Astrologė: du ženklai sulauks nepaprastos likimo dovanos

Ši savaitė bus labai romantiška, žada astrologė Palmira. Daugeliui tai taps proga užmegzti naujus ar pagerinti esamus santykius. Laikas naudingas ir veiklai. Likimo dovanomis džiaugsis ne vienas Zodiako ženklas, bet Vėžių ir Šaulių sėkmė pranoks bet kokias ribas, ir rezultatais bus galima džiaugtis dar ilgai.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 10, 2021, 10:51 AM, atnaujinta Aug 10, 2021, 11:09 AM

Avinas (03 21–04 20)

Nuostabus metas – viltys pildosi, nors ne iš karto tai pastebite, nors nenorite tuo tikėti... Draugai, artimieji netikėtai gali pakreipti jūsų likimą puikia linkme. Išmokite pažinti savo jausmus, nebijokite atsiverti meilei! Juk dabar – Liūtas, jūsų meilės ženklas. Nenustebkite, jei savaitės viduryje gausite reikšmingą pasiūlymą iš mylimo asmens.

Veiklai palankesnė pirma savaitės pusė. Nuo antradienio gera proga įgyti pagreitį siekiant naujų aukštumų karjeroje! Ypač trečiadienis palankus svarbiems darbo susitikimams ir susitarimams.

Jautis (04 21–05 20)

Romantiška ir džiugi savaitės pradžia. Puikios galimybės rinktis. Jūs rasite tinkamą sprendimą, kuris priartins gerąsias permainas. Šios dienos padės atgauti ramybę. Šią savaitę daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti. Savaitės vidurys tinkamas svarbesniems dalykiniams reikalams tvarkyti, gautus pasiūlymus verta priimti.

Savaitgalis kiek įtemptas, galite be reikalo įsivelti į ginčus su antrąja puse – nebūkite itin priekabūs, įtarūs, viskas iš tiesų geriau, nei manote. Pirmadienis sudėtingas, netinkamas nei svarbiems reikalams tvarkyti, nei santykiams su antrąja puse aiškintis. Naujoms meilės pažintims ir pasimatymams laikas netinkamas.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės pradžia kupina introvertiškų malonumų. Nors puikiai jausitės namų aplinkoje su savais, gali apimti ir permainų poreikis – imsite mąstyti apie gyvenamosios vietos keitimą ar bent jau esminius pertvarkymus namuose.

Itin smagūs ketvirtadienis, penktadienis! Tiek įspūdžių, nuostabių susitikimų, pažinčių. Gera proga puikiai atsipalaiduoti, linksmai pailsėti – pakaks sėkmės, nestigs gerbėjų dėmesio. Tiesa, savaitgalį mokėkite atsispirti įvairioms pagundoms – nieko gero iš šių dienų pažinčių neišeis. Pirmadienį svarbu atsiriboti nuo iliuzijų veikloje – geriau mažiau, paprasčiau, kukliau. Nerizikuokite pasiekta gerove!

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienio, trečiadienio dovanos nuostabios – jomis džiaugsitės ilgai. Tai puikių susitikimų, vertingų pasiūlymų – tiek asmeninių, tiek dalykinių – dienos. Ypač trečiadienį išgirsti pasiūlymai ar gauti patarimai bus svarbūs ir laimingi. Jei neatostogaujate, bent jau ketvirtadienį, penktadienį pamirškite dalykinius rūpesčius, nes šios dienos tinkamos nebent pasinerti į namų džiaugsmus.

Savaitgalį daugiau dėmesio skirkite antrajai pusei – šios dienos padės atgaivinti prisiminimus apie senus gerus laikus ir kaitriau įžiebti ugnį šeimos aukure. Kiek apgaulinga savaitės pradžia – galite suklysti tiek vertindami antrosios pusės jausmus, tiek finansines perspektyvas. Pirmadienis netinkamas svarbiam apsisprendimui.

Liūtas (07 23–08 22)

Savaitės pradžioje saikas kaip niekada anksčiau taps aktualus, nes būsite linkę į kraštutinumus, viską perdėti. Džiaukitės tuo dėmesiu, kurį gausite iš mylimo asmens ar sutuoktinio, stenkitės išleisti tik kiek pinigų, kiek uždirbate. Vertinkite jums skiriamą dėmesį ir pagalbą.

Vis dėlto jei reikia spręsti pasirinkimo dilemą santykiuose, jei norite pasirašyti svarbų finansinį, darbo susitarimą, tam puikiai tinka trečiadienis. Ketvirtadienį reikėtų baigti užvilkintus darbus.

Tik nenukabinkite nosies savaitgalį – galimi nenumatyti kliuviniai. Kelionėms, naujoms pažintims dienos netinkamos, geriausiai jausitės su savais ir senais draugais savo aplinkoje.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienis, trečiadienis žada netikėtą sėkmę – staiga viskas ims klostytis tarsi pagal užsakymą. Ypač trečiadienis naudingas ir daug kuo palankus.

Džiugūs ketvirtadienis, penktadienis – likimas gali maloniai nustebinti. Tai užtarnauto gerojo atpildo metas. Palanku kreiptis bičiuliškos pagalbos. Savaitgalį gali apimti dvejonės, vėl taps naudinga išklausyti draugų nuomonę. Tai sėkmingos dienos kelionėms, susitikimams su seniai matytais asmenimis. Nieko svarbaus neplanuokite ir pirmadieniui.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Spėjo išvarginti nesibaigiantys darbai, šeimos rūpesčiai? Savaitės pradžia – kaip tik tas laikas, kai tiesiog būtina atsitraukti nuo veiklos ir nugrimzti į poilsio malonumus.

Greitai atgausite jėgas ir būsite kupini įkvėpimo bei naujų sumanymų ketvirtadienį, penktadienį. Nesiilsintiems tai puikus metas aktyviai veiklai. Pavyks ir norintiems išjudinti įstrigusius reikalus. Tai palankių pokyčių dienos – reikalai ims klostysis taip, kaip seniai norėjosi. Drąsiai perimkite iniciatyvą į savo rankas! Teks susitelkti, kad spėtumėte pasinaudoti vienu metu atsiveriančiomis įvairiomis galimybėmis ne tik darbe, bet ir asmeniniuose santykiuose.

Skorpionas (10 24–11 22)

Jei turite neatidėliotinų dalykinių reikalų, suskubkite juos sutvarkyti iki ketvirtadienio. Pirmą savaitės pusę seksis spręsti finansines problemas, pavyks rasti ir naujų uždarbio šaltinių. Tai romantiškas laikas, tad galite įsivelti į meilės avantiūrą. Tai gali būti laimingas bilietas į laimingą ateitį.

Deja, jau savaitgalio ir pirmadienio romantiškos pažintys nebus tokios perspektyvios. Kad ir ką išgirsite, neskubėkite tikėti naujojo (-osios) gerbėjo (-os) žodžiais, pažadais.

Šaulys (11 23–12 21)

Žavios dienos. Tiek daug džiaugsmo, meilės – tikras pripažinimas! Jums atviri visi keliai – nepraleiskite šios palankios progos. Ką dabar sugriebsite – ilgai turėsite! Nuo pirmadienio prasideda metas, kai atsiras naujų interesų, megsis naujos pažintys, gausite perspektyvių pasiūlymų. Tuo pat metu gali pasisekti ne tik karjeroje ar sprendžiant finansines problemas – gerės ir santykiai šeimoje. Gal tik šis negerasis sekmadienis bus keblokas – galite susižavėti dalykais, kurie bus nuostolingi, ar žmogumi, kuris jūsų nevertas.

Dabar visur ir viską suspėsite – nebijokite persiplėšti. Beje, šios savaitės laimėjimai bus svarbūs ilgam. Pasistenkite kur nors išvykti ir ramiai pailsėti vieni.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Malonūs ir romantiški antradienis, trečiadienis – nepraleiskite progos taurinti santykių su mylimu žmogumi. Šis metas palankus ir susitikimams su žmonėmis, galinčiais turėti įtakos jūsų veiklai. Dienos žada ir finansinę naudą. Palanku tvarkyti paskolų reikalus. Pirmą savaitės pusę laukia netikėta pagalba, dovana ar net laimėjimas.

Jei savaitės pradžioje reikėtų apsispręsti ar keisti poziciją, atidėkite savo sprendimus bent ketvirtadieniui. Tuomet nauji sprendimai taps perspektyvūs. Įsiklausykite, ko iš jūsų reikalauja aplinkybės, pasigilinkite į šeimos poreikius ir nusileiskite jus supančių žmonių valiai savaitgalį, pirmadienį.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitės pradžioje jausitės nekaip, gali tekti priimti nepopuliarų sprendimą, rinktis tarp dviejų blogybių. Mėginimai ką nors teisingai suprasti, įvertinti tendencijas baigsis dar didesne painiava. Pagalbos ir aiškumo sulauksite, tad naudinga nepasiduoti spaudimui.

Atidėkite problemų sprendimą antrai savaitės pusei, ir tai kažkaip savaime susitvarkys, mat nuo ketvirtadienio vėl tapsite padėties šeimininkais. Ketvirtadienį, penktadienį tvarkykite svarbius reikalus. Dienos žada naudingų susitikimų ir pasiūlymų – tiek asmeninių, tiek dalykinių. Pavyks su visais (net su savo pora) dėl visko susitarti, sutvarkyti ilgai slėgusį reikalą.

Žuvys (02 19–03 20)

Veiklai, reikalams tvarkyti savaitė nelabai tinkama. Daug neapibrėžtumo, neaiškių nuojautų, dvejonių. Nepraraskite blaivumo, dabar bus lengva nepastebimai supainioti svajonę su tikrove. Vis dėlto antradienis, trečiadienis – tinkamas metas skubiai spręsti problemas. Pavyks rasti kompromisą tiek sprendžiant finansinius keblumus, tiek nesusipratimus su mylimu asmeniu.

Gana įtempti ir nervingi ketvirtadienis, penktadienis. Teks ne tik pripažinti savo klaidas, bet ir už jas sumokėti. Vis dėlto savaitgalis atneš nusiraminimą, ypač jei išvyksite kur nors toliau nuo namų pailsėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.