Astrologė: šią savaitę laukia nepaprasta diena – ypač bus atseikėta vienam ženklui

Šią savaitę laukia viena ypatinga diena: ketvirtadienį, 21 val. 6 min. stojus Mėnulio jaunačiai, prasidės naujieji Jaučio metai, primena astrologė Palmira. Būtent šis laikas daugeliui Zodiako ženklų bus itin laimingas. Ypač geras laikas Vandeniams, jiems tai bus gerasis persilaužimas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 9, 2021, 11:23 AM

Avinas (03 21–04 20)

Kai esi persidirbęs, reikia mokėti sustoti. Jei to nepadarysite, už jus padarys organizmas. Nenustebkite, jei sunegaluosite ar susižeisite ir būsite priversti atsisakyti aktyvios veiklos. Nors Avinams ramybės režimas yra siaubas, dabar, šią pokyčių savaitę, bus naudinga atsiriboti nuo reikalų sprendimo.

Pirma savaitės pusė – Mėnulio mėnesio pabaiga, tinkama nebent darbams apibendrinti ir užbaigti, nuo ketvirtadienio vakaro – jaunatis, nuo kurios ir bus skaičiuojami Jaučio metai. Pradėkite kurti naujus projektus, svajokite apie gražią ateitį, tačiau nesiimkite jokių konkrečių veiksmų.

Sekmadienis, pirmadienis intriguojantys – tai, ką sužinosite, apie ką kalbėsite, laimingai pakeis jūsų ateitį.

Jautis (04 21–05 20)

Susitelkite į nebaigtus reikalus, senas problemas antradienį, trečiadienį, ketvirtadienį. Tiesa, būkite santūresni žadėdami, įsipareigodami – aplinkybės laikui bėgant gali taip susiklostyti, kad teks keisti planus ar nuomonę apie žmones, kuriems įsipareigojote. Venkite kištis į kitų reikalus – tai bus net pavojinga.

Ketvirtadienis – laimingas metas, kai netikėtai viskas išsisprendžia jūsų naudai. Laukia gerosios permainos: tądien 21 val. 6 min. stos Mėnulio jaunatis ir atneš sėkmę. Nepamirškite tuo metu pasinerti į svajas. Gerai jas užrašyti (reikėtų spėti per 10 min. nuo jaunaties pradžios).

Penktadienį, savaitgalį būkite atidesni draugų nuojautoms, patarimams – jie gali teisingai nuspėti jūsų ateitį.

Dvyniai (05 21–06 21)

Kai Saulė Vandenyje, jums itin palankus metas, bet pirmą savaitės pusę Zodiako lengvatų nesitikėkite.

Verčiau pasiruoškite galimiems netikėtumams, nors iš tiesų tai bus seniai kabantis Gordijo mazgas, kurį reikia perkirsti.

Teks susitelkti, priimti greitus (tikėtina, kad nepopuliarius) sprendimus. Jums bus keliami griežti reikalavimai, ir tai slėgs.

Likite atsargūs, kad neprarastumėte darbo vietos ir įtakingų asmenų malonės. Nors skamba keistai, nepatartina persistengti – imkitės tik to, kas būtina, tuomet bus vilties, kad viską atliksite kokybiškai ir laiku.

Nuo ketvirtadienio viskas pasikeis: prasidės palankus metas.

Vėžys (06 22–07 22)

Sustokite ir gerai pagalvokite, kam visa tai darote? Nenorėkite visur suspėti, visko aprėpti. Dabar reikia kantrybės ir mokėjimo išlaukti. Tai pagelbės pirmą savaitės pusę, provokuojančią konfliktus, žadančią traumas.

Jei jūsų santykiai su antrąja puse įtempti, gali iškilti skyrybų pavojus. Jei tikrai norite žengti šį žingsnį, pranešti apie savo sprendimą tiktų nebent ketvirtadienį. Deja, apsigalvojus kelio atgal nebebus.

Ketvirtadienio vakaro jaunatis ir penktadienis, siejami su Naujųjų Jaučio metų pradžia, atneš gerų permainų, ypač jei per Mėnulio jaunatį 21 val. 6 min. apie tai pasvajosite, – juk gimę po Vėžio ženklu yra Mėnulio globotiniai ir jis ateis į pagalbą (tik paprašykite jo).

Liūtas (07 23–08 22)

Nuo savaitės pradžios gresia sumaištis, jei pulsite prie visų nebaigtų darbų, jei reaguosite į visus išgirstus komentarus. Dabar reikalinga ramybė, ji padės atgauti saiką. Savaitės pradžioje reikėtų pagalvoti apie tai, ko jums nereikia, – gal per daug pareigų, darbų užsikrovėte? Gal per daug namie daiktų, drabužių?

Tiesa, tai nereiškia, kad situacija beviltiška, – ją pavyks kontroliuoti, jei per Mėnulio jaunatį ketvirtadienį 21 val. 6 min. pagalvosite apie savo ateitį, apie tai, kaip išlaikyti pusiausvyrą susiduriant su gyvenimo iššūkiais.

Kad ir kaip nesmagiai savaitės pradžios įvykiai privertė jaustis, nepamirškite, kad esate nuostabūs, verti didelės meilės, o dabartinės kliūtys – laikinos. Reikalams tvarkyti itin palankus pirmadienis.

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitės pradžia neleis atsikvėpti. Vienu metu gali užgriūti visi susikaupę darbai, aplinkiniai irgi primins, ką jiems esate žadėję. Per skubėjimą, mėginimą visur ir viską spėti galite pradėti nervintis, klysti ir susipykti su tais, kurie jums brangūs.

Ketvirtadienis suteiks vilčių, kad viską galima pataisyti. Tikėkite tuo, galvokite apie tai per Mėnulio jaunatį (stos 21 val. 6 min.) ir tai taps realybe. Pirmosios jaunaties 10 min. tinkamos kurti gražiąją ateities viziją. Būtų gerai pamąstyti ir apie būsimus darbus, remontą namie ir sveikatos stiprinimą.

Savaitgalis palankus taikytis. Suvoksite, kad esate reikalingi ir svarbūs visiems.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Kartais reikia susitaikyti su tuo, kad ne viskas priklauso nuo mūsų valios, ir neišgyventi, jei ne viskas išeina taip, kaip norisi. Savaitės pradžia bus visiškai netinkama ką nors vertinti, daryti išvadas, priimti atsakingus sprendimus.

Atsigauti pradėsite ketvirtadienį. Pasistenkite tądien pasikalbėti su tais, kuriuos vertinate (ir kurie jus vertina), kurie jums įdomūs, raskite laiko ir mylimam žmogui.

Ketvirtadienis, penktadienis tinkami svarbiems pokalbiams su vaikais – jie gali tapti jūsų draugais, tik nebijokite jų atvirumo.

Skorpionas (10 24–11 22)

Jei turite nebaigtų darbų, skubių reikalų, mėginkite spėti tai atlikti antradienį. Nuo trečiadienio bent laikinai viskas sustos ir teks tiesiog laukti likimo malonių.

Svajinga, pakili nuotaika apims ketvirtadienį. Tai palankus metas parodyti savo meilę šeimai, puikiai tinkamas ir taikytis su artimu žmogumi – tai itin svarbu spėti iki stojant Mėnulio jaunačiai (21 val. 6 min.). Pasistenkite tuo metu pasinerti į ramybę – tai vidinės darnos atgavimo metas.

Nuo penktadienio – meilės metas. Pirmadienis geras ieškoti pagalbininkų.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžioje turite pagalvoti, kaip sumažinti išlaidas, darbo krūvį. Ne laikas kelionėms, svarbiems susitarimams pirmą savaitės pusę – tai nesusikalbėjimų, paikų ginčų, konfliktų metas. Būkite atsargesni ką nors veikdami rankomis, vairuodami, eidami keliu. Venkite liežuvautojų, patys irgi nesivelkite į apkalbas.

Ketvirtadienis pateisins laimingiausios Šauliams savaitės dienos reputaciją. Staiga viskas nurims ir ims spręstis.

Per Mėnulio jaunatį (stos 21 val. 6 min.) bus naudinga surašyti, ko tikitės, apie ką svajojate. Ir būtinai uždekite žvakę, juk jos ugnis – vienas Šaulio simbolių. Sėkmingi, perspektyvūs sekmadienis, pirmadienis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Aplinkiniai ir aplinkybės reikalaus padėti, duoti, paaukoti... Savo brangų laiką, jėgas, pinigus. Jei ryšitės pagelbėti, darykite tai nuoširdžiai, ne dėl atlygio. Tai toks keistas laikas, kai, kad ir kaip gerai pasielgtume, niekas to neįvertins, tarsi nepastebės.

Apie pinigus, būsimą pelną vertėtų pamąstyti per Mėnulio jaunatį, kuri stos ketvirtadienį 21 val. 6 min.

Jei žinote ritualų, pritraukiančių pinigus, pats laikas juos atlikti. Tai bus prasminga ilgam, nes prasideda Naujieji Jaučio metai (pagal Tibeto tradiciją skaičiuojami iš karto nuo jaunaties).

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitės pradžia – kritinis metas. Mažiau reikškite iniciatyvą, mažiau kalbėkite ir klausykitės svetimos nuomonės.

Nereikia niekam įrodinėti savo jėgos, privalumų ar reikšmingumo, taip pat varžytis ir aiškintis santykių – nei darbe, nei namie. Ir mažiau skubėkite, nesiblaškykite.

Ši Mėnulio jaunatis, kuri stos ketvirtadienį 21 val. 6 min., jums bus itin palanki: atneš gerąjį persilaužimą. Apie save suvoksite svarbias tiesas. Sekmadienį, pirmadienį verta atvirai pasišnekėti jums svarbiu klausimu – tai nušvitimo metas, kai netikėtai randama išeitis ir būdai naujoms pergalėms pasiekti.

Žuvys (02 19–03 20)

Pasistenkite, kad pirmą savaitės pusę jūsų niekas netrikdytų. Jei jau reikia ką nors skubiai sutvarkyti, tam tinkamas nebent antradienis. Ypač trečiadienį patartina prikąsti liežuvį: per neatsargiai ištartą žodį galite nukentėti, patirti nemenkų rūpesčių. Labiau pasisaugokite kerštingų, pavydžių asmenų, vagių, intrigantų.

Pasinaudokite ketvirtadienio jaunatimi (ji stos 21 val. 6 min.), kad teigiama linkme pakreiptumėte savo ateitį, įgytumėte daugiau saugumo.

Beje, nieko blogo negalvokite – mąstykite, kokie esate stiprūs, išradingi, kokie geri jūsų draugai, kaip sugebate visada likti aristokratiškoje aukštumoje (Žuvys – elito ženklas), kad ir kokios negandos grėstų. Galimas labai svarbus pokalbis savaitgalį arba savaitės pradžioje su artimu žmogumi arba darbdaviu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.