Zodiako ženklai, labiausiai mėgstantys pavalgyti

Mėgstate sočiai pavalgyti, o gal esate labai išrankūs maistui? Pasirodo, šie dalykai gali priklausyti ir nuo Zodiako ženklo. Astrologinės žinios apie valgymo įpročius pravers ir laukiant svečių. Štai kaip valgo skirtingi Zodiako ženklai.

 Štai kaip valgo skirtingi Zodiako ženklai.<br> 123rf nuotr.
 Štai kaip valgo skirtingi Zodiako ženklai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 4, 2018, 11:05 AM, atnaujinta Jun 4, 2018, 11:36 AM

Avinas

Dar tik ruošdamiesi į svečius Avinai galvoja: reikia paragauti visko. Galiausiai jų lėkštė būna prikrauta visko, bet po trupučiuką. O štai gėrimams jie neišrankūs – gers tai, ką duos.

Jautis

Jaučius reikia maitinti gausiai ir gerai – po to galima prašyti bet ko. Jie labai mėgsta mėsą visais pavidalais ir ne pačias primityviausias daržoves – artišokus, salierus, šparagus.

Dvyniai

Svarbiausia, kad maistas netrukdytų kalbėti – jie į svečius atėjo ne valgyti, o plepėti apie viską, kas svarbu. Todėl iš mandagumo įsideda visko po truputį, bet valgo lėtai (dažnai iš viso pamiršta tai daryti).

Vėžys

Vėžys net dreba iš laimės pamatęs kepinius ir užsienio virtuvių maistą: jie mėgsta išbandyti ką nors nauja, o po to iškvosti receptą ir pagaminti tai namuose. Geria retai, bet daug, todėl juos reikia stebėti.

Liūtas

Liūtai labai mėgsta pavalgyti. Tačiau bet ko į burną nesidės: mėsa turi būti idealiai apskrudusi, konjakas – teisingai išlaikytas, o daržovės – nupirktos prieš penkias minutes. Kitaip jo didenybė sėdės nepatenkintu veidu ir net neprisilies prie maisto.

Mergelė

Mergelės nuolat rūpinasi savo figūra, todėl, jeigu ruošiasi suvalgyti riebaus torto gabaliuką, dvi dienas iki tol maitinsis visokiais žalumynais, salotomis be aliejaus ir druskos bei virta mėsa.

Svarstyklės

Jos iš principo nėra skirtumo, ką valgyti, bet jeigu maistas patiektas negražiai, jos ir valgys be malonumo. Tad net paprastą keptos vištos gabaliuką jos reikia paduoti blizgančioje lėkštutėje. Geria daug ir su malonumu, bet žino saiką.

Skorpionas

Skorpiono gyvenimo devizas: „Šiandien galima“. Jei jau atėjo į svečius, valgys viską ir daug. Ir gers taip pat. Ryte Skorpionams, žinoma, nelinksma, užtat vakare nuostabu.

Šaulys

Labai mėgsta gerai pavalgyti, ir labiau mėgsta ne šiaip atsisėsti ir kaip reikiant prisivalgyti, o paragauti visko ir iš karto. Tas užkandžius geriau iš karto perstumti prie jo. Geria labai daug, bet, skirtingai nuo Skorpiono, Šauliui blogai tampa dar vakare – jis visiškai nemoka laiku sustoti.

Ožiaragis

Rengdami vakarėlį būkite pasiruošę: jei pakviesite Ožiaragį, jis kentės ir niurgs visą vakarą. Jie mėgsta tradicinį ir „normalų“ maistą, o štai tie vieno kąsnio sumuštinukai ir užkandžiai – ne maistas.

Vandenis

Patys geriausi svečiai: jie visiškai neįnoringi maistui. Vandeniai džiaugsis, jeigu jūs užsakysite picą. Ir dar pagirs jus – kad nesiterliojote ir kad nereikės plauti indų.

Žuvys

Mėgsta jūros bjaurybes ir gerus gėrimus. Tad maitinti jas reikia omarais, krevetėmis ir žuvimi, ir būtinai į stalą patiekti brangaus vyno.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?