Astrologė: šiam ženklui prasideda išbandymų metas

Savaitės pradžia apgaulinga, perspėja astrologė Palmira. Tiesa, ketvirtadienį daugelio laukia palankus laikas. Astrologė įspėja Vandenius, mat jiems prasideda išbandymų metas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 24, 2021, 10:50 AM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienį ramiai pabūkite vieni, pasigilinkite į antrosios pusės, savo atžalų svajones. Gana intriguojantis trečiadienis, kai netyčia atsiskleidžia paslaptys, susijusios su mylimu žmogumi ar vaikų išdaigomis.

Palankiausia diena – ketvirtadienis, verta pakovoti už svarbius dalykus ne tik šeimoje, bet ir veikloje, atkreipti į save žmogaus, svarbaus jūsų veiklai, dėmesį. Tai puikus laikas svarbiems darbo susitikimams ir susitarimams. Gautus veiklos pasiūlymus priimkite. Penktadienis, atvirkščiai, tam nepalankus. Savaitgalis tinkamas didesniam apsipirkimui: rasite tai, apie ką seniai svajojote. Pirmadienį venkite pažadų.

Jautis (04 21–05 20)

Prasideda harmoningas metas, tačiau savaitės pradžioje ramybė bus apgaulinga – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Galite nepastebėti pavojaus, apgaulės. Patys irgi būsite linkę į vienpusiškus vertinimus. Tačiau jei nebūsite patiklūs, neskubėsite, viską tikrinsite, mokėsite išlaukti, ketvirtadienį viskas savaime išsispręs. Tai metas, kai paaiškėja tikroji tiesa.

Savaitės pradžioje nesiaiškinkite meilės santykių, neskirkite pasimatymo – atidėkite tai savaitgaliui. Tai bus puikios dienos, sulauksite daug dėmesio – būsite vertinami, jumis bus žavimasi. Pirmadienis nepalankus reikalams tvarkyti, imtis naujų darbo projektų.

Dvyniai (05 21–06 21)

Venkite reikšti iniciatyvą darbe savaitės pradžioje, nediktuokite savo sąlygų – vėliau būsite apkaltinti klaidinimu, kenkimu. Labiau pasikliaukite nuojauta, sapnais, tai padės išvengti galimo konflikto su vadovybe ir artimaisiais. Labiau saugokite paslaptis. Darbe būkite atidūs, kad konkurentai nepasinaudotų jūsų klaidomis.

Ketvirtadienį įvyks gerasis persilaužimas. Tądien verta spręsti svarbius klausimus, ir reikalai pakryps reikalinga linkme. Nuo penktadienio vertėtų atsitraukti nuo reikalų ir užsiimti namais – buitimi, daugiau laiko skirti poilsiui, atsipalaidavimui, gerai išsimiegoti.

Vėžys (06 22–07 22)

Savaitės pradžioje neskubinkite įvykių, niekur nepersistenkite. Stenkitės išgirsti ir priešingą nuomonę, geriau suprasti artimųjų poreikius. Tai padės išlaikyti pusiausvyrą, tinkamai pakreipti įvykius, santykius su artimu žmogumi.

Svarbus jūsų veiklai gali tapti ketvirtadienis – verta priimti atsakingą sprendimą, žengti svarbų žingsnį, pasikalbėti su vadovybe, susitikti su žmogumi, galinčiu nulemti jūsų karjerą.

Savaitgalis – džiugaus bendravimo, laimingų pažinčių metas. Dalykiniai rūpesčiai gali kiek prislėgti pirmadienį, ir tai blogas laikas su šefu ar būsimu darbdaviu aptarinėti jūsų veiklos sąlygas, algą.

Liūtas (07 23–08 22)

Nerizikuokite savo reputacija ir pinigais, nesiaiškinkite meilės santykių antradienį, trečiadienį – tai apgaulingas metas, kai lengva suklaidinti, kai užvaldo įžeista savimeilė. Ketvirtadienį jūsų laukia sėkmė dalykiniuose ir širdies reikaluose. Ši diena puiki susitikti su įtakingais asmenimis, svarbioms pažintims užmegzti ir romantiškam pasimatymui. Pats laikas taikytis su priešais, aiškintis santykius su dalykiniais partneriais.

Savaitgalį verta pasikalbėti su racionaliai mąstančiu draugu. Kitos savaitės pradžioje gali tekti priimti sudėtingą sprendimą.

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitės pradžioje kantrybė ir tolerancija gali tapti deficitu. Gali pasirodyti, kad jums visko trūksta, – sutuoktinio paramos, pinigų, laiko.

Būsite linkę netikėti tuo, kas yra, ir kursite iliuzijas dėl nesamų dalykų. Jei jūsų santykiai su antrąja puse sklandūs, nesugadinkite jų dėl netikusios nuotaikos. Apsirikti galite ir vertindami darbo reikalus.

Kaip viskas yra iš tiesų, suprasite tik ketvirtadienį. Tai bus puikus laikas spręsti susikaupusias problemas.

Kad ir kuo užsiimsite, nepersistenkite. Lengviau atsipūsite penktadienį. Savaitgalis puikus išvykti toliau nuo namų. Pirmadienis – vėl problemiškas.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Tai nelengva savaitė, geriausia ją skirti poilsiui. Bet jei dirbate, turite neatidėliotinų reikalų, nuo antradienio stenkitės labiau mobilizuotis. Savaitės pradžioje gali atsinaujinti (tik švelnesne forma) problemos darbe – venkite ginčų su šefu, nesivelkite į intrigas, gerinkite santykius su kolegomis. Ir tai geriausiai pavyks ketvirtadienį. Jei siekiate kaitriau įpūsti meilės ugnį, tam palankus trečiadienis.

Savaitei baigiantis galite sulaukti intriguojančio pasiūlymo iš seno (-os) gerbėjo (-os). Šiuo metu užsimezgę ar atsinaujinę santykiai perspektyvūs, ilgalaikiai.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžia – dvilypis metas, kai poreikiai ima neatitikti galimybių. Šiomis dienomis reikėtų labiau pasigilinti į savo vidų, pasiaiškinti savo slaptus norus, tad venkite nereikalingo bendravimo ir nebūtinų darbų. Labiau pasisaugokite sukčių, vagių, aferistų. Veikloje irgi būtina didesnė atida. Svarbiam darbo pokalbiui tinkamas ketvirtadienis.

Savaitgalį svarbu daugiau dėmesio skirti antrajai pusei. Net vienišiams ir introvertams patartina daugiau bendrauti: vykite į svečius, neatsisakykite kvietimo į kokią nors šventę, koncertą – galima netikėta pažintis, pakeisianti jūsų ateitį.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžia – nuotaikų svyravimo metas. Nevertėtų antradienį, trečiadienį aiškintis santykių, priimti atsakingų sprendimų – galite būti nesukalbami, kategoriški. Įrodyti savo teisumą puikiai pavyks ketvirtadienį. Tądien verta būti atkakliems tiek sprendžiant problemas darbe, tiek aiškinantis santykius su mylimu asmeniu ar nesukalbamu vaiku.

Tik penktadienį nieko nesugadinkite – jei reikia, atsitraukite. Savaitgalį patartina stiprinti sveikatą. Pirmadienis visiškai netinkamas aptarinėti santykius, aiškintis teisybę ir už ją kovoti. Atkakli kova už savo teisybę bus nerezultatyvi. Siekite kompromisų, ieškokite alternatyvos. Nuo penktadienio imsite atsigauti. Šios dienos bei savaitgalio susitikimai, pokalbiai ar net patirti nuotykiai paskatins gerą persilaužimą, bus naudingas impulsas, atnešantis laimę ir sėkmę.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nors būsite energingi ir sumanūs, savaitės pradžioje jūsų pastangos dažniausiai bus ne ten nukreiptos. Kitaip kalbant, manysite, kad judate viena kryptimi, o atsidursite visai kitoje vietoje. Šią savaitę geriausia imtis esminio tvarkymosi, atlikti darbus, kuriems seniai rengėtės, bet vis nerasdavote laiko. Džiugios naujienos iš toli gali pasiekti ketvirtadienį. Diena puiki ką nors vertingo įsigyti namams.

Savaitgalį jūsų nuotaikos bus kitokios – laukia smagūs susitikimai su seniai matytais žmonėmis, žavios pažintys, įkvepiantys pasiūlymai. Tai puikios dienos romantiškiems pasimatymams.

Vandenis (01 20–02 18)

Prasideda išbandymų metas. Turite susitelkti, likti sąmoningi. Bent jau šią savaitę pakaks apžavų... Jūsų neturėtų suklaidinti antradienio, trečiadienio gražūs pažadai – pagauti įkvėpimo nepatikėkite net gerai pažįstamam asmeniui savo pinigų ir širdies: tapsite avantiūros, gudraus apskaičiavimo auka.

Įspūdingas ketvirtadienis. Tai palankiausia šios savaitės diena – vertėtų imtis svarbių reikalų tvarkymo, varginančių problemų sprendimo. Savaitgalis pasyvus – nereikėtų jo aukoti viešnagėms, bendravimui iš pareigos.

Žuvys (02 19–03 20)

Vertėtų labiau pasisaugoti „nuoširdaus“ aplinkinių dėmesio. Mokėkite pasakyti „ne“. Pats laikas išmokti apsiginti. Neapsikraukite naujais darbais, naujomis pareigomis. Vykite abejones, liūdnas mintis – viskas geriau, nei manote, bet nebūkite patiklūs.

Galite būti įtikinti žengti neteisingą žingsnį darbe, finansiniuose reikaluose, net meilės santykiuose. Geriau nieko nekeiskite, neskubinkite įvykių. Vienintelė saugi diena, kai verta svarstyti gautus pasiūlymus, kalbėtis su reikalingais žmonėmis, – ketvirtadienis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.