Astrologė: šių dviejų ženklų laukia sėkmė ir romantika

Šią savaitę daugeliui gali tekti sumažinti tempą, bet tik ne Šauliams ir Ožiaragiams. Jiems astrologė Palmira žada sėkmės savaitę.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 17, 2021, 11:51 AM

Avinas (03 21–04 20)

Įvykiai ims suktis vis greičiau, ragindami ir jus pačius viską aprėpti, visur spėti. Tai savotiškos sumaišties metas, kai nežinai, ko pirmiausia griebtis, kas dabar svarbiausia. Vis dėlto savaitei baigiantis prioritetai išsigrynins, rasite teisingus sprendimus ir pasuksite reikalinga linkme.

Energijos stygiumi tikrai negalėsite skųstis – nuo trečiadienio būsite itin veiklūs ir iš tiesų spėsite sutvarkyti nemažai reikalų. Tai bus tinkamas laikas svarbiems karjeros sprendimams. Savaitgalis nepaprastas – užplūs entuziazmas, įkvėps draugai, bendravimas su įdomiais žmonėmis. Suskubkite įgyti patikimų sąjungininkų – jau dabar jie gerbėjų gretose tik ir laukia galimybės būti naudingi.

Jautis (04 21–05 20)

Antradienis nekoks, tad nesiimkite nieko svarbaus – galimi įvairūs nesusipratimai kelyje, darbe. Ypač venkite santykių aiškinimosi – tiek su savais, tiek su svetimais. Atsigausite nuo trečiadienio – sėkmė vėl šypsosis.

Savaitės vidurys – svajingas metas. Jus gali užvaldyti prisiminimai. Ne nepastebėsite, kaip atsiliepsite į seno gerbėjo asistavimą. Savaitei baigiantis, kitai prasidedant būsite kupini romantiškų jausmų, greitai susižavėsite. Prasidės gerųjų permainų laikas.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nereikėtų tikėtis greito palengvėjimo. Labiau pasirūpinkite savo sveikata, namų aplinka. Vertėtų pasisaugoti ne tik lengvabūdiškų, smalsių draugų, galimos ir vagystės, apgaulės. Ypač savaitės vidurys – prieštaringas metas, kai neaišku kodėl imsite neteisingai vertinti artimuosius, kažkodėl pasikliausite nesąžiningų draugų įtarimais ar nugirstomis apkalbomis ir be reikalo nuliūsite.

Nesiimkite aiškintis santykių, venkite ginčų pirmąją savaitės pusę. Nuo penktadienio reikalai pajudės naudinga linkme, problemos ims spręstis. Pasijusite smagiau. Savaitgalis žada ne vieną džiugią akimirką, nepaprastų susitikimų, pažinčių, gerų pasiūlymų.

Vėžys (06 22–07 22)

Nors jums atrodo, kad viską galite, šią savaitę verta mažinti darbų tempą ir atsiriboti nuo nereikalingų reikalų, atsitiktinių žmonių. Neverta imtis jokių permainų. Galimi rūpesčiai darbe.

Savaitės vidurys itin komplikuotas – būkite atidesni antrajai pusei. Taps sunkiau suvokti savo jausmus, mėginimai ką nors suprasti, išsiaiškinti bus tušti. Nereikėtų tikėtis (juolab reikalauti) daug dėmesio iš žmogaus, kurį mylite. Jei jums būtina su juo (ja) rimtai pasišnekėti, pamėginkite savo laimę pirmadienio vakarą. Tai bus džiugių permainų laikas ir jūsų namuose.

Liūtas (07 23–08 22)

Tegu reikalai savaime rutuliojasi – nesikiškite į įvykių eigą, labiau užsiimkite savimi. Sunkokas trečiadienis, ketvirtadienis. Jei atkreipsite daugiau dėmesio į sutuoktinį, galite pastebėti, kad pribrendo krizė.

Tai iš tiesų nelabai malonus metas poroms, kurios jau seniai kartu. Dabar sutuoktinį galite suvokti kaip stabdį, varžantį laisvę ir neleidžiantį lavinti asmeninių gabumų, tobulėti. Įtampa, nerimas išsisklaidys savaitgalį. Tai puikus metas – būsite apsupti draugų dėmesio, galite išgirsti nepaprastų dalykų, sulaukti perspektyvių pasiūlymų.

Mergelė (08 23–09 22)

Jums nestigs aiškumo, objektyvumo. Tiesa, antradienis nekoks, galimos ne pačios maloniausios staigmenos namuose. Nepraraskite savitvardos. Būkite atsargūs, kad neįsiveltume į konfliktą darbe, nepradėtumėte tuščių ginčų su sutuoktiniu, mylimuoju, vaikais.

Savaitgalį, kitos savaitės pradžioje tapsite ryžtingi, manysite, kad tikslas pateisina priemones, ir ši nuostata pasiteisins.

Nuo pirmadienio Saulė jau Mergelėje, tad prasidės produktyvus metas, kai susitelkiama į svarbiausius tikslus ir nugalimos kliūtys. Tiesa, ši taisyklė tampa akivaizdi tik atšventus gimtadienį, tad iki to laiko neverta ko nors keisti ir mėginti laimę.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Laukiate, kada išsisklaidys rūpesčiai? Deja, iki penktadienio jų nemažės, teks susitaikyti su didesne problemų doze. Tiesa, moterys jausis tvirčiau, joms lengviau pavyks įgyvendinti savo sumanymus. Vyrams teks susitaikyti, kad kol kas ne viskas jų valioje.

Tačiau penktadienis, savaitgalis – laimės, sėkmės metas: leiskite jį su mylimu žmogumi, artimaisiais. Nuo pirmadienio Saulė – jau Mergelėje. Ateina laikas nurimti, mažinti darbų tempą. Galbūt galite bent trumpai pailsėti? Išmokite labiau pasikliauti savieiga.

Skorpionas (10 24–11 22)

Neskubinkite įvykių antradienį, o nuo trečiadienio pamatysite, kad viskas sprendžiasi lengviau ir paprasčiau, nei manėte. Savaitės vidurys – reikšmingas ir geras metas, kai atsitiktinis susitikimas, nauja pažintis ar tiesiog pokalbis telefonu gali naudingai pakeisti jūsų ketinimus, planus.

Nuo penktadienio – apmąstymų laikas. Suvoksite, ką darėte ne taip, ko reikia atsikratyti, ką keisti. Jei dirbate, atsitraukite nuo veiklos rūpesčių. Naudinga pabūti namų erdvėje. Savaitgalis puikus susitikti su senais draugais, sekmadienis – surengti romantišką vakarienę sutuoktiniui ar mylimam asmeniui. Leiskite sau pasvajoti.

Šaulys (11 23–12 21)

Sėkminga ir romantiška savaitė. Tiesa, antradienis netinkamas aktyviai veiklai – šią dieną nereikėtų priimti jokių naujų sprendimų, nedaryti jokių drąsių žingsnių. Tiesiog patylėkite, palaukite. Nesivelkite į kovą.

Nuo trečiadienio imsite nurimti. Tai bus svarbu šią savaitę, mat aplinkybės klostysis taip, kad teks taikstytis su kitų interesais, sprendimais.

Atkakli kova už savo teisybę bus nerezultatyvi. Siekite kompromisų, ieškokite alternatyvos. Nuo penktadienio imsite atsigauti. Šios dienos bei savaitgalio susitikimai, pokalbiai ar net patirti nuotykiai paskatins gerą persilaužimą, bus naudingas impulsas, atnešantis laimę ir sėkmę.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienis keblokas – neskubėkite džiaugtis tuo, ką sužinosite, kas įvyks, kas bus pasiūlyta ar pažadėta, nes vėliau dėl menkos priežasties tai gali nepasisekti, kils įvairiausių kliūčių, nesklandumų. Tačiau nuo trečiadienio – sėkmės metas, kai reikia tvarkyti atsakingus reikalus nebijant rizikuoti, daug užsibrėžti.

Kovokite už savo principus, interesus. Savaitgalis bus puikus, jei tolerantiškiau elgsitės su artimaisiais bei antrąja puse, – nemanykite, kad tik jūs žinote, kaip kam reikėtų elgtis. Nuo pirmadienio jūsų problemos ims nykti. Reikalai savaime pakryps palankesne linkme.

Vandenis (01 20–02 18)

Nesiimkite nieko spręsti ir keisti antradienį – apsigausite. Nervingas ir įtemptas trečiadienis, ketvirtadienis – sugebėsite rasti daugybę priežasčių, kad jaustumėtės nepatogiai. Pasikliauti savieiga bus geriausia elgesio taktika. Jei mėginsite ko nors siekti jėga, reikalas gali įstrigti.

Nuo penktadienio optimizmo padaugės, tiesa, kuo nors nauju ar drąsiu užsiimti nereikėtų. Į priekį nebesiveržkite, verčiau pasvarstykite, ką savo kelyje esate pražiopsoję, kokiomis galimybėmis nepasinaudojote. Būkite atidesni aplinkai, gautiems pasiūlymams.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienis apgaulingas – jokių atsakingų veiksmų, ypač veikloje. Stabtelėkite – reikia išlaukti. Labai greitai, jau trečiadienį, ketvirtadienį, pavyks daug ką pakeisti į gera. Imkite spręsti sudėtingas problemas – įveiksite.

Mažiau svarstykite: tiesiog pajuskite, kokie esate šaunūs, kaip viską sugebate. Juk Žuvų ženkle kaupiasi visa Zodiako jėga, išmintis, grožis. Pajuskite, kaip iš jūsų sklinda laimė, meilė, dėkingumas.

Dabar susitaikysite su jums brangiu žmogumi, rasite bendrą kalbą ir su priešininkais. Neatsisakykite šiomis dienomis bendrauti – galite susitikti su labai reikalingais žmonėmis, įgyti įtakingų draugų. Užtarimas, pagalba darbe bus reikalingi dar ne vieną mėnesį, tačiau savaitgalį geriau atsiriboti nuo bendravimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: A. Valinskas ir A. Zuokas apie rinkimus ir vatnikus