jie užmiršta, jog pasireikšti susirinkime ar vakarėlyje nori ir kiti. Neretai atrodo pasipūtę, dėl to net gali nesinorėti su jais bendrauti.

Jiems sunku išklausyti kitų nuomonę ir suprasti, kaip pasaulį mato kiti.

Mergelė

Mergelės linkusios viską analizuoti, nagrinėti, ir kartais tai apsunkina situaciją. Apie vieną menką problemą jos gali galvoti tiek, kad ši ims atrodyti kaip didžiulė nelaimė.

Be to, Mergelės mėgsta viską aplinkui kontroliuoti. Jeigu kas nors vyksta ne taip, kaip jos įsivaizdavo, ima nervintis. Gali užsipulti žmogų, jei joms nepatinka tai, kuo šis užsiima.

Svarstyklės

Svarstyklės labai švelnios ir nuolaidžios, užtat gali pasiduoti svetimai įtakai. Kartais sutinka imtis užduoties, kuri joms nepriklauso ir tik gaišina laiką. Šio ženklo atstovai linkę rūpintis aplinkiniais, o tie kartais mėgina Svarstykles išnaudoti.

Be to, Svarstyklės lengvai apsvaigsta nuo alkoholio ir tada gali prišnekėti dalykų, dėl kurių vėliau gailisi.

Skorpionas

Skorpionai labai spontaniški ir linkę įsimylėti. Tačiau jų pavydas ir nemokėjimas pasitikėti gali artimus santykius gadinti.

Jie niekuomet neužmiršta tų, kas juos įžeidė (gal ir netyčia), ir vis svarsto apie kerštą.

Savo jausmus pasilieka sau, nemoka jais dalintis, nors kartais pasidalijus taptų lengviau.

Šaulys

Šauliai nuolat kažkuo domisi, bet ne visuomet tai, ką pradėjo, užbaigia.

Nemėgsta, kai jiems nurodinėjama, ir kartais atsikerta pernelyg šiurkščiai. Nemėgsta ir taikytis prie kitų ar laukti, kol kolega užbaigs savąją darbo dalį. Jiems reikia asmeninės laisvės.

Ožiaragis

Ožiaragiai linkę į darboholizmą, per kurį gali užmiršti savo ir artimųjų poreikius. Nuolat galvoja apie tai, ką apie juos galvoja kolegos, ar juos deramai įvertina. Taip pat vis suka galvą, kaip daugiau uždirbti.

Mėgsta apkalbinėti ir kritikuoti kitus. Linkę į pesimizmą.

Vandenis

Vandeniai – geri draugai, bet nemoka gerai išreikšti savo emocijų ir dėl to kartais su aplinkiniais susipyksta.

Nuolat trokšta kelionių, kitos įdomios veiklos ir ima bambėti, kai gyvenimas pradeda atrodyti pernelyg ramus ir nuspėjamas.

Žuvys

Žuvys emocingos, jausmingos, kūrybingos ir linkusios padėti kitiems. Bet kartais emocijos jas pernelyg užvaldo, ir tada tampa sunku su jomis susikalbėti.

Jos linkusios į depresyvias nuotaikas ir į žalingus įpročius.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.