Astrologė: vienam ženklui likimas išties pagalbos ranką

Ši savaitė atsrologiniu požiūriu bus permaininga, perspėja astrologė Palmira. Pradžia puiki, o pabaigoje gali būti ir nelengva. Dvyniams likimas išties pagalbos ranką.

 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 15, 2022, 10:49 AM

Avinas (03 21–04 20)

Pirma savaitės pusė – aiškumo metas, kai imama suvokti kai ką svarbaus, randama būdų, kaip viską pakreipti palankesne linkme. Pats laikas ieškoti išeičių – dabar rasite tinkamus kelius! Antradienis, trečiadienis – puikus metas atsakingiems veiklos susitikimams, ilgalaikiams susitarimams, naujos veiklos pradžiai. Ir ne tik – tai itin romantiškos dienos, kai pildysis meilės viltys. Neatsisakykite pirmą savaitės pusę kvietimų pasisvečiuoti ar dalyvauti kokiame nors renginyje.

Antra savaitės pusė (ypač šeštadienis, sekmadienis) žada ir nesmagių staigmenų, tad bus svarbu neprovokuoti ginčų, konfliktų, būti pagarbesniems kitų nuomonei.

Jautis (04 21–05 20)

Savaitės pradžia nepalanki aktyviai tvarkyti reikalus. Verta atsitraukti nuo darbų, tiesiog daugiau pabūti namie, atsipalaiduoti. Jei rūpi santuokos tvirtumas, būkite atidesni, švelnesni antrajai pusei ketvirtadienį, penktadienį, ir jūsų santykiai ilgam įeis į ramias vėžes.

Šiomis dienomis galima tvarkyti ir svarbesnius darbo reikalus. Savaitgalį svarbu, kad su savo partneriu (-e) liktumėte taikesni, – pernelyg neginkite savo interesų ir nesiimkite perauklėjimo darbų. Tai gana įtemptos, konfliktiškos dienos, kai artimojo trūkumai matomi per didinamąjį stiklą ir lengva perlenkti lazdą.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės pradžioje likimas išties pagalbos ranką – susitiksite su reikalingu žmogumi, išgirsite įkvepiantį patarimą ar perskaitysite ką nors vertinga. Tad nepraleiskite geros progos antradienį, trečiadienį sutvarkyti svarbius reikalus, išspręsti varginančius klausimus. Drąsiai ieškokite užtarėjų, rėmėjų, patarėjų ir kitokių pagalbininkų.

Jei gausite pasiūlymą dėl naujos veiklos, vertėtų sutikti. Skubius darbus, reikšmingus susitikimus planuokite pirmai savaitės pusei. Ketvirtadienį, penktadienį patartina atsisakyti sunkių darbų, varginančių kelionių. Galimi nenumatyti rūpesčiai šeimoje. Būkite atidesni tėvams, jų sveikatai. Savaitgalį daugiau laiko skirkite vaikams.

Vėžys (06 22–07 22)

Savaitės pradžioje pamirškite abejones, nuovargį, patirtas nesėkmes ir susitelkite, kad išlaikytumėte užimtas pozicijas, apgintumėte turimus veiklos pasiekimus. Tiesa, tam nebus tinkami penktadienis, šeštadienis. Šiomis dienomis geriau atsiriboti nuo problemų ir problemiškų asmenų, nereaguoti į provokacijas.

Tai konfliktiškos dienos, kai lengva įgyti rimtų priešų, tapti atpirkimo ožiu. Išaugs ir traumų, nelaimingų atitikimų, įvairių avarijų (ir namie) tikimybė. Savaitgalį daugiau laiko skirkite artimiesiems. Palanku aplankyti senyvo amžiaus giminaičius.

Liūtas (07 23–08 22)

Išskirtinės dienos sėkmei, pripažinimui – antradienis, trečiadienis. Tai tinkamas metas ryžtingiems veiksmams, naudingas ir konkurencinėje kovoje. Palanku siekti teisingumo atkūrimo, ginti principus, jums svarbų reikalą. Susitikite su žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų sėkmė. Gautus patarimus įsidėmėkite, pasiūlymus priimkite. Trečiadienis itin palankus reikšmingiems veiklos, bendradarbiavimo susitarimams, dalykinei partnerystei užmegzti, naujiems darbams pradėti.

Kiek kitaip klostysis reikalai savaitei baigiantis. Penktadienis, šeštadienis – iššūkių metas, svarbu išvengti konfliktų ir nesugadinti to, ką pasiekėte. Saugokite darnius santykius šeimoje – galite pernelyg sutirštinti spalvas, dramatizuoti situaciją.

Mergelė (08 23–09 22)

Šią permainingą savaitę naudinga nepervertinti situacijos ir savo galimybių – tai laikas, kai geriau žvirblis rankoje negu briedis girioje. Pirmą savaitės pusę neverta persidirbti, atvirkščiai – reikėtų daugiau laiko skirti poilsiui, sveikatai stiprinti.

Sudėtingi ir konfliktiški ketvirtadienis, penktadienis – būkite tolerantiškesni ir pagarbesni aplinkinių nuomonei tiek darbe, tiek namie, atidesni darbe, atsargesni kelyje – išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė.

Labiau pasaugokite sveikatą. Venkite kraštutinumų, mokėkite atleisti, atsiprašyti, susitaikyti.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Pirma savaitės pusė – ypatingų susitikimų ir susitarimų metas. Daugiau bendraukite – tarkitės, prašykite, derėkitės. Jums pavyks! Pasistenkite užsitikrinti jums svarbių asmenų palaikymą. Suskubkite kuo daugiau svarbių reikalų sutvarkyti – nuo ketvirtadienio sudėtingas metas. Nesiimkite nieko naujo ir svarbaus.

Antrą savaitės pusę netinka ieškoti optimalios išeities – ne tuo keliu pasuksite, apsigausite. Pasistenkite savo perfekcionistiniais užmojais neerzinti nei aplinkinių, nei draugų, nei mylimo asmens, nei likimo.

Skorpionas (10 24–11 22)

Smagi savaitės pradžia – jūs vėl kupini jėgų ir noro kalnus versti. Ir iš tiesų tai bus teisingas sprendimas. Palankus metas žengti svarbius žingsnius siekiant karjeros. Atidžiai vertinkite gautus dalykinius pasiūlymus. Verta imtis atsakingų darbų. Nuo ketvirtadienio apgaulingas metas – galite suklysti vertindami kitą asmenį, ką nors žadėdami.

Ketvirtadienis, penktadienis, šeštadienis netinkami nei planuoti, nei įsipareigojimams prisiimti. Mažiau rizikuokite tvarkydami reikalus, venkite aiškintis santykius – nepajusite pavojaus, suklysite lemtingu momentu. Vėl džiugus sekmadienis – tai puiki diena viešnagei, šeimos šventėms ir svečiams priimti.

Šaulys (11 23–12 21)

Nors antradienis, trečiadienis – romantiškos dienos, puikiai tinkamos ir svarbiems tarnybos reikalams tvarkyti. Atsivers naujų perspektyvų. Mąstykite apie veiklos plėtrą. Tinka pereiti į kitą darbovietę ar susitikti su būsimu darbdaviu. Naudingas laikas ir susitarimams su užsieniečiais. Palanku ieškoti darbo užsienyje ar užsienio kompanijose. Tinkamas laikas tolimoms kelionėms, komandiruotėms į užsienį.

Penktadienis, šeštadienis – sudėtingos dienos, netinkamos aktyviai veiklai. Būtina didesnė atida, kad ir kuo užsiimsite. Savaitgalio nuotaikos introvertiškas, tad geriau likti namie su artimaisiais. Sekmadienis – puiki diena šeimos šventėms.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitės pradžioje vertėtų spręsti darbo problemas. Ieškokite ko nors naujo, kad tinkamiau galėtumėte realizuoti savo profesines galimybes, kad jūsų ambicijos liktų patenkintos. Palanku tvarkyti paskolų, draudimo reikalus. Nuo ketvirtadienio – apgaulingas laikas.

Nesistenkite aprėpti neaprėpiamo. Nepasiduokite pagundai manyti, kad niekas nevertina darbe, kad namuose niekas nesupranta, kad jūsų rūpesčiai nieko nedomina. Antra savaitės pusė – ne laikas ką nors keisti. Niekur neskubėkite, sustokite – reikia palaukti.

Vandenis (01 20–02 18)

Pirmą savaitės pusę galite sulaukti įdomių pasiūlymų. Tiesa, prieš apsispręsdami pasitarkite su sutuoktiniu, draugais – jie geriau matys realią situaciją. Vis dėlto antradienis, trečiadienis – palankus metas ilgalaikiams susitarimams, bendradarbiavimui užmegzti.

Vėliau aplinkybės keisis ne jūsų naudai, tad nieko nespręskite ketvirtadienį, penktadienį, šeštadienį. Būkite atsargesni su naujais pažįstamais. Savaitgalį daugiau dėmesio skirkite sveikatai. Aplankykite seniai matytus draugus.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienis, trečiadienis – sėkmingos dienos veiklai šią savaitę – jūsų laukia pasisekimas, tad galite drąsiai susitikti su būsimu darbdaviu ar pradėti naują ilgalaikę veiklą, užmegzti santykius su svarbiais žmonėmis. Šios dienos palankios įsigyti vertingos darbo ar buitinės technikos. Gerai tikrintis sveikatą.

Ketvirtadienis, penktadienis, šeštadienis – tikras kontrastas puikiai savaitės pradžiai, tad svarbių reikalų, susitikimų, kelionių planuoti nevertėtų. Sekmadienis smagesnis. Palankios romantiškos pažintys ir meilės pasimatymai.Daug kas priklausys nuo mokėjimo dirbti su informacija, sugebėjimo mokytis. Galite sužinoti svarbių dalykų, gauti vertingų pasiūlymų. Stiprinkite giminiškus bei draugiškus ryšius, nesivelkite į avantiūras, apkalbas. Jums reikia stiprinti nervų sistemą, daugiau dėmesio skirti plaučiams.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.