Astrologė įspėja apie nelengvą savaitę: vienam ženklui gali atrodyti, kad viskas veltui

Ši savaitė, pasak astrologės Palmiros Kelertienės, ypatingo džiaugsmo nežada. Ypač nelengva bus Jaučiui, kurį prieš gimtadienį vis apims liūdesys, ir Svarstyklėms, kurioms kartais gali atrodyti, kad viskas veltui.

123rf.com
123rf.com
123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 19, 2022, 12:04 PM

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžia – konfliktiškas metas. Antradienį imkitės nesibaigiančių darbų, kad jų atsikratytumėte, tačiau ne laikas tartis su darbdaviu dėl jums naudingų sąlygų – lengviausiai tikslą pasieksite ketvirtadienį, penktadienį.

Tiesa, šiomis dienomis nereikėtų imtis ko nors atsakingo, nes bus svarbi kokybė.

Ne laikas antrą savaitės pusę kelti vėją namuose – daug nereikalaukite iš artimųjų. Pirmadienį stenkitės atitaisyti nesklandumus, taikytis.

Jautis (04 21–05 20)

Jei prieš gimtadienį apniks liūdesys, dažniau pasikalbėkite su senais draugais. Dabar vis dažniau pagalvosite, ko jums trūksta. Galbūt kils minčių, kad reikia kai ką keisti santykiuose su mylimuoju.

Jeigu antradienį užeitų noras padėti tašką, vargu ar tai būtų teisinga. Nepamirškite, kad artėja užtemimas jūsų ženkle ir dabartiniai sprendimai sunkiai atšaukiami.

Savaitės pradžia nebus tinkama aktyviai veiklai. Taupykite nervus, jėgas.

Ketvirtadienį, penktadienį svarbu saikas: kad ir kuo užsiimsite, laiku sustokite. Sekmadienį, pirmadienį nereikėtų bandyti artimųjų kantrybės.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nors Juodasis Mėnulis jau išėjo iš jūsų ženklo, ypatingo džiaugsmo ši savaitė nežada. Svarbu lankstumas, tolerancija, mokėjimas nusileisti. Siekite kompromisų. Tai gana svarbu antradienį, trečiadienį.

Tiesa, antradienį neverta tvirtinti dokumentų, o trečiadienį – prisiimti finansinių įsipareigojimų.

Nuo ketvirtadienio – nervingas metas: nemenka konfliktų, nuostolių tikimybė. Nenuostabu, jei tuomet pasijusite nusivylę.

Savaitgalį bei pirmadienį situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Nepatartina užmegzti naujų pažinčių, priimti svarbių veiklos sprendimų.

Vėžys (06 22–07 22)

Svarbesnius darbus verta planuoti nuo trečiadienio. Antradienį pakaks sunkumų.

Ketvirtadienis, penktadienis – neblogos dienos reikalams tvarkyti – ieškokite pagalbininkų.

O štai savaitgalis itin sudėtingas – nesiimkite sunkių darbų, atsisakykite rizikingos kelionės.

Nieko naujo geriau nepradėkite – reikalas pakibs ore. Nesiaiškinkite santykių su mylimu asmeniu, netikėkite paskalomis.

Savaitgalį atsiribokite nuo problemų sprendimo, nuo bendravimo apskritai – pailsėkite.

Liūtas (07 23–08 22)

Šią savaitę veiklai palankūs antradienis, trečiadienis. Būsite žavūs – aplinkiniai mielai paklus jūsų valiai.

Tiesa, antradienį imkitės tik to, kas lengvai pasiekiama. Šiomis dienomis galite gerai pasirodyti ir romantiškame fronte.

Antra savaitės pusė komplikuota. Būkite atidesni ketvirtadienį, penktadienį – pakaks mažos klaidos ir subyrės ilgai statyta pilis.

Neskubėkite, venkite neprivalomo bendravimo. Stenkitės nepabloginti santykių su kolegomis, vadovybe. Neskubėkite savaitgalį į akis rėžti, ką manote.

Jei apniks abejonės dėl sutuoktinio, šį klausimą atidėkite.

Mergelė (08 23–09 22)

Šią savaitę svarbiausia žinoti, kada laiku sustoti, tad nerizikuokite, neįsitraukite į azartą. Nepiktnaudžiaukite aplinkinių pagarba.

Naujų ar sudėtingų reikalų šiai savaitei nepatartina planuoti. Svarbiems darbams labiau tinkami ketvirtadienis, penktadienis.

Savaitgalį susidursite su nenumatytais sunkumais, jei planuosite kelionę, susitikimą su tėvais ar jūsų veiklai svarbiais žmonėmis.

Šias dienas verta skirti sveikatai, palankios dietos.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Šią savaitę gali tekti sužinoti tai, ko nesinorėtų išgirsti. Tai gali būti susiję tiek su jūsų namais, šeima, tiek su veikla.

Būkite atsargūs bendraudami. Ypač savaitės viduryje nepatartina planuoti kelionių bei svarbių dalykinių susitikimų.

Tai gana sunkios dienos, kai gali atrodyti, kad viskas veltui.

Savaitei baigiantis rūpesčių gali kilti ir dėl vaikų, vyresniųjų šeimoje. Šiomis dienomis pavojinga pervertinti savo galimybes.

Pirmadienis smagesnis – gali pavykti išspręsti ne vieną varginantį klausimą.

Skorpionas (10 24–11 22)

Tobulybių nėra, tad ar ne per daug reikalaujate iš antrosios pusės? Net jei jūsų norai patys geriausi, rezultatai bus liūdni.

Atėjo laikas aiškiai suvokti atsakomybę už savo žodžius (ypač antradienį bei savaitgalį), jei nenorite, kad jūsų meilė išgaruotų.

Reikalams tvarkyti, įvairiems susitikimams bei susitarimams palankesni ketvirtadienis, penktadienis.

Sudėtingas savaitgalis – lengva artimuosius apkaltinti atsakomybės stygiumi. Jei sugalvosite veltis į ginčus ar santykių aiškinimąsi, turite žinoti, kad namų klimato zona gali greitai pereiti į arktinę sritį.

Šaulys (11 23–12 21)

Kad ir kaip norėtųsi, įvykių neskubinkite, nesivelkite į konfliktus – kol kas iš to nieko nepešite. Būkite atsargūs ir saikingi. Nemėginkite teisintis, tuomet tikrai liksite kalti.

Mokėkite patylėti. Saugokite gerus santykius ne tik namuose – vadovybei gali kilti klausimų dėl jūsų einamų pareigų, gaunamo atlyginimo. Šią savaitę būkite ypač atidūs darbe.

Savaitgalį, bus svarbu tolerancija: nepamirškite, kad lazda turi du galus. Pirmadienį verta pasitarti su bičiuliais, su žmonėmis, galinčiais padėti išspręsti jums svarbų klausimą.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jaučio laikas Ožiaragius įkvepia, nuramina – vėl tikima, kad viskas susitvarkys. Ir iš tiesų palengva viskas susidėlios jums palankia linkme. Nors tai gali atrodyti neįtikėtina, mat savaitės pradžia ir pabaiga – ypač konfliktiškas laikas.

Deja, šiomis dienomis kantrybė greitai trūks ir nė nepastebėsite, kaip perlenksite lazdą su kitais aiškindamiesi santykius.

Savaitgalį būkite taupesni – neskubėkite skolinti, investuoti. Tuo metu išaugs konfliktų (ypač šeimoje), apgaulių, vagysčių, traumų, avarijų tikimybė.

Vandenis 01 20–02 18)

Jūsų poreikiai nemenki, vis dėlto turite susitaikyti, kad kol tęsis Jaučio metas (iki gegužės 21 d.), jūsų galimybės bus apribotos. Dažnai bus keliami nepagrįsti reikalavimai.

Skubiems reikalams tvarkyti palankesnis antradienis, o ypač trečiadienis. Tiesa, tądien neverta įsipareigoti. Ketvirtadienis, penktadienis tinkami nebent darbams užbaigti – nepersistenkite.

Savaitgalis – dvilypis metas, daug galimybių, pagundų... Laimėsite, jei mažiau norėsite,– vertinkite ir saugokite, ką turite: gerus santykius su artimaisiais, tinkamą darbą, aplinkinių pagarbą.

Žuvys (02 19–03 20)

Savaitės pradžia įkvėps naujiems žygdarbiams, tačiau jei tik to imsitės iš karto, pasirašysite pralaimėjimui. Nesikarščiuokite. Viską sverkite, venkite rizikuoti darbe, nieko naujo neplanuokite.

Reikalams tvarkyti palankesni ketvirtadienis, penktadienis.

Nesmagus savaitgalis, jį geriausia praleisti ramioje vienatvėje. Jei vis dėlto teks susitikti su draugais ar giminaičiais, nedalyvaukite apkalbose, nieko nesmerkite – beregint patys sau tokių bėdų prisišauksite...

Venkite ginčų šeimoje, atsargiau važinėkite, būkite atidūs eidami gatve, pasisaugokite vagių.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.