Astrologė: šio ženklo laukia malonios staigmenos

Astrologė Palmira Kelertienė apžvelgė, kas numatoma rugsėjo 5–11 dienoms. Vandenių gali laukti malonios staigmenos.

 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 5, 2023, 11:02 AM

Avinas (03 21–04 20)

Likite saikingi savaitės pradžioje, mažiau planuokite. Nepasiteisins ir nauji finansiniai sumanymai. Netinka tvarkyti piniginių ir turto reikalų, spręsti klausimų, susijusių su darbo keitimu ar jūsų santuoka. Jei jaučiate, kad nebegalite būti kartu, neskubėkite skirtis. Sveikiausia dabar tiesiog pailsėti, pabūti kurį laiką atskirai.

Penktadienio ir savaitgalio ramybė padės suvokti, kokie brangūs jums namai, šeima, santykiai su mama, tai nuramins, nes aiškiai suvoksite savo tvirtybės pagrindus. Sekmadienį ims spręstis ir problemos santykiuose su mylimu asmeniu. Gali megzti naujas laimingas ryšys.

Jautis (04 21–05 20)

Vis daugiau vidinio optimizmo, pasitikėjimo savimi. Jaučiate savo jėgą, tiesa, neskubėkite tuo pasinaudoti. Ypač pirmą savaitės pusę galite neteisingai įvertinti situaciją ir priimti žalingą sprendimą. Tai laikas, kai lengva ko nors atsisakyti, tiesa, jei tai brendo seniai ir iš tiesų trukdo (žalingas įprotis, toksiški santykiai šeimoje, darbe).

Antrą ketvirtadienio pusę, penktadienį pavyks pakoreguoti senas problemas, sėkmingai įveikti įstrigusį reikalą, atgaivinti šeiminius santykius. Spręsis finansinės problemos, nesklandumai šeimoje, ypač su tėvais. Laukia džiugus savaitgalis.

Dvyniai (05 21–06 21)

Šia savaitę svarbu saugoti savo ramybę, išlikti saikingiems, diplomatiškiems. Dabar jūsų sumanumas, ryšiai su draugais gali padėti sutvarkyti problemas, susijusias su veikla. Stiprinkite sveikatą, daugiau ilsėkitės, stenkitės gerai išsimiegoti. Nuo trečiadienio palengva imsite atsigauti, jūsų nuotaika giedrės, grįš jėgos. Svarbų reikalą verta tvarkyti antrą ketvirtadienio pusę, penktadienį.

Savaitgalį apims nerūpestingas atsipalaidavimas – tai puikios dienos bendrauti, susitikti su jūsų sielai artimais žmonėmis. Palankios dienos ir nedidelėms išvykoms, turistiniams žygiams. Galimos ypatingos naujos pažintys. Veiklai, kelionėms, susitarimams naudingas pirmadienis.

Vėžys (06 22–07 22)

Didžioji savaitė dalis netinkama ne tik ką nors keisti, bet ir pradėti ką nors nauja. Imkitės kasdienių, gerai žinomų užduočių. Pirmą savaitės pusę gali apnikti liūdnokos mintys. Ir tai geriau nei manyti, kad dabar viską galima keisti ir perdaryti.

Nuo penktadienio vėl pasijusite stiprūs ir laimingi, būsite nugalėję liūdesį, įveikę abejones, žinosite, kur link eiti. Gautus pasiūlymus verta priimti. Antrą savaitės pusę galite įgyti įtakingą draugą, aukštą užtarėją. Savaitgalį skirkite maloniam poilsiui su antrąja puse.

Liūtas (07 23–08 22)

Stabtelėkite, nurimkite – neverta skubinti įvykių, veržtis į priekį. Nors pirma savaitės pusė palanki aktyviai veiklai, darykite tiek, kiek savaime išeina, – kol kas iki ketvirtadienio pavakarės pakaks apribojimų ir dėl nepalankios Saturno padėties, ir dėl Juodojo Mėnulio, tiesa, jis jau nebeilgai bus jūsų ženkle (iki spalio pradžios). Jei esate sumanę ką nors rizikingo, jei reikia išspręsti konfliktą darbe, negaiškite laiko antrą ketvirtadienio pusę, penktadienį. Beje, tai metas, kai likimas atsiunčia tikruosius mokytojus.

Savaitgalį skirkite ramiam poilsiui – jokių darbų, jokių problemų sprendimo. Pirmadienis – jūsų lyderystės metas, tad verta tvarkyti svarbius reikalus.

Mergelė (08 23–09 22)

Pirmą savaitės pusę galite suabejoti savo pasirinkimo teisingumu. Tiesa, dabar nereikia nieko spręsti – tiesiog stebėkite. Tai gera proga išvysti tamsiąją Mėnulio pusę. Atsakingam sprendimui, svarbiam pokalbiui su darbdaviu, ryžtingam žingsniui darbe tiktų nebent antra ketvirtadienio pusė, penktadienis. Penktadienis – palankiausia savaitės diena, puikiai tinkama svarbiam darbo susitarimui. Romantiškiems pasimatymams puikus šeštadienis.

Jei savaitgalį norite pajusti palengvėjimą, iš tiesų atsipalaiduoti, planuokite poilsį toliau nuo namų. Tai itin romantiškas laikas – gali užsimegzti nauji slapti jausmai.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Tikriausiai niekas taip nesunaikina vidinio džiaugsmo, pasitikėjimo savimi, savojo „aš“ kaip savęs lyginimas su kitais, pastangos konkuruoti bet kokia kaina – kad ir kaip paradoksalu, bet konkurencija tik labiau suniveliuoja, įspraudžia į standartą. Savaitės pradžioje nesipriešinkite likimo valiai, neskubinkite įvykių – jau antrą savaitės pusę viskas išsispręs geriau, nei patys tai galėtumėte padaryti.

Svarbiems reikalams, susitikimams su įtakingais žmonėmis, veiklai, kelionėms tinkami antra ketvirtadienio pusė, penktadienis. Laukia gera žinia, naudingas pasiūlymas, netikėta pagalba. Pirmadienis atneš gerą žinią, naudingas permainas.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nesistenkite nei darbe, nei namie įrodinėti, jog esate teisūs, ir maloniai nustebsite pamatę, kiek daug jus palaikančių žmonių. Tiesa, trečiadienis, ketvirtadienis – kiek nervingos dienos, kai nereikėtų planuoti nieko svarbaus. Palankiausia savaitės diena, kai jums atsivers visos durys ir visų žmonių širdys, – penktadienis. Jei kaupiasi klausimai sutuoktiniui, pokalbio nebeatidėliokite.

Savaitgalis bus smagus, jei kur nors išvyksite, atsipalaiduosite, kitomis akimis pažvelkite į pasaulį ir savo gyvenimą. Pirmadienį tvarkykite reikalus, susijusius su karjera, finansais.

Šaulys (11 23–12 21)

Kad ir kas nutiktų, tai tik į gera. Dabar viską lems tai, kaip sudėliosite akcentus. Svarbiausia neprarasti gero ūpo, neskubinti įvykių ir palaikyti gerus ryšius su antrąja puse ir tais, kurie jus palaiko. Jei esate nepatenkinti savo gyvenimu, neskubėkite imtis kokių nors priemonių – palaukite. Tai kompromisų metas, kai reikia derintis prie situacijos, nekelti savo sąlygų. Nuo ketvirtadienio pavakarės puikus laikas svarbiam pokalbiui su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu. Gali užsimegzti ir naujas romantiškas ryšys.

Savaitgalis tinkamas iškrovos dietai, sportui, o ko esate verti, parodysite pirmadienį. Ši diena žada laimingą atomazgą.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Iki ketvirtadienio pavakarės išbandymai tęsis ir, ko gero, ten, kur nesitikėsite. Nebus lengva, jei velsitės į ginčus, konfliktus. Savaitės pradžios sunkumai spręsis ketvirtadienį. Jei jaučiatės prislėgti, verta bent trumpam kur nors išvykti.

Penktadienį, šeštadienį viskas stos į savo vietas, pavyks rasti kompromisą. Palanku megzti partneriškus santykius, tiks ieškoti ir naujų rėmėjų, investuotojų bei įtakingo globėjo. Pirmadienį galite rizikuoti spręsdami seną problemą.

Vandenis (01 20–02 18)

Kol kas ne viską galite – kai Saulė Mergelėje, turite taikytis prie aplinkybių. Svarbiausia mažiau save varginti ir labiau saugoti. Tiesa, galimos ir malonios staigmenos – jums nežinant savaitės viduryje gali įvykti džiugių pokyčių. Jei išgirsite puikių asmeninių pasiūlymų, nepriimkite jų nesulaukę ketvirtadienio pavakarės – judėkite toliau įprasta vaga nieko nekeisdami.

Ketvirtadienio pavakarė, penktadienis ypatingi – laukia svarbūs ir įdomūs darbai, reikšmingų permainų pradžia. Žmonės, su kuriais kalbėsitės ar matysitės, gali nulemti jūsų ateitį.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienį gali erzinti dvejopi standartai darbe. Tai vers ieškoti išeities, skatins kai ką keisti. Vis dėlto palūkėkite: nukirsti šaką paprasta, bet kol Saturnas bus nepalankioje pozicijoje (iki ketvirtadienio pavakarės), tokios radikalios priemonės brangiai kainuos. Jei norite pasakyti „ne“, tam gera proga penktadienio vakarą, o „taip“ puiku tarti ketvirtadienio vakarą, savaitgalį.

Savaitės vidurys netinkamas aktyviai veiklai. Reikalams tvarkyti sėkmingas penktadienis. Savaitgalį skirkite savo vaikams, sutuoktiniui ar mylimam asmeniui. Pirmadienį būsite apimti dalykinio entuziazmo – siūlykite naujus sumanymus šefui, ieškokite naujų galimybių, naujų žmonių, galinčių tapti partneriais, pagalbininkais.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.