Astrologė: šio ženklo laukia gerasis persilaužimas

Didžioji Velykų savaitė bus gana rami, galima tikėtis tam tikrų veiklos suvaržymų, perspėja astrologė Palmira. Savaitės pabaigoje Skorpionų laukia žvaigždžių valanda, o Žuvų – gerasis persilaužimas.

 Pavasaris.<br> 123rf nuotr.
 Pavasaris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-04 14:00

Avinas (03 21–04 20)

Nuo savaitės pradžios galite jaustis prislėgti suvaržymų, neteisybės darbe. Ir nenuostabu – destruktyvi Saturno padėtis, kai kam ir sudėtingas metas prieš gimtadienį. Vis dėlto nepraraskite optimizmo ir orumo. Dabar turite labiau savimi rūpintis, dažniau save pagirti ir dėl nieko savęs nebarti.

Ne laikas ką nors teisti, smerkti, ypač sutuoktinį, o tam gali kilti pagundų savaitės viduryje. Savaitės pabaiga vers įsitempti, tačiau rasite saliamonišką išeitį, kad ir kas nutiktų, – jums tikrai padės Baltasis Mėnulis (Selenė), kuris ims jus globoti nuo trečiadienio. Džiugūs sekmadienio pavakarė bei pirmadienis.

Jautis (04 21–05 20)

Antradienis iki pavakarės – bene sklandžiausia savaitės diena, nesunkiai įveiksite iššūkius ir darbe, ir namie. Trečiadienis sudėtingas – pasaugokite sveikatą ir darbo vietą. Ketvirtadienį teks spręsti darbo problemas. Skirkite šią dieną neįdomiems, bet privalomiems darbams, ypač jei jie susiję su tvarkymusi.

Penktadienį likimas išties pagalbos ranką: galimas susitikimas su reikalingu žmogumi, išgirsite įkvepiantį patarimą ar naudingą pasiūlymą. Pavyks rasti bendrą kalbą su tais, kuriuos mylite. Savaitgalį jūsų energija bus harmoninga – artimiesiems bus gera šalia. Kiek įtempti sekmadienio vakaras ir pirmadienis, bus svarbu atsiriboti nuo to, kas gali erzinti, trikdyti.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nors antradienis – pakilus priešpilnio metas, kai norisi veikti, jums tai atsipalaidavimo diena, skirta atleisti artimiausiems žmonėms. Trečiadienio vakarą, ketvirtadienį jūsų nuotaikos vėl bus optimistiškos, tad rasite būdų išspręsti nesutarimus su vaikais, savo pora.

Kad šventinis savaitgalis būtų sklandesnis, pasistenkite jį labiau suplanuoti ir susirasti pagalbininkų. Būkite atidesni sveikatai. Daugiau dėmesio skirkite antrajai pusei sekmadienį, pirmadienį, ir jūsų karšti jausmai atgims. Tuo metu gali užsimegzti ir perspektyvi romantiška pažintis.

Vėžys (06 22–07 22)

Nors esate išmintingi ir toliaregiški, ši pilnaties savaitė gali tapti komplikuota – bus sunku suturėti tai, kas ilgą laiką kaupėsi. Dabar galite ką nors nereikalingo leptelėti artimam žmogui, kolegai, klientui, viršininkui. Vis dėlto būtų geriau susitvardyti – stenkitės slėpti savo tikrąsias mintis, jausmus, nes bet koks impulsyvumas atsigręš prieš jus.

Per šventes jausitės puikiai ir savo optimizmu nuraminsite aplinkinius – tai jums daug kuo palankus metas. Sekmadienis kupinas romantiškų vilčių ir nuotaikų. Pirmadienį svarbu nesureikšminti smulkmenų ir labiau pasaugoti savo sveikatą.

Liūtas (07 23–08 22)

Venkite kraštutinumų, nors labai norėsis ką nors darbe ar namie pamokyti (atkeršyti). Kad ir kokie būsite įniršę (deja, Juodasis Mėnulis – nemenkas išbandymas Liūtų orumui), siekite atleisti, atsiprašyti, susitaikyti, kitaip vargu ar artėjantis savaitgalis taps švente. Ramesni ir draugiškesni būsite nebent ketvirtadienį, penktadienį. Ketvirtadienis – laimingo susitaikymo metas, tad vertėtų nuoširdžiai ir atvirai pasikalbėti su jums brangiu asmeniu apie susikaupusias nuoskaudas ir apie tai, kaip norite pakreipti jūsų santykius.

Šventiniam savaitgaliui geriau neplanuoti jokių viešnagių, nebent pas tėvus – emociškai geriausiai jausitės savo namuose su artimiausiais žmonėmis. Džiugi kitos savaitės pradžia.

Mergelė (08 23–09 22)

Ši pilnaties savaitė skatins drąsiems žingsniams, radikaliems sprendimams. Gal antradienį tai ir pasiteisins, bet vėliau – ne. Likite taikūs ir diplomatiški, nesivelkite į ginčus, santykių aiškinimąsi (ypač trečiadienį su partneriais, antrąja puse), tuomet nereikės gailėtis, kad nukirtote šaką, po kuria nebuvo padėta pagalvės. Kad pasielgėte netinkamai, suprasite tik kitą savaitę, kai kils noras atgailauti, atstatyti sudegintus tiltus.

Ramiai nusiteikusiems pavyks produktyviai panaudoti pilnaties energiją ir atlikti tuos darbus, kuriems reikia išties daug pastangų (ir moralinių). Kitos savaitės pradžia nepalanki dalykiniams reikalams.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Pamirškite nuoskaudas, nesėkmes, labiau pasirūpinkite savimi ir savo sveikata. Gal užsikraunate ant savo pečių per didelį krūvį ir per mažai laiko skiriate tikram atsipalaidavimui, sveikatai stiprinti? Jei disproporcijos tarp dėmesio sau ir kitiems nėra, net šį sudėtingą pilnaties metą jausitės puikiai, tačiau negalavimas reikštų, kad skriaudžiate save.

Savaitės vidurys vėl šaunus ir šventes sutiksite pakylėti – jūsų laukia artimųjų dėmesys ir nepaprastos dovanos. Kitos savaitės pradžia palanki įvairiems susitikimams, kelionėms.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nesugalvokite savaitės pradžioje imtis permainų. Kol kas reikia išlaukti bent iki kitos savaitės pradžios. Tad saugokite, ką turite, ir vertinkite. Trečiadienis, ketvirtadienis – sunkokas metas, reikėtų labiau paisyti savęs nei kitų. Nepasiduokite iliuzijai, kad viskas blogai, nes niekas nesikeičia.

Jūsų žvaigždžių valanda prasidės nuo penktadienio – nenuostabu, kad tądien ir savaitgalį trykšite energija. Iki to laiko venkite pervargimo ir nereikalingo bendravimo. Sekmadienį, pirmadienį būkite atidesni antrajai pusei. Kitos savaitės pradžioje pavyks išspręsti finansines problemas.

Šaulys (11 23–12 21)

Pasistenkite antradienį susitelkti į svarbiausius dalykinius reikalus. Šią savaitę patirsite stiprų aplinkinių susidomėjimą, tad galite įgyti naujų draugų, sąjungininkų – džiaukitės jums skiriamu draugišku dėmesiu, spręskite problemas padedami bičiulių. Neskubėkite atstumti tų, kurie siekia padėti, ir tuomet, jei esate vieniši, tarp jų gali atsirasti ir jūsų būsimoji antroji pusė.

Per šventes jūsų nuotaikos bus lyriškos, nostalgiškos, tad šventimas uždarame artimųjų rate jus ramins, džiugins. Įkvepiančios patirtys galimos sekmadienio vakare, pirmadienį.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nuo antradienio prasideda sudėtingas metas – bus tam tikrų apribojimų ir nesklandumų iki kitos savaitės vidurio, tad stenkitės likti atsargūs. Tai metas, kai galite pakenkti savo sveikatai, lemtingai suklysti, tad darbe saugokite savo profesinę reputaciją. Jokių neapgalvotų žingsnių. Šią savaitę gali atsiskleisti asmenys, kurie jums anksčiau yra kenkę, tiesa, dabar ne laikas juos versti atsakyti už savo darbelius.

Šventes švęskite saikingai. Stenkitės būti atidesni tėvams, seneliams. Savaitės pradžioje verta atsitraukti nuo bet kokių darbų, vengti nereikalingo bendravimo.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitės pradžia aktyvi, bet ne itin smagi: antradienis, trečiadienis – išbandymų laikas, kai be reikalo galima susivaidyti su brangiu žmogumi ar per neatsargumą prarasti sveikatą, pinigus, turtą. Ketvirtadienį viskas ims rimti. Diena palanki bendrauti, kelionėms. Ketvirtadienį tinka tvarkyti teisinius reikalus. Penktadienį galite sulaukti naudingų pasiūlymų, vertėtų pasukti galvą ir dėl naujų uždarbio šaltinių.

Kad šventės praeitų sėkmingai, svarbu likti saikingiems.

Žuvys (02 19–03 20)

Saturnas vers jus būti disciplinuotus, kai ko atsisakyti. Nuo antradienio jo poveikis gali būti gana nesmagus, tad šią ir kitą savaitę neplanuokite jokių pokyčių darbe, nesiimkite naujų projektų, saugokite gerus santykius su vadovybe, kitaip prasidės nesibaigiantys kliuviniai, konfliktai – trečiadienį, ketvirtadienį tai galite aiškiai pajusti. Dabar verta energiją naudoti ne pykčiams, o darbo problemoms spręsti. Stenkitės gerinti santykius ir su antrąja puse.

Šį šventinį savaitgalį įvyks gerasis persilaužimas, padėsiantis suvokti svarbius dalykus, rasti išeitį, kaip suderinti neįmanomus dalykus.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.