Astrologė vienam ženklui: atėjo jūsų pripažinimo metas

Įvairiapusiška savaitė, kai bus ir sudėtingesnių, ir daug žadančių dienų. Gero savo darbo rezultatų įvertinimo turėtų sulaukti Liūtas, Šaulys, o ypač pasisekė Žuvims, kurioms atėjo pripažinimo metas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 28, 2020, 11:32 AM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienį, trečiadienį iki pavakarės nereaguokite, kai būsite raginami ką nors pažadėti. Neleiskite, kad būtų manipuliuojama jūsų jausmais ir užimama padėtimi. Jei įsivelsite į meilės nuotykį, gali tekti aukoti karjerą, o gal ir dabartinę šeimą.

Klaidinantis metas. Ne laikas reikšti nuomonę ir priimti atsakingus sprendimus. Būkite atsargesni kelyje ir nekerštaukite aplinkiniams dėl jų bukumo. Nepasiduokite puikybei. Geriausios dienos veiklai bei atsakingiems sprendimams: trečiadienis nuo 17 val., ketvirtadienis, penktadienis iki 15 val.

Jautis (04 21–05 20)

Savaitė kupina staigmenų, pagundų, dvejonių. Jei dirbate, savaitės pradžioje pasisaugokite intrigantų. Susiturėkite nuo pagundos išlaidauti antradienį, taip pat savaitgalį – tikrai ko nors neapskaičiuosite. Jei sumanėte ką nors vertingo įsigyti, puikiai tiks trečiadienis (patartina antra dienos pusė, bet geriausia nuo 17 val.), tuomet tas daiktas atneš sėkmę.

Savaitgaliui nepatartina planuoti kelionių, ypač tolimų. Apsiribokite nedidelėmis išvykomis. Nors šiuo metu geriau ramiai ilsėtis su šeima, paisykite pirmadienį gautų dalykinių pasiūlymų – tai bus labai perspektyvu.

Dvyniai (05 21–06 21)

Noras ką nors veikti ne visada pasiteisina. Jei apims toks entuziazmas, paklauskite savęs: ką norite pamokyti, ką siekiate nubausti? Savo sutuoktinį ar mylimą asmenį, o gal nedėkingus vaikus? Būti teisingu teisėju šiuo metu nebus paprasta, ir ne tik jums, objektyvumas – šios savaitės deficitinė prekė.

Tai ginčų, konfliktų, painiavos laikas, kai apėmus negeram impulsui geriau pabūti vieniems ir patylėti. Jei penktadienio vakarą, savaitgalį pas ką nors viešėsite, pasistenkite anksčiau išvykti namo. Ugdykite kantrybę – tik ne kankinio, o oraus optimisto.

Vėžys (06 22–07 22)

Savaitės pradžioje savitvarda bei sveikas protas bus itin svarbu bendraujant su mylimu asmeniu, auklėjant vaikus. Ne viskas bus taip, kaip jums pasirodys pirmą akimirką, tad jokių radikalių veiksmų.

Finansiniams reikalams, svarbiems veiklos sprendimams tinkama antra trečiadienio pusė, ketvirtadienis, penktadienis. Geriausia, jei penktadienio vakarą, savaitgalį skirtumėte tik sau, atsisakytumėte neprivalomo bendravimo.

Jei būsite su antrąja puse, nesiimkite aiškintis, kaip stipriai jus myli (nemyli) partneris (-ė), – tokių pokalbių pasekmės bus įsimintinos. Pirmadienį netvarkykite piniginių, turto reikalų – galite likti apgauti. Darbe galimi nesusipratimai su vadovybe, klientais.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienis – retų, bet kvailų atradimų metas. Tad nesidžiaukite ką nors ypatingo sumanę ar gavę intriguojantį pasiūlymą.

O štai trečiadienio antra pusė iki 19 val. 30 min. – išskirtinis laikas. Viskas, kas tuo metu nutiks, lems sėkmę, laimę. Pasinaudokite gautais pasiūlymais. Tai itin romantiškas laikas, kurį reikėtų leisti su mylimu asmeniu. Tuo metu užsimezgusios pažintys lemtingos.

Reikalams tvarkyti tinkamas ir ketvirtadienis bei penktadienis iki 15 val. Savaitgalis įtemptas. Jei jūsų gimtadienis šiomis dienomis, laukia netikėtumai, nenumatytos permainos visus metus. Savaitgalį bei pirmadienį labiau pasaugokite sveikatą bei gerus santykius su antrąja puse.

Mergelė (08 23–09 22)

Kas nors nepatinka? Antradienį, ko gero, atsakysite, kad viskas. Ši diena iš tiesų nebus smagi – pasaugokite savo ramybę, gerus santykius su artimaisiais, jei dirbate, dar ir reputaciją bei darbo vietą: galite padaryti klaidų.

Neliūdėkite: nuo trečiadienio pavakarės palengva nurimsite, rūpesčiai sklaidysis – artimieji, mylimas asmuo bus tokie dėmesingi, kad pamiršite nesėkmes.

Savaitgalis vėl sudėtingas. Jei ilsitės, penktadienį bei savaitgalį labiau pasaugokite prie vandens mažuosius. Pirmadienis – sudėtingų kompromisų diena, nemenka traumų, avarijų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienį mažiau kitų klausykite – susipainiosite. Ir nesitikėkite, jog kas nors deramai įvertins jūsų nuomonę... Trečiadienį viskas pasikeis – būsite kupini geriausių norų ir jūsų nuotaikos bus pavydėtinai džiugios! Gerai įsidėmėkite šią būseną, kad vėliau nepasiduotumėte susierzinimui.

Penktadienio vakaras, šeštadienis, sekmadienis bei kitos savaitės pradžia – jūsų brandumo ir jausmų blaivumo išbandymas. Ne laikas įsimylėti ir užmegzti flirtą. Pirmadienį galimi rūpesčiai dėl vaikų – labiau juos pasaugokite!

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradienio nuotaikos gana ekstremistiškos – pakaks ne taip išgirsto žodžio, kreivo šypsnio, pastabos (ar abejingo žvilgsnio) ir būsite pasiruošę paleisti visus šunis... Geriau tądien karo kirviu nemosuoti.

Jau trečiadienis atneš santarvę. Antra dienos pusė bus tinkama ir svarbiems darbo reikalams tvarkyti. Puikios dienos finansinėms problemoms spręsti bus ir ketvirtadienis, penktadienis iki 15 val.

Tiesa, penktadienio vakaras vėl sudėtingas, kaip ir visas savaitgalis bei pirmadienis – rasite progą dėl ko nors nerimauti, nervintis, niršti. Pasistenkite labiau vertinti ir saugoti tai, kas jums brangu. Jei norėsis aiškintis santykius su antrąja puse, pasistenkite, kol nurimsite, pabūti vieni. Neskubėkite griauti to, ką tiek metų statėte.

Šaulys (11 23–12 21)

Vienu metu galite pajusti visiškai skirtingus jausmus ir išgirsti priešingus atsiliepimus apie jums svarbų žmogų arba reikalą. Nesirinkite nė vieno kraštutinumo penktadienį, šeštadienį. Ypač antradienį venkite kategoriškų sprendimų bei ginčų su savo pora – pakentėkite iki trečiadienio pavakarės.

Trečiadienio antra pusė, ketvirtadienis, penktadienis iki pavakarės – metas, kai raškomi ilgo triūso vaisiai. Gali išsipildyti ir slapta romantiška svajonė, laimingai išsispręsti nesutarimas su artimaisiais. Galite sulaukti ir netikėtos paramos. Savaitgalis bei pirmadienis sudėtingi – gresia nenumatytos išlaidos.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienį būsite energingi, sumanūs. Vis dėlto tai pavojingas laikas, kai nepakanka vien vadovautis blaivia galva, kai reikia dar ir trupučio sėkmės. Deja, aplinkybės gali klostytis ne itin palankiai.

Nuo trečiadienio viskas ims rimti. Tad šios savaitės pagrindinė taisyklė – nepersistengti. Trečiadienis, ketvirtadienis, penktadienis – švelnios romantiškos dienos, ne itin tinkamos reikalams tvarkyti. Jei sprendžiate santykių su mylimu asmeniu problemą, išvykite kur nors į malonią aplinką dviese ir nuoširdžiai pasikalbėkite. Penktadienio vakaras bei savaitgalis, pirmadienis įtempti – saugokite ne tik pinigus, turtą, sveikatą, bet ir savo gerą vardą.

Vandenis (01 20–02 18)

Ne visos mintys apie išsivadavimą padaro asmenį laisvą. Atsibodo būti priklausomam nuo santykių, siekiate naujos patirties? Tik neskubėkite pranešti, kad daugiau nenorite jo (jos) matyti. Verčiau paaiškinkite, kad kol kas jus tenkina rami draugystė. Svarbiausia nepradėti kaltinti savo antrosios pusės nedėkingumu, ypač šį antradienį, taip pat savaitgalį, pirmadienį.

Savaitės pradžioje būsite apimti noro veikti – ką gi, trečiadienis, ketvirtadienis, penktadienis – puikus metas įgyvendinti senus sumanymus. Savaitgalis bei pirmadienis itin sudėtingi, nesugalvokite aiškintis santykių ir su savo pora – išsiskirsite.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienį niekuo nerizikuokite, nes galite neįvertinti pavojaus. Veiklai puikūs trečiadienis, ketvirtadienis, penktadienis – tai jūsų pripažinimo metas. Asmenybės žavesiu kerėsite aplinkinius, net nustebsite, kad jums atsivers visos durys. Gautus pasiūlymus verta priimti.

Labiau save pasaugokite nuo penktadienio vakaro. Sudėtingas ir savaitgalis, o ypač pirmadienis – tai liūdesio diena, kai labiau pasigendama švelnumo. Nepatartina penktadienio vakarą ar savaitgalį su savo pora vykti į svečius ar kelionę. Santuokines problemas irgi reikėtų spręsti ketvirtadienį, penktadienį – galite būti nustebinti antrosios pusės nuoširdumo, dosnumo. Neatidėkite savo rūpesčių savaitgaliui ir pirmadieniui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.