Astrologė: šią savaitę įvyksiantis persilaužimas ypač palankus vienam ženklui

Ketvirtadienio naktį (0 val. 57 min.) stosianti jaunatis daugeliui atneš daug gerų pokyčių, žada astrologė Palmira. Ypač reikšmingi jie bus Šauliams, nes jaunatis stos jų ženkle.

 Naktis.<br> 123rf nuotr.
 Naktis.<br> 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2022-11-22 12:11

Avinas (03 21–04 20)

Nesistenkite visur suspėti, visko aprėpti. Kol kas vargu ar ką nors pakeisite. Dabar reikia kantrybės išlaukti. Tai pagelbės pirmą savaitės pusę, provokuojančią konfliktus, žadančią traumas. Jei jūsų santykiai su antrąja puse įtempti, gali iškilti skyrybų pavojus. Vis dėlto tai laikinos savaitės pradžios nuotaikos, jas pakeis ketvirtadienio naktį (0 val. 57 min.) stojusi jaunatis jums itin palankiame Šaulio ženkle.

Dabar viskas pasisuks į gera. Palankiausios savaitės dienos – ketvirtadienis, penktadienis. Savaitgalis ir pirmadienis gali tapti naudingi darbo problemoms spręsti. Galite išgirsti vertingų patarimų, naudingų pasiūlymų – juos verta priimti.

Jautis (04 21–05 20)

Nuo savaitės pradžios gresia sumaištis, jei pulsite prie visų nebaigtų darbų. Likite santūrūs ir saikingi, venkite daryti išvadas. Savaitės pradžioje reikėtų pagalvoti apie tai, ko jums nereikia, – gal per daug darbų užsikrovėte, gal per daug namie daiktų? Juos kaip tik verta išnešti, kol bus senas Mėnulis (jaunatis stos 0 val. 57 min. ketvirtadienio naktį).

Kad ir kaip nesmagiai privertė jaustis savaitės pradžios įvykiai, nepamirškite, kad esate nuostabūs, verti didelės meilės, o dabartinės nesėkmės laikinos. Reikalams tvarkyti, susitarimams palankus bus kitos savaitės pirmadienis. Savaitgalis tinkamas išvykoms, susitikimams su svarbiais asmenimis.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės pradžia neleis atsikvėpti. Vienu metu gali užgriūti visi susikaupę darbai, aplinkiniai irgi prisimins, ką esate žadėję. Per skubėjimą, mėginimą visur ir viską spėti galite pradėti nervintis, pykti, klysti. Per jaunatį (stos 0 val. 57 min. ketvirtadienio naktį), jei nemiegosite, arba ryte tik pabudę pagalvokite apie savo ateitį, kaip išlaikyti pusiausvyrą susidūrus su gyvenimo iššūkiais. Šis laikas geras pamąstyti apie savo porą.

Ketvirtadienis, penktadienis palankūs taikytis. Pastebėsite, kad esate reikalingi ir svarbūs visiems. Savaitgalis, deja, įtemptas.

Vėžys (06 22–07 22)

Kartais reikia susitaikyti, kad ne viskas priklauso nuo mūsų valios, ir neišgyventi, jei ne viskas išeina taip, kaip norisi. Savaitės pradžia – visiškai netinkamas laikas ką nors vertinti, daryti išvadas, priimti atsakingus sprendimus tiek dėl veiklos, tiek dėl asmeninio gyvenimo.

Ketvirtadienis suteiks vilčių, kad viską galima pataisyti. Tikėkite tuo, galvokite apie tai per Mėnulio jaunatį (stos 0 val. 57 min.) naktį arba ryte, ir tai taps realybe. Būtų gerai pamąstyti ir apie būsimus darbus, remontą namie ir sveikatos stiprinimą. Savaitgalį skirkite antrajai pusei.

Liūtas (07 23–08 22)

Savaitės pradžiai neplanuokite nieko svarbaus. Tai laikas, kurį verta skirti sau, šeimai, namams. Pasistenkite tuo metu pasinerti į ramybę – tai vidinės darnos atgavimo metas. Nuo jaunaties atkusite. Ji stos ketvirtadienio naktį, 0 val. 57 min. Prasidės sėkmės metas, apims svajingos, pakilios nuotaikos, jos lydės visą mėnesį.

Šią savaitę palankūs ketvirtadienis, penktadienis, taip pat pirmadienis. Pasistenkite pasikalbėti su tais, kuriuos vertinate ir kurie jus vertina, raskite laiko mylimam žmogui. Ketvirtadienis, penktadienis tinkami ir svarbiems pokalbiams su vaikais, tik nebijokite jų atvirumo (tiesmukiškumo), net jei tai bus šokiruojantys dalykai.

Mergelė (08 23–09 22)

Jei turite nebaigtų darbų, skubių reikalų, mėginkite spėti tai atlikti antradienį. Nuo ketvirtadienio bent laikinai viskas sustos, teks tiesiog laukti likimo malonių. Savaitės pradžioje turite pagalvoti, kaip sumažinti išlaidas, darbo krūvį. Ne laikas kelionėms, svarbiems susitarimams trečiadienį – tai nesusikalbėjimų, konfliktų metas. Būkite atsargesni ką nors veikdami rankomis, vairuodami, eidami. Saugokite paslaptis – tiek darbo, tiek šeimines.

Ketvirtadienis, penktadienis netinkami aktyviai veiklai – tai namų, šeimos metas. Džiugus savaitgalis – palanku taikytis su artimu žmogumi.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Aplinkiniai ir aplinkybės reikalaus padėti, duoti, paaukoti – savo brangų laiką, jėgas, pinigus. Jei ryšitės pagelbėti, darykite tai nuoširdžiai, ne dėl atlygio. Beje, tai gera proga anoniminei aukai labdaros tikslais.

Nuo ketvirtadienio viskas nurims, ims spręstis. Per Mėnulio jaunatį (stos 0 val. 57 min.) arba ryte tik pabudus naudinga surašyti, ko tikitės, ko norite, apie ką svajojate. Savaitgalis netinkamas išvykoms – likite namie su šeima. Sėkmingas ir perspektyvus bus pirmadienis.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradienis palankus, tinkamas susikaupusiems reikalams tvarkyti, o trečiadienis – sudėtingas metas. Mažiau reikškite iniciatyvą, mažiau kalbėkite, mažiau klausykite svetimos nuomonės – ir patys klysite, ir kitus klaidinsite. Nereikia niekam įrodinėti savo jėgos, privalumų. Nereikia varžytis, aiškintis santykių nei darbe, nei namie.

Apie pinigus, būsimą pelną vertėtų pamąstyti per Mėnulio jaunatį, kuri stos ketvirtadienio naktį, 0 val. 57 min. Jei žinote ritualus, pritraukiančius pinigus, ryte tinkamas laikas juos atlikti. Ketvirtadienis, penktadienis tinkami piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Savaitgalis palankus įvairiems susitikimams. Pirmadieniui neplanuokite nieko svarbaus.

Šaulys (11 23–12 21)

Pasistenkite, kad pirmą savaitės pusę jūsų niekas netrikdytų. Jei reikia ką nors skubiai sutvarkyti, tam tinkamas nebent antradienis. Ypač trečiadienį geriau būtų prikąsti liežuvį, kitaip galite nukentėti, patirti rūpesčių. Labiau pasisaugokite kerštingų asmenų, vagių, intrigantų.

Viską pakeis Mėnulio jaunatis, kuri stos ketvirtadienio naktį, 0 val. 57 min., ir jums bus itin palanki – atneš gerąjį persilaužimą, apie save suvoksite svarbias tiesas. Puiku ketvirtadienį, penktadienį pasišnekėti su viršininku jums svarbiu klausimu – tai atradimų metas, kai netikėtai randama išeitis. Savaitgalis ir pirmadienis – naudos dienos, tad verta apmąstyti savo finansinius planus.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kai persidirbate, reikia mokėti sustoti. Jei to nepadarysite, už jus padarys organizmas – nenustebkite, jei sunegaluosite ir būsite priversti sąžiningai pailsėti. Nors Ožiaragiams ramybės režimas yra varginantis reiškinys, dabar, šią pokyčių savaitę, naudinga atsiriboti nuo reikalų ir problemų sprendimo.

Pirma savaitės pusė – Mėnulio mėnesio pabaiga, tinkama nebent darbams užbaigti. Nuo ketvirtadienio nakties (Mėnulio jaunatis stos 0 val. 57 min.) arba ankstaus ryto pradėkite kurti naujus projektus, pasvajokite apie ateitį, tiesa, nei ketvirtadienį, nei penktadienį nesiimkite jokių konkrečių veiksmų. Savaitgalis ir pirmadienis – intriguojantys, tai, ką sužinosite, laimingai pakeis jūsų ateitį.

Vandenis (01 20–02 18)

Susitelkite į nebaigtus reikalus bei senas problemas antradienį, trečiadienį. Tiesa, būkite santūresni žadėdami, įsipareigodami, venkite kištis į kitų reikalus.

Pasinaudokite ketvirtadienio jaunatimi (ji stos 0 val. 57 min.), kad teigiama linkme pakreiptumėte savo ateitį, įgytumėte daugiau saugumo. Mąstykite, kokie esate stiprūs, išradingi, kokie geri jūsų draugai, kokie ramūs sugebate likti, kad ir kokios negandos grėstų. Galimas labai svarbus pokalbis savaitgalį arba savaitės pradžioje – gali laimingai išsispręsti kankinantis klausimas.

Žuvys (02 19–03 20)

Šią savaitę lengvatų nesitikėkite. Verčiau pasiruoškite galimiems netikėtumams, kurie labiau tikėtini trečiadienį. Šią savaitę teks susitelkti, priimti greitus sprendimus. Jums bus keliami griežti reikalavimai, ir tai slėgs. Likite atsargūs, kad neprarastumėte darbo vietos, aukštų pareigų ir įtakingų asmenų malonės.

Svarbiems darbo reikalams tvarkyti tinkami antradienis, ketvirtadienis, penktadienis. Tiesa, šių dienų sprendimai neduos greitos naudos – tai bus geras laikas ilgalaikiams projektams. Savaitgalį aplankykite bičiulius, būkite atidesni draugų nuojautoms, patarimams.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.