Palmira: neskubėkite patikėti viskuo, ką išgirsite

Antradienį įtampa ims slūgti – taps lengviau nusiraminti. Gera proga taikymuisi, santykių gerinimui. Nepatartina imtis darbų, reikalaujančių didelės koncentracijos ar tikslumo.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 24, 2021, 5:30 AM

Bus sunkiau susikaupti – nė nepastebėsite, kaip padarysite klaidą rašydami, skaičiuodami. Patartina dažniau tikrinti atliekamus darbus, neužskubėti pasirašinėti dokumentų, atidžiai neperskaičius.

Bendraudami nebūkite lengvatikiai – neskubėkite patikėti viskuo, ką išgirsite. Galimas daiktas, vėliau paaiškės, kad viskas kiek kitaip, o gal net atvirkščiai.

Kita vertus, diena tinkama pasišnekėti apie jus varginančius, slegiančius dalykus – jus išgirs, supras, atjaus. Tiesa, būkite atsargesni kalbėdami su svetimais apie santykius su mylimu asmeniu, apie šeimos problemas – jūsų paslaptis gali būti greitai paskleista. Šiuo atveju geriau ieškoti profesionalios konsultacijos.

Antradienio vakaras itin romantiškas, palankus meilės pasimatymams. Tiesa, netinkamas santykių aiškinimuisi su savo pora.

Būtina atida kelyje. Pasisaugokite sukčių, apgavikų. Ir venkite stiprių svaigalų, tikinkite ir maisto produktų, vaistų kokybę – galimi apsinuodijimai. Būkite atsargesni prie vandens.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Matyti paukščius – gera žinia, plaukti švariu vandeniu – sėkmė, nešvariu – liga. Danties netekti – mirtis žmogaus iš jūsų aplinkos. Miškas – baimė, jame pasiklysti – atmintį prarasti, ugnis – apgaulė arba jūsų pačių klaidingi veiksmai.

Blogas ženklas: jei gestų be priežasties ugnis, šviesa, jei namuose koks augalas nuvystų, skinti gėles, nulaužti medžio ar krūmo šaką, purvu išsitepti ar būti aptaškytam.

Geras ženklas: gauti dovanų kokį augalą, gėlę – sėkmė, netyčia apsiplikyti – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios visos ryškios spalvos, neįprasti deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Nebūkite labai įsitikinę savo teisumu antradienį – pasitikrinkite prieš ką teigdami, ką nors aiškindami, patardami. Diena netinkama aktyviai veiklai, svarbių reikalų tvarkymui. Vakaras itin romantiškas – padovanokite jį asmeniui, kurį mylite.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis – nusiraminimo diena. Tiesa, bendraudami, tvarkydami reikalus pernelyg neatsipalaiduokite. Patiklumas bei didelis atvirumas gali pakenkti – nesitikėkite, kad visiems rūpės jūsų problemos, ar nebus pasinaudota jūsų paslaptimi.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį draugai padės išvysti tai, ko nematote, tad verta atidžiau išklausyti jų nuomonę, ypač jei ji skiriasi nuo jūsų. Darbe būkite atidesni – profesinės klaidos brangiai kainuos. Neverta kreiptis į vadovybę su prašymais, pasiūlymais – tai nesusikalbėjimo metas. Ne laikas pirkti ryšio, transporto priemones.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis džiugus, vis dėlto būsite pernelyg svajingi ir galite neįvertinti pavojaus, patikėti melagiu ar imti įtarinėti nieko dėtą draugą, sutuoktinį. Neverta aiškintis kilusius sunkumus, nesusipratimus (jie itin tikėtini kelionėje) – nieko nepešite. Vakaras neblogas priimti svečius ar patiems išvykti paviešėti.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį vargu ar pavyks išspręsti jums svarbų klausimą, bet dėl to nesukite galvos. Tai ne pat geriausias metas nervintis – jūsų netikusios nuotaikos greitai persiduos sutuoktiniui bei aplinkiniams. Būkite apdairesni su pinigais, labiau pasaugokite savo turtą.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienio pažadai bus sunkiai vykdomi, dėl to planai gali suirti. Ir nesitikėkite, kad pavyks teisingai numatyti aplinkinių elgesį – senas draugas, patikimas partneris gali nuvilti, o atsitiktinis – pasitarnauti. Būkite tolerantiškesni partnerių nuomonei, venkite ginčų su sutuoktiniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį tikėtinos traumos, nesusipratimai su kolegomis, klientais, darbo technikos ar automobilio gedimai. Nors rūpesčių jums pakaks, tačiau aplinkiniai irgi kažko reikalaus, prašys. Tramdykite pareigos bei užuojautos jausmus – mąstykite, kam padedate, vėliau galite dėl to gailėtis. Galimi nemalonumai dėl užvilkintų, atidėtų, pamirštų darbų.

Skorpionas (10 24–11 22). Meilė padaro laimingais, įkvepia nuostabiems dalykams. Tai kam pyktis su tais, kurie jus myli? Neskubėkite antradienį įtarinėti mylimo žmogaus, jei ką netikusio išgirsite. Nebūsite patiklūs dalykiniuose, finansiniuose reikaluose bei užsispyrę ginčuose.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį mažiau reikškite pretenzijų savo tėvams bei šefui. Verčiau pamąstykite, kaip galite pasitarnauti artimiesiems, ką gero galite nuveikti šeimos labui. Nepalanku tvarkyti dalykinius reikalus – užsiimkite užleistais darbais namuose.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį likite realistai, kai aptarinėsite planus, žadėsite, įsipareigosite. Venkite ginčų (ypač su kaimynais, giminaičiais) ir labiau pasisaugokite vagių prekyvietėse bei viešajame transporte.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį būkite taupesni bei saikingesni – galite įsigyti visai nereikalingų daiktų. Tiesa, sutuoktiniui nešykštėkite ir nepriekaištaukite dėl išlaidų. Jei susidursite su nauju asmeniu, nesistenkite sudaryti kuo geresnio įspūdžio – gausite priešingą rezultatą.

Žuvys (02 19–03 20). Jei teiktų tvarkyti antradienį svarbius dalykinius reikalus – neskubėkite, galite nemenkai apsirikti, suklysti. Tai apgaulinga diena, kai neverta aiškintis teisybės, mėginti ką nors suprasti. Ir mažiau nervinkitės patys bei nenervinkite tų, nuo kurių priklauso reikalo sėkmė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.