Palmira: prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių

Pirmadienis sudėtingas, ir ypač – nuo 16 val. 8 min., kai prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Svarbesnius darbus planuokite iki pavakarės. Vis dėlto diena nėra tinkama tvarkyti piniginius, turtinius reikalus. Netinkamas laikas naujų darbų pradžiai, vertingų daiktų įsigijimui. Nepalankus metas ir romantiškiems pasimatymams bei pažintims.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 16, 2021, 5:30 AM

Diena netinkama šventimams, pramogavimui. Patartina vengti svaigalų. Būkite atidesni maisto kokybei. Labiau atidūs sveikatai turėtų būti asmenys, sergantys inkstų, kasos ligomis.

Pirmadienį 7 val. 28 min. Venera įeis į Svarstyklių ženklą, kuriuo judės iki rugsėjo 10 d. Tai palanki ir stipri Veneros padėtis. Šiame ženkle ji siejama su grožio ir darnos kanonais, leidžiančiais sukurti santarvę partnerystės santykiuose.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį nėra labai svarbūs. Gerai, jei skraidėte, blogai buvo kristi, po žeme atsidurti.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų, sagą pamesti – apsaugos praradimas, ant kelių vandenį išlieti – paskalos, nagą nusilaužti – konfliktai, muštynės.

Geras ženklas: jei ryte keliskart nusičiaudėsite – laukia sėkminga diena, rasti odinį daiktą – sulauksite pagalbos, dažnai išgirsti savo vardą minit, jei vardu gatvėje pašauktų, jei išėjus iš namų pūstų vėjas į nugarą – jūsų dabartinis pasirinkimas teisingas.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, naujų darbų pradžiai; palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį bus svarbus nepervertinti savo galimybių ir nežadėti daugiau nei galite.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis komplikuotos – gali atsirasti naujų, nenumatytų kliuvinių veikloje.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį labiau susitelkite darbe – greitai susilauksite priekaištų.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis įtemptas – svarbių darbų, atsakingų susitikimų neplanuokite.

Liūtas (07 23–08 22).Pirmadienis apgaulingas – situacija pasirodys geresnė nei yra iš tiesų.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis nepalankus jokių svarbių reikalų tvarkymui – daugiau laiko praleiskite namie.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį saugokite pinigus: nepamirškite, kad dosnumas, kaip ir šykštumas – lazda su dviem galais.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį geriau likti namie. Tikėtini nuostoliai, priverstinės išlaidos. Nepalankus metas ne tik piniginių, turtinių reikalų tvarkymui, bet ir santykių aiškinimuisi su antrąja puse.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį jausitės stiprūs, ir iki pavakarės tiktų imtis svarbesnių reikalų tvarkymo (jei jie nesusiję su pinigais, turtu). Ir nesistenkite kažką pakeisti, perdaryti santykiuose su mylimu asmeniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis nepalankus svarbiems reikalams, kelionėms. Ir nekerštaukite pavyduliaudami mylimam žmogui ar sutuoktiniui – ne viskas bus taip, kaip atrodo.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis nuramins, padės atgauti pusiausvyrą ir susitaikyti su savimi bei pasauliu. Vis dėlto diena apgaulinga, tad neįsivelkite į avantiūrą – ne viskas bus taip gražu, kaip jums pristatys, žadės.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis sudėtingas, kai tenka mokėti už ankstesnes klaidas tiek reikaluose, tiek meilėje. Gera proga aiškintis nuostolių priežastis. Stenkitės suprasti, kas negerai santykiuose su mylimu asmeniu, sutuoktiniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.