Astrologė: šio ženklo laukia sėkmės savaitė

Ši savaitė gana sudėtinga, perspėja astrologė Palmira. Tiesa, jeigu gimėte po Vandenio ženklu, jums tai bus sėkmės savaitė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-03-09 10:39

Avinas (03 21–04 20)

Antradienis, trečiadienis skatins ką nors keisti, ieškoti kitų kelių. Nieko nuostabaus: tai tas metas, kai įstrigę reikalai alins ir norėsis permainų. Bet tam dar ne laikas. Geriausia išlaukti iki gimtadienio.

Penktadienis – sudėtinga diena: laukia praregėjimai ir dažnas jų palydovas stresas. Jei krizė brendo jau seniai, tikėtina, kad dabar ryšitės lemtingam žingsniui. Dabar iš tiesų tinkamas laikas nukirsti saitus su praeitimi. Jei norisi taikos ir ramybės, šeštadienio rytmetį nepraleiskite progos susitaikyti su jums brangiais žmonėmis. 12 val. 21 min., kai stos jaunatis, pasvajokite, kaip darniai viskas klostysis per jums itin svarbų gimtadienio mėnesį. Pirmadienis nuostabus.

Jautis (04 21–05 20)

Savaitės pradžios nuotaikos ryžtingos. Analizuokite sukauptą patirtį, mėginkite naujai įvertinti praeities klaidas – ne tik veikloje, bet ir asmeniniame gyvenime, meilės santykiuose.

Jei kas nors netenkina darbe, antradienis tinkamas su šefu pasikalbėti apie jūsų lūkesčius, tik to nereikėtų daryti trečiadienį, o dar blogiau – penktadienį (galite netekti pareigų ar net darbo vietos).

Savaitė tinkama jus varginantiems toksiškiems santykiams nutraukti.

Norintiems puoselėti esamą ryšį verta daugiau dėmesio skirti mylimam asmeniui, pasikalbėti apie lūkesčius šeštadienio antrąją pusę.

Dvyniai (05 21–06 21)

Sėkminga savaitės pradžia (ypač antradienis), kai pavyksta išspręsti įsisenėjusią problemą, ypač jei ji susijusi su veikla, darbo ar gyvenamosios vietos pakeitimu.

Ketvirtadienis tinkamas svarbiems darbo klausimams, ilgalaikiams susitarimams. Gautus pasiūlymus verta priimti.

Penktadienis nekoks – nieko nauja nesiimkite, su niekuo nesiaiškinkite santykių. Pasistenkite geriau kitus suprasti, niekam neprimeskite savo nuomonės, svarbiausia – nebendraukite su tais, su kuriais visada pykstatės.

Šeštadienio jaunatis atneš gerų permainų, tai pajusite jau pirmadienį. Nepraleiskite progos pakoreguoti santykius šeimoje ir darbe.

Vėžys (06 22–07 22)

Nors dabartinis Žuvų metas jums palankus, savaitės pradžioje rasite progą pasipiktinti, įniršti tiek darbe, tiek namie (net jei iki šiol viskas buvo gerai). Sukils susikaupusio nepasitenkinimo nuodai... Gali skaudinti atsako stygius bendraujant su mylimu asmeniu, artimaisiais – norėsis kompensacijos už anksčiau įdėtas pastangas.

Panašios nuotaikos gali apimti penktadienį, kai atrodys, kad skirtumas tarp svajonės, idealų ir dabartinės situacijos neįveikiamas. Vis dėlto jau šeštadienį suprasite, ką vertinote neteisingai ir kaip pakreipti santykius norima linkme. Šios dienos jaunatis (stos 12 val. 21 min.) padės priimti išmintingus sprendimus. Pirmadienis tinkamas svarbiems darbo reikalams.

Liūtas (07 23–08 22)

Savaitės pradžia – gerojo susitarimo, išganingo kompromiso metas. Laikykitės aukso vidurio. Stenkitės kitą suprasti, įvertinti, pateisinti. Ne laikas pulti, ypač kai norėsis užsipulti tuos, kuriems tiek daug davėte, tiek meilės, šilumos ir pinigų skyrėte.

Penktadienis lemtingas – pyktis gali tiesiog užvirti. Nepraraskite galvos (tai bus labai sudėtinga), nepulkite į kraštutinumus – jus klaidins iliuzijos ir galite žengti kvailą žingsnį, dėl kurio vėliau ypač gailėsitės. Ką jūs mylite, ko jums reikia, paklauskite savęs sekmadienio rytmetį. Pirmadienis geras taikytis ir bet kokioms deryboms.

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitės pradžioje baikite senus darbus, grąžinkite skolas ir nieko nauja nepradėkite. Saugokite pinigus, turtą, sveikatą – jokių avantiūrų. Šiuo metu nei naujas jausmas, nei naujas reikalas nieko gero neduos.

Itin keblus darbo reikalams gali būti penktadienis – tai nuostolingas metas, kai galima tapti iliuzijų ar kieno nors intrigų auka. Šeštadienis vėl geras – tai palaimingas metas, leidžiantis ištaisyti senas klaidas ir darbe, ir meilėje. Pirmadienis įtemptas, tačiau palankus darbo problemoms spręsti.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Keista savaitės pradžia, kai viskas klostosi sklandžiai, tarsi gauni norimą rezultatą, bet suvoki, kad norėjosi visai ko kito. Pasirinkimo klaidos taps akivaizdžios.

Norintiems atsiriboti nuo netikusių sprendimų meilės santykiuose verta pasinaudoti dylančio mėnulio laiku, t.y. iki jaunaties, kuri stos šeštadienį 12 val. 21 min.

Jaunatis bus naudinga ieškoti būdų, padėsiančių ateityje išvengti anksčiau padarytų klaidų. Pirmadienis geras ilgalaikiams darbo susitarimams.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės nuotaikos taikios, ramios ir mažai tinkamos aktyviai veiklai. Verta labiau užsiimti namais, šeima. Tinkama proga apmąstymams apie bendravimo su artimaisiais klaidas. Gal verta pasikonsultuoti su šeimos psichologu?

Dabartinis metas itin naudingas gilintis į užmaskuotus (tačiau egzistuojančius) kliuvinius darniems santykiams – pats laikas siekti darnos jausmų srityje. Tik penktadienį nieko nesugadinkite – ne laikas priekaištams.

Šeštadienį vėl grįš tikėjimas savo laime ir meile. Darbo rūpesčius spręsti tiktų tik pirmadienį. Tiesa, nieko nauja nesiimkite – šis laikas sėkmingas senoms problemoms įveikti. Diena palanki ir sveikatai tikrintis.

Šaulys (11 23–12 21)

Pastaruoju metu vis apimdavo ilgesys, nenoras ką nors keisti, daryti, bet šią savaitę viskas keisis. Nors baigiasi Mėnulio mėnuo, imsite veikti. Jau nuo antradienio kibsite į reikalus ir iki penktadienio daug ką suspėsite. Ypač jei veiksite ne vieni, naudinga ieškoti pagalbininkų, kreiptis į partnerius.

O penktadienį verta atsiriboti nuo aplinkinių – ilsėkitės nuo bendravimo, svetimų minčių, nuomonių. Paslaptingas šeštadienis, jį reikia skirti sau, šeimai, namams.

Sekmadienį laukia džiugi naujiena, nepaprastas susitikimas, o gal ir nauja romantiška pažintis. Šią dieną būkite su tais, kuriuos mylite. Pirmadienį lydės sekmadienį aplankiusi sėkmė.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Tampate pernelyg kritiški, tad savaitės pradžia bus ne pats geriausias metas galvoti, ko negavote iš artimųjų, mylimo asmens. Ne laikas gilintis į požiūrių su sutuoktiniu skirtumus, jei nenorite, kad paaiškėtų, jog jūsų vertybės labai tolimos. Apėmęs „aiškumas“ gali sukelti nusivylimą ir pastūmėti priimti klaidingą sprendimą. Verta pasikalbėti su išmintingu žmogumi, kuriam galbūt anksčiau teko spręsti tokio pobūdžio klausimą.

Ypač penktadienį stigs objektyvumo, tad nusiteikite, kad ant nieko nepyksite, nieko nekaltinsite, neteisite (ypač sutuoktinio). Piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, darbo susitarimams palankiausi antradienis, ketvirtadienis. Pirmadienis tinkamas su būsto (taip pat baldų) įsigijimo klausimais susijusiems darbams.

Vandenis (01 20–02 18)

Tai sėkmės savaitė. Sukruskite, padarykite tai, kam niekaip neprisiruošėte, ką vis atidėliojote. Tiesa, jei reikia ką nors naujo pradėti, tam visiškai netinkamas trečiadienis. Šis laikas tinkamas drąsiai ir ryžtingai nukirsti jus alinančius santykius, atsisakyti ne tik jums netinkančių žmonių, bet ir netikusios veiklos, blogų įpročių, priklausomybių.

Šiuo klausimu naudingas ir penktadienis. Ko nors naujo verta imtis ketvirtadienį. Penktadienis kritinis – nesitikėkite, kad kas nors deramai įvertins jūsų iniciatyvą, triūsą ne tik namie, bet ir darbe, tad ne laikas reikšti savo nuomonę. Sekmadienį ir pirmadienį pavyks atgauti sveiką protą ir pasitikėjimą savimi – tai sėkmės dienos, kai atrodo, kad kažkas iš viršaus ima ir sutvarko visus reikalus.

Žuvys (02 19–03 20)

Atslūgsta įtampa, tolsta problemos, tirpsta rūpesčiai, nusiraminama. Šios savaitės užduotis – pailsėti, pamiršti. Paleiskite neišsipildžiusias svajones. Tai pasirengimas dideliam naujam etapui: jo dvelksmą pajusite jau šią vasarą, o įsigalės jis kitais metais.

Sudėtingas bus penktadienis – nesiimkite jokių svarbių reikalų. Šeštadienio jaunatis itin svarbi – ji lems ne tik mėnesio, bet jums asmeniškai ir metų įvykius, nes tai jaunatis Žuvų ženkle. Ji stos 12 val. 21 min. Tuomet verta per pirmas dešimt jaunaties minučių pasvajoti apie metų įvykius ir užrašyti tai ant popierius. Saugokite šį raštą metus ir prieš kitą gimtadienį paskaitykite, kiek punktų įvykdėte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.