Astrologė vienam ženklui: tai jūsų triumfo metas

Astrologė Palmira dėsto, kad ši savaitė iš esmės palanki keliems ženklams – Dvyniams, Mergelei, Skorpionui – o ypač smagu turėtų būti Žuvims, kurioms šis savaitgalis – triumfo metas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2022-07-12 12:30

Avinas (03 21–04 20)

Jei nesiilsite, antradienis, trečiadienis bus naudingi svarbiems darbo klausimams spręsti. Tinkamas laikas aptarti su vadovybe ir jūsų uždarbio, karjeros perspektyvas.

O ketvirtadienis visiškai netinkamas tokiam pokalbiui. Būkite atsargesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus.

Pavojinga ketvirtadienį demonstruoti savo šaunumą ar nepriklausomybę mylimam asmeniui. Nesikarščiuokite ir neerzinkite savais įtarinėjimais. Ne laikas santykius analizuoti, kelti ultimatumus. Jei kas nors netenkina, patys imkitės reikalingų žygių, niekam nepriekaištaudami, nieko nereikalaudami. Savaitgalis paslaptingas – leiskitės užliejami jausmų. Beje, gali užsimegzti slaptas romantiškas ryšys.

Jautis (04 21–05 20)

Savaitės pradžia – sėkmės metas, puikiai tinkamas tiek svarbiam darbo reikalui sutvarkyti, tiek kelionei, susitikimams su svarbiais asmenimis. Nesmagi ir nerami diena – ketvirtadienis: per daug norėsite, iš kitų reikalausite. Geriau kiek atsipalaiduoti ir daryti tiek, kiek galite, džiaugtis tuo, ką gaunate. Tad jei nesiimsite nieko keisti, jokių sunkumų nepatirsite.

Dabar tik laimėsite, jei trumpam viską atidėsite. Savaitgalis – staigmenų metas, laukia džiugūs susitikimai. Laisvadienius skirkite vien ramiam, romantiškam poilsiui – tai svajonių pildymosi metas.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienis, trečiadienis kiek sudėtingi ir netinkami imtis ko nors svarbaus, atsakingo. Apgaulingas ketvirtadienis – ne laikas rizikuoti pinigais, turtu.

Nuo penktadienio laukia puikūs dalykai – tai gerų naujienų, laimingų pokyčių metas. Dabar būsite patenkinti savimi, jausitės gerbiami, jumis žavėsis draugai, artimieji, gražių žodžių išgirsite iš savo poros.

Penktadienis, šeštadienis – palankios dienos ir svarbiam apsisprendimui jausmų srityje. Sekmadienis, pirmadienis leis pajusti judėjimo kryptį veikloje. Gauti pasiūlymai bus naudingi.

Vėžys (06 22–07 22)

Kasdien jūsų ryžtas tvirtėja. Nusistovėjęs gyvenimo ritmas, darbų eiga slėgs – jaučiate, kad pribrendote permainoms. Vis dėlto dabar, kai Juodasis Mėnulis jūsų ženkle, netinka nieko radikaliai keisti. Jei kaupiasi įtampa santykiuose su antrąja puse, jei matote, kad vis sunkiau sutarti su tėvais, kolegomis, nepraleiskite progos antradienį, trečiadienį susitaikyti.

Deja, ketvirtadienis nekoks – tai sudėtinga Mėnulio pilnaties diena, kai galite pratrūkti. Neramios mintys vers priimti rizikingus sprendimus, tačiau tądien vargiai rasite tinkamą išeitį. Jau savaitgalį jūsų ketinimai pasikeis – sugrįš harmonija, taika.

Liūtas 07 23–08 22)

Savaitės pradžia – tinkamas laikas svarbiems darbo reikalams, sveikatai tikrinti. Nuo antradienio palanku pradėti sveikatos stiprinimo kursą. Ketvirtadienį gali užvaldyti iliuzijos – ryžtingi veiksmai nepasiteisins, atneš nusivylimą. Tai tas metas, kai nereikia nieko vertinti – nei mylimo asmens jausmų, elgesio, nei susiklosčiusios situacijos darbe. Pamėginkite pasiruošti galimiems pokyčiams ir įtampa atslūgs.

Itin romantiškas penktadienis – tądien gali pildytis meilės svajonės. Savaitgalį seniai lauktas susitikimas, puiki naujiena, žavus pasiūlymas atneš džiaugsmą, bet gali pasėti ir sumaištį jausmuose. Netikėtai bičiuliška draugystė gali virsti karštu jausmu, o senas gerbėjas (-a) ar sutuoktinis (-ė) pasirodys esantys nuobodūs.

Mergelė (08 23–09 22)

Pajuntate savo jėgą, protą, suvokiate galimybes. Tampate išskirtinai patrauklūs, intriguojate ypatingus žmones. Nuo savaitės pradžios kai kas ims keistis – atsiras progų pakeisti jums nepalankią įvykių eigą reikalinga linkme.

Veiklai sėkmingi antradienis, trečiadienis – tai palankus metas svarbiam darbo susitarimui, naujos veiklos pradžiai. Išskirtinis penktadienis bei savaitgalis – šių dienų susitikimai, pažintys lems ilgalaikę sėkmę.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Nepalanki aktyviai veiklai savaitės pradžia. Šios dienos labiau tinkamos poilsiui nei darbo problemoms spręsti. Jei ir norite kuo nors užsiimti, ieškokite darbų namų ūkyje.

Ketvirtadienį tarsi atgysite, bet vargu ar noras ką nors nuveikti, išsiaiškinti bus naudingas. Ant nieko nepykite, nesistenkite išaiškinti savo pozicijų nei darbe, nei namie, nepateikinėkite reikalavimų savo porai. Mylimas asmuo adekvačiai priims jūsų jausmus tik penktadienį. Protingiems pokalbiams su antrąja puse tinkamas savaitgalis.

Skorpionas (10 24–11 22)

Veiklai, įvairiems susitikimams, kelionėms tinkami antradienis, trečiadienis. Būkite atidūs išgirstiems patarimams, pasiūlymams. Palanki proga ir naujo darbo paieškai. Ketvirtadienį niekuo svarbiu nebeužsiimkite, neaptarinėkite svarbių reikalų su vadovybe, partneriais – tai metas, kai galite pakenkti savo veiklai, karjerai.

Nuo penktadienio vėl bus ramu ir džiugu. Dabar likimas siųs sėkmę ir gali apdovanoti meile. Penktadienį bei savaitgalį gali megztis nauji romantiški santykiai. Tai bus gera proga atnaujinti nutrūkusį ryšį. Jei esate susipykę su savo pora, penktadienis, šeštadienis – puiki proga taikytis, prarastiems jausmams susigrąžinti.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienis, trečiadienis puikūs svarbiems dalykiniams susitikimams bei susitarimams, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. O ketvirtadienį jau nereikėtų tuo užsiimti. Ne laikas tądien spręsti ir kas kaltas dėl nesklandumų santuokoje ar santykiuose su mylimu asmeniu. Diena netinkama finansinėms problemoms narplioti – vargu ar rasite teisingą išeitį, ar jums pasiūlyti dalykai bus naudingi.

Būsite kupini gerų norų šį penktadienį bei savaitgalį. Tai meilės dienos, jos padės išspręsti nesklandumus su antrąja puse, mylimu asmeniu. Beje, savaitgalį jūsų nuotaikos bus introvertiškos, geriau jausitės atsiriboję nuo svetimų – gal verta kur nors dviese išvykti ir pasislėpti nuo smalsių žvilgsnių?

Ožiaragis (12 22–01 19)

Vis dar kaupiasi nuoskaudos, nepasitenkinimas? Geriausia būtų nukreipti savo mintis į veiklą – ši savaitė sėkminga susikaupusioms problemoms spręsti. Antradienis, trečiadienis palankūs svarbiems susitarimams.

Ketvirtadienis nebetinkamas reikšmingiems reikalams, ypač finansiniams, tvarkyti. Diena pavojinga ir nestabilioms sutuoktinių poroms – gali iškilti senos nuoskaudos, patirta neteisybė. Kad ir ką tądien jausite, neskubėkite nusivilti, atsisakyti. Nuo penktadienio sugrįš nusiraminimas. Savaitgaliui sugalvokite sau bei artimiesiems mažą šventę, įdomią pramogą.

Vandenis (01 20–02 18)

Nepriekabiaukite prie mylimo asmens – taip nieko neišmokysite savo partnerio. Savęs irgi nereikėtų labai kaltinti, kad ne viską suspėjate, ne viskas išeina taip, kaip norisi, kaip iš jūsų tikisi sutuoktinis. Tiesa, jei sugalvosite paaiškinti, kaip jaučiatės, irgi mažai ką pešite – vargu ar jus išgirs. Pakentėkite truputį iki penktadienio.

Aktyviai veiklai savaitė netinkama, tad imkitės tik to, kas tikrai neišvengiama. Svarbu daugiau ilsėtis, gerai išsimiegoti. Penktadienis bei savaitgalis – džiugių likimo dovanų metas, pasijusite mylimi, reikalingi. Jei šiomis dienomis užsimegztų romantiška pažintis, ji būtų perspektyvi.

Žuvys (02 19–03 20)

Bendrauti, svarbiems susitikimams, įvairiems reikalams tvarkyti tinkami antradienis, trečiadienis. Sudėtingas ketvirtadienis – tai metas, kai atrodo, kad viskas veltui, perniek. Nepasiduokite liūdnoms pralaimėjimo nuotaikoms, nesistenkite tądien ieškoti išeities spręsdami seniai slegiantį reikalą. Diena visiškai netinkama nei meilės santykiams aiškintis, nei svarbiems finansiniams reikalams tvarkyti.

Penktadienis padės atgauti ramybę ir viltį. Tiesa, tai pasyvus metas, tad nesiimkite aktyviai ką nors keisti. O štai savaitgalis – jūsų triumfo metas. Staiga visi išvys, kad esate geriausi, šauniausi. Pasisekimas laukia, kad ir kur atsidursite. Sulauksite ypatingo romantiško dėmesio.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.