3 Zodiako ženklai, kuriais negalima pasitikėti

2018 m. balandžio 6 d. 13:33
Lrytas.lt
Kiekvienas žmogus turi kokių nors trūkumų, nė vieno nėra be nuodėmės. Ir melas ne visada yra nuodėmė. Kartais meluojame vardan gėrio. Kartais tiesiog pamirštame pažadus. Tačiau astrologai išskyrė tris Zodiako ženklus, kuriais neverta pasitikėti, nes jie, tikėtina, jus paves.
Daugiau nuotraukų (1)
Dvyniai
Tai sudėtingas Zodiako ženklas, kurio nuodėmės atsiranda dėl neryžtingumo ar nemokėjimo priimti sprendimus. Tai savotiški mūsų visuomenės chameleonai. Mėgsta pasirodyti, yra pernelyg smalsūs.
Dvyniams būtina įvairovė. Jie nedvejodami jums sumeluos, jeigu tik labai panorės ko nors pasiekti. Dvyniais norisi pasitikėti, nes jie labai nuoširdūs ir atviri žmonės.
Liūtas
Jie labai mėgsta būti dėmesio centre. Su Liūtais linksma ir įdomu. Deja, norėdami pritraukti savo asmeniui dar daugiau dėmesio, jie gali labai žemai pulti.
Jie gali pasidalinti su aplinkiniais jūsų paslaptimis vien tam, kad juos sudomintų. Galbūt jie tai daro netyčia, bet ar jums reikalingi tokie draugai?
Be abejo, Liūtai gali būti geri draugai, garbingi žmonės ir pelnyti jūsų pasitikėjimą. Tiesiog būkite atsargūs su jais kalbėdami apie savo asmeninį gyvenimą ar kitų žmonių gyvenimą.
Šaulys
Šauliams būtina laisvė. Jų variklis – noras visur pabūti ir viską sužinoti. Jie veržiasi prie naujų įspūdžių ir naujų žmonių. Toks mąstymo būdas Šauliams daro meškos paslaugą – ieškodami naujovių jie niekur nesustoja ir kelia skausmą aplinkiniams.
Galbūt Šaulys jums pasirodys uždaras ir egoistiškas. Tiesiog jis ieško geresnio gyvenimo. Visada. Todėl nenori įsileisti žmonių į savo gyvenimą, nes supranta, kad rytoj jam būtinai reikės kažko kito.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.