Astrologė: šio ženklo laukia persilaužimo metas

Šią savaitę sumaišties įneš Mėnulio pilnatis, perspėja astrologė Palmira. O štai Ožiaragių laukia persilaužimo metas.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 7, 2023, 12:38 PM

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžioje labiau pasaugokite sveikatą, nesiimkite rizikingų darbų. Ypač antradienis keblus – tai permainingas metas, neverta spręsti darbo problemų, ieškoti tinkamesnės gyvenamosios vietos, užmegzti naujų ryšių. Jei siekiate ką nors išsiaiškinti su pora, aptarti bendrą ateitį, tam palankus trečiadienio vakaras, ketvirtadienis.

Penktadienis ir savaitgalis – išbandymų dienos, kad ir ko imsitės. Jei spręsite finansinius klausimus ar aiškinsitės meilės santykius, nieko nepešite. Stenkitės likti diplomatiški, suprasti kitus, prisiderinti.

Jautis (04 21–05 20)

Antradienis sudėtingas – galite pervertinti savo jėgas ir įtaką, ypač jei mėginsite aiškintis meilės santykius, kelsite ultimatumus. Vakare vėjas ims rimti ir jums pavyks jei ne iš karto, tai trečiadienį rasti kompromisą, susitaikyti su antrąja puse, išspręsti keblumus darbe. Savaitės viduryje netikėtai galite įgyti įtakingą draugą ar užtarėją.

O užtarimas, pagalba greitai bus reikalingi. Nauji veiklos pasiūlymai penktadienį bus tušti, suteiks vilčių, kurioms nebus lemta išsipildyti. Būkite atidūs: dėl nelemtos klaidos atliekant užduotis ar pavyduolių intrigų galite patekti į šefo nemalonę ir net netekti darbo vietos. Ne ką džiugesnis ir šeštadienis – venkite nesutarimų su antrąja puse. Sekmadienį skirkite maloniam poilsiui.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės pradžia audrins emocijas – tai Mėnulio pilnaties metas. Vienintelė išeitis – stabtelėti ir nurimti. Patartina mažiau norėti, nors norai dabar veršis kaip džinas – neįmanoma bus jų suvaldyti ir sugrūsti atgal į butelį. Palankiausia diena veiklai – ketvirtadienis.

Labiausiai komplikuoti – antradienis ir penktadienis, gauti rezultatai neatitiks lūkesčių. Neskubėkite ir įsimylėti, juolab dėl to aukoti savo gyvenimo, – galite būti nubausti už dosnumą, patiklumą ir atvirumą. Savaitgalį skirkite susikaupusiems darbams atlikti. Pirmadienį nereikėtų demonstruoti savo jėgos, dažniau nusileiskite.

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienis – provokacijų metas. Nesivelkite į konfliktus, ypač darbe ir kelyje, nesiaiškinkite santykių su tais, kuriuos mylite. Jei nesusivaldysite, jums gali būti užtrenktos durys. Nuo antradienio vakaro jums pavyks susigrąžinti taiką namuose. Trečiadienį atgausite prarastas pozicijas veikloje.

Aktyviai veiklai netinkami ketvirtadienis, penktadienis. Kad ir ką išgirstumėte, kad ir kas atsitiktų, nepamirškite, jog esate vertybė, tik jums svarbus asmuo to nesupranta. Romantiški nuotykiai penktadienį, šeštadienį bus lemtingi – po jų ilgai neturėsite ramybės. Pirmadienį ne tik sąžinė pakamuos – atsiras poreikis taisyti klaidas.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienio pilnatis – sudėtingas metas, netinkamas atsakingiems finansiniams reikalams tvarkyti, darbo klausimams spręsti. Tam neblogi trečiadienis, ketvirtadienis. Penktadienis vėl nemalonus ir pavojingas, kai lengva įgyti priešų, susivaidyti su tais, kurie jus palaiko. Gana nesmagus ir šeštadienis, kai neverta kovoti dėl vietos po saule.

Jei jus vienaip ar kitaip varžo šeima, sutuoktinis, nemėginkite penktadienį, šeštadienį sudėlioti visų taškų. Tai gali būti ir galutinis taškas jūsų bendravimo istorijoje. Sekmadienis ramesnis – pasistenkite, kad jis būtų skirtas tik namams ir šeimai.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienį svarbu nesistengti įrodinėti, kad esate teisūs. Jei kaupiasi klausimai sutuoktiniui, neatidėliokite pokalbio savaitės pabaigai, išsiaiškinkite, kas jums svarbu, antradienio vakarą, trečiadienį. Savaitės vidurys daug kuo palankus, gausite tai, ko norite, vėl pasijusite mylimi ir reikalingi.

Trečiadienis itin romantiškas – gali užsimegzti naujas meilės ryšys. Nepervarkite penktadienį, raskite laiko poilsiui, tai padės išvengti pavojingo konflikto, galinčio pakirsti gerus santykius su mylimu asmeniu, partneriais darbe, vadovybe, klientais. Sekmadienis džiugus.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienį nekonfliktuokite ir neįrodinėkite savo pranašumo ir teisumo nei darbe, nei namie. Svarbiam pokalbiui su sutuoktiniu tinkamas trečiadienio vakaras – turėsite progą įveikti santykių atšalimą.

Ketvirtadienis daug kuo palankus – gausite tai, ko norite. Nepervertinkite savo asmeninio žavesio ir įtakos aplinkiniams, mylimam žmogui penktadienį. Tądien galite lemtingai suklysti apsispręsdami dėl finansinių dalykų. Šeštadienis nesmagus. Sekmadienis žada netikėtų dovanų.

Skorpionas (10 24–11 22)

Pilnatis gali iškrėsti pokštą – netikėtas susitikimas, nauja pažintis, ir jūs būsite pasirengę viską pakeisti, pradėti gyventi iš naujo. Jei tai nauja pažintis, nemanykite, kad tai geriausias jūsų šansas, kurio negalima praleisti, tad neskubėkite nutraukti saitų su tuo, kas buvo svarbu, sava. Tiesa, antradienio vakarą, trečiadienį galima pažintis su asmeniu, su kuriuo galite tapti pora.

Trečiadienį, ketvirtadienį pamąstykite apie susidariusią padėtį namuose, darbe ir mėginkite suvokti, kuo ji gera, o kas kelia grėsmę. Nepervarkite penktadienį, raskite laiko poilsiui. Sekmadienį svarbu gerai pailsėti – nuo kitos savaitės gali atsirasti įvairių rūpesčių.

Šaulys (11 23–12 21)

Kol kas ne viską galite – turite taikytis prie aplinkybių. Svarbiausia – mažiau save varginti ir labiau pasaugoti. Tiesa, galimos ir malonios staigmenos, džiugūs pokyčiai – netikėtai sužinosite, kieno širdis itin karštai plaka.

Trečiadienį, ketvirtadienį galite išgirsti puikių darbo pasiūlymų. Penktadienį, šeštadienį, net jei viskas atrodys nepriekaištingai, nepriimkite svarbių sprendimų darbo klausimais – judėkite toliau įprasta vaga nieko nekeisdami. Pirmadienis sėkmingas.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienis – persilaužimo metas: jūsų šeimininkas Saturnas pereina į Vandenio ženklą. Keisis jūsų požiūris į aplinką, bendravimą. Imsite griežčiau vertinti asmenis, gaišinančius laiką, trukdančius susikaupti. Atskirsite tuos, su kuriais pakeliui, ir atsitiktinius. Antradienio vakaras, trečiadienis – romantiškas metas, kai labai nesuksite galvos, kas jums trukdo gyventi, ir lengvai pasiduosite pavasarinėms nuotaikoms. Šios dienos gali padovanoti susitikimą su žmogumi, kuris taps jūsų pora.

Įtemptas penktadienis – šeiminių aplinkybių spiriami galite ryžtis priimti sudėtingą sprendimą. Naujos pažintys ir nauji įsipareigojimai penktadienį, šeštadienį kenksmingi. Sekmadienį verta pasikalbėti su draugu apie savo dvejones, varginantį pasirinkimą.

Vandenis (01 20–02 18)

Mokėkite susitaikyti su neišvengiamais dalykais antradienį – tai netikęs laikas, norėsis maištauti, ką nors perdaryti. Atidėkite savo rūpesčius bent jau trečiadienio vakarui, ketvirtadieniui, kai viską imsite suprasti aiškiau. Ketvirtadienį pasiseks naudingai išspręsti svarbų dalykinį reikalą. Penktadienis apgaulingas.

Nederėtų aiškintis meilės santykių, užmegzti naujo romantiško ryšio, pasirašyti piniginių ir turto dokumentų, nes jūsų lūkesčiai neišsipildys. Savaitgalis parodys, kiek esate pakantūs ir diplomatiški bendraudami su artimaisiais. Pirmadienis suteiks tuščių vilčių – nesižavėkite naujovėmis ir naujais pasiūlymais.

Žuvys (02 19–03 20)

Nepasitenkinimas nepaklusniu sutuoktiniu antradienį ir penktadienį gali virsti rimtais veiksmais, tačiau neskubėkite išrinktojo (-osios) iškraustyti iš savo širdies ir namų – jau antrą savaitės pusę apims nerimas, gailestis. Jei jau taip nutiktų, nepraleiskite geros progos taikytis trečiadienį ir sekmadienį.

Penktadienį laukia nenumatyti iššūkiai tiek veikloje, tiek asmeniniame gyvenime. Tai visiškai netinkamas laikas aiškintis santykius su mylimu asmeniu. Stenkitės likti tolerantiški su artimaisiais ir antrąja puse, nepasiduokite pagundai manyti, kad tik jūs žinote, kaip reikia elgtis. Pirmadienis vers spręsti svarbų darbo klausimą, bet tai nebus tinkamas metas įsipareigoti. Geriau tai atidėti savaitei.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.