Astrologė: išbandymų savaitė, vienam ženklui – kritinės dienos

Astrologė Palmira perspėja: ši savaitė labai sudėtinga. Išbandymų patirs daug ženklų, o Avinams antradienis gali būti kritinis.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 12, 2021, 11:04 AM, atnaujinta Jan 12, 2021, 4:15 PM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienis kritinis. Gali žlugti svarbūs planai, nes partneriai ar šefas pakeis nuomonę, net virs priešu. Tik neskubėkite plaukų nuo galvos rautis – dar šią savaitę atsiras progų viską pakreipti norima linkme. Kitaip kalbant, galima nesėkmė darbe ar bendraujant su svarbiu žmogumi nėra fatališka – tai pataisoma.

Sulaukite penktadienio, šeštadienio. Šios dienos atneš sėkmę sprendžiant sudėtingas problemas. Tai optimalus metas suvokti ir įvertinti savo bei partnerio jausmus. Itin romantiškas šeštadienio vakaras. Būkite atsargūs vertindami savo perspektyvas sekmadienį, pirmadienį.

Jautis (04 21–05 20)

Savaitės pradžioje gali tekti susidurti su kliūtimis, aplinkinių priešiškumu, tiesa, užmaskuotu, kai į akis šypsomasi. Ir tik nuo penktadienio reikalai pakryps geresne linkme. Diena bus tinkama darbe kilusioms problemoms spręsti, ypač susijusioms su jūsų uždarbiu.

Savaitgalį gali užklupti jausmai. Tai meilės dienos – itin palanku pasimatyti su mylimu žmogumi, verta pasikalbėti apie būsimą šeimą, vaikus.

Savaitgalį užsimezgęs naujas meilės ar atgimęs senas ryšys gali iš esmės pakeisti jūsų gyvenimą ir santykius su artimaisiais.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienį gali paaiškėti, kad aukštų įvertinimų nesulauksite iš ten, iš kur tikėjotės, ir negausite norimo darbo pasiūlymo. Blogiausia, kas gali nutikti savaitės pradžioje, – tai sąjungininkų, draugų apgaulė, išdavystė. Laukia net meilės išbandymai. Na, o jei taip neatsitiks, savo draugais, partneriais, mylimu asmeniu galite drąsiai kliautis ateityje.

Nuo penktadienio imkitės svarbių reikalų. Penktadienio vakaras – savotiška likimo dovana įsimylėjusiems. Jei netikėtai užsimegztų naujas ryšys, jūsų lauktų audringi jausmai. Pasistenkite savaitgalį praleisti sveikai ir gerai pailsėti.

Vėžys (06 22–07 22)

Įtempta savaitė – neatsargiu žodžiu, neapgalvotu sprendimu veikloje, asmeniniuose santykiuose galima sugriauti sėkmę.

Tai laikas, kai gali nukentėti profesinis prestižas, – arba nieko nedarykite, arba susiimkite ir padarykite tai itin atsakingai (kitaip atsiras žmonių, kurie sukompromituos jus viršininko akyse pranešdami apie klaidas, tariamą neišmanymą). Jokiu būdu nesiaiškinkite santykių su vadovybe.

Šeštadienio vakaro nuotaikos bus subtilios: jausite, jog artėja kai kas šviesaus, nuostabaus, žiebsis naujos viltys. Tikėtina, jog jos ims pildytis iš karto, – tai nepaprastų pažinčių ir reikšmingų romantiškų pasiūlymų metas. Tačiau sekmadienis, pirmadienis – apgaulingos dienos, jos gali nuvilti.

Liūtas (07 23–08 22)

Sudėtinga savaitė: nepalanki nei svarbiems susitikimams, nei veiklai apskritai. Ypač komplikuotas antradienis – tuščia laukti sėkmės ir gresia viršininko nemalonė be aiškios priežasties... Ir labiau reikėtų pasaugoti savo sveikatą.

Penktadienį imsite atsigauti. Atsiras netikėta išeitis, nauja galimybė susitarti. Ir ne tik darbo klausimais. Aiškinkitės nesklandumus su mylimu asmeniu.

Beje, sekmadienis bei pirmadienis sudėtingi – būkite kuklesni, nepervertinkite savo galimybių.

Mergelė (08 23–09 22)

Pirma savaitės pusė patikrins jūsų sugebėjimus nardyti tarp povandeninių rifų... Mažiau tikėkite gražiais pažadais, tačiau nesureikšminkite ir galimos kritikos. Ne laikas įtarinėti mylimą asmenį.

Būkite atidesni vaikams, tiesa, venkite griežtų auklėjimo priemonių.

Savaitgalį gali tekti apsispręsti dėl pasirinkimo meilėje, slaptų santykių. Tam palankiausias laikas – šeštadienio vakaras, sekmadienio rytmetys.

Sekmadienis bei pirmadienis – netikusios dienos pokalbiams dėl darbo reikalų.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Gautais asmeniniais bei dalykiniais pasiūlymais pirmą savaitės pusę labai nesidžiaukite – tai gali sužlugdyti.

Na, o jei sulauksite gero užsakymo, naudingų klientų, būkite itin atidūs atlikdami sutartą darbą: tai bus nelengvas jūsų profesinių sugebėjimų patikrinimas.

Neplanuokite ir sudėtingų, sunkių darbų, kelionių.

Atsigausite nuo penktadienio – tądien gali nusišypsoti netikėta laimė ne tik širdies, bet ir dalykiniuose, finansiniuose reikaluose. Tiks ieškoti naujų pajamų šaltinių, investuotojų, rėmėjų.

SkorpionaS (10 24–11 22)

Tai rimtų (galbūt ir priverstinių) apsisprendimų savaitė. Gali tekti kai ką brangaus paaukoti, atsisakyti to, ko ilgai siekėte... Būkite lankstūs, venkite atviros konfrontacijos. Prieš priimdami sprendimą apgalvokite ir galimus atsitraukimo būdus.

Antra savaitės pusė ypač pavojinga, galite atsidurti per plauką nuo pralaimėjimo, bet teisingu žingsniu laimėti lemtingą kovą.

Tad savaitei baigiantis būkite atsargūs – patiklumas pakenks. Ne viskas bus taip, kaip žadama, ir gautais pasiūlymais vargu ar galėsite pasinaudoti – neskubėkite džiaugtis gavę pasakiškų pasiūlymų, juolab nerizikuokite pinigais.

Šaulys (11 23–12 21)

Šią savaitę elkitės santūriau tvarkydami piniginius, turto reikalus – būsite linkę į neapgalvotus veiksmus. Ypač antradienį, trečiadienį nieko rimta netvarkykite ir nesikarščiuokite tiek spręsdami finansines problemas, tiek aiškindamiesi santykius su savo pora. Nusiraminkite – prisišaukti skyrybas bus lengva.

O štai penktadienį, šeštadienį laukia laimingi netikėtumai, po kurių ateina laimingos permainos. Šiomis dienomis galimas netikėtas susitikimas su žmogumi, kurį kažkada mylėjote, – jausmai gali atgyti.

Sekmadienį raskite laiko ir ramiam poilsiui. Pirmadieniui nieko svarbaus neplanuokite.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Pavojingų apsisprendimų metas: būkite apdairūs – jokių avantiūrų. Neužsigriebkite per daug veikloje, nerizikuokite investuodami pinigus. Derėtų labiau pasaugoti sveikatą ir darnius santykius – tiek darbe, tiek namie. Padidės konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Penktadienį, šeštadienį kreipkitės pagalbos į draugus, giminaičius – jie supras ir parems (ne tik morališkai).

Šeštadienio vakaras, sekmadienio rytmetys kupini ilgesio – bus malonu prisiminti, kaip prasidėjo jūsų meilės romanas... Beje, šiomis dienomis gali išsipildyti ir didelis, tiesiog šventas slaptas noras.

Vandenis (01 20–02 18)

Sudėtingi antradienis, trečiadienis, ketvirtadienis – šiomis dienomis nereikėtų bendrauti su viršininkais, ko nors iš jų prašyti. Taip pat neskubėkite apsispręsti tiek veikloje, tiek asmeniniuose santykiuose – tinkamą išeitį rasite nebent savaitei baigiantis.

Tad neskubėkite sakyti nei „taip, nei „ne“ ir būkite pakantesni artimiesiems – mažiau lūkesčių, mažiau reikalavimų. Būkite atsargesni kelyje – galimos avarijos.

Penktadienį netikėtai viskas pasisuks jūsų naudai ir būsite maloniai nustebinti, kad viskas buvo tik audra arbatos stiklinėje. Savaitgalį nesistenkite efektingai pasirodyti – iki gimtadienio verta pagyventi šešėlyje.

Žuvys (02 19–03 20)

Nuo antradienio pasakykite sau „stop“. Būkite atsargesni, diplomatiškesni, kitaip galite netekti to, ką esate įgiję. Pavojingas metas, kai neapgalvotu veiksmu galite sužlugdyti svarbų reikalą.

Nesitikėkite iš Fortūnos malonių, palaikymo iš asmenų, kurie visada buvo jūsų pusėje. Verčiau pasiruoškite ne itin malonioms staigmenoms – būtent tai padeda išvengti nemalonumų (juk bėda ateina netikėtai).

Situacija ims rimti penktadienį. Itin naudingas gali būti šeštadienio vakaras. Tai laikas, kai paprasta susitaikyti, kai lengvai įtikiname savo teisumu ir įgyjame paramą. Vėl sudėtingi, konfliktiniai sekmadienis, pirmadienis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.