Astrologė: šio ženklo elgesys gali tapti neprognozuojamas

Šią savaitę prireiks atsargumo, perspėja astrologė Palmira. Įprastai ramių Jaučių elgesys savaitės viduryje dėl Marso įtakos gali tapti neprognozuojamas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 123rf nuotr. 
 123rf nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 5, 2021, 11:13 AM, atnaujinta Jan 5, 2021, 11:53 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Startuosite puikiai – antradienis, trečiadienis sėkmingi ambicingiems užmojams įgyvendinti, tam pakaks gerų progų ir gerų pagalbininkų. Suskubkite tartis, derėtis – tai geras laikas sąjungai. Būkite atidesni sutuoktiniui. Jei yra ginčytinų klausimų, juos verta aptarti dabar, neatidedant vėlesnėms dienoms.

Ypač ketvirtadienis, penktadienis sudėtingi – būsite labiau įsitempę, emocingesni, kategoriškesni, tad rezultatus darbe ir santykius su antrąja puse vertinsite gana dramatiškai. Galite imti blaškytis, karštligiškai griauti darnius santykius, nes daug kas atsibodo, nes esate nepatenkinti, nes vilioja nauji horizontai. Vis dėlto neskubėkite įsimylėti, nesiveržkite į naują veiklą ar į naujas pareigas (nebent pasiūlytų).

JAUTIS (04 21–05 20)

Jautis – kaupimo ženklas, tad svarbu, ką kaupti. Aišku, ne nerimą, nuoskaudas, nepasitikėjimą, įtarimus – vieną gražią dieną tai išsiverš ir sugriaus jūsų laimę.

Savaitės pradžioje ramiai pasišnekėkite su jums svarbiais žmonėmis (sutuoktiniu, vaikais, tėvais) apie tai, ko bijote, ko norite, ko iš jų tikitės.

Yra pavojus, kad Marsui įėjus į jūsų ženklą ketvirtadienį ir jūsų elgesys gali tapti neprognozuojamas. Gali kilti poreikis protestuoti, kovoti ir šiaip kardu pamosikuoti.

Nepasiduokite pagundai sudėlioti visus taškus: ne laikas aiškintis teisybę ir kovoti už jos atkūrimą. Tuščias sumanymas ir nutraukti sąjungą (tiek asmeninę, tiek dalykinę).

DVYNIAI (05 21–06 21)

Savaitės pradžia žada sėkmę ne tik veikloje, bet ir meilės reikaluose. Būsite stiprūs ir įveiksite iššūkius, kurie jus lydi dar nuo praėjusių metų.

Antradienį, trečiadienį daugiau laiko skirkite artimiesiems – jums bus ką pasakyti vaikams, tėvams, sutuoktiniui.

Ketvirtadienis ir penktadienis – nemalonių nutikimų dienos, kai gresia konfliktai (dažniau dėl aplinkinių nesugebėjimo įvertinti jūsų geras idėjas, jų naudą). Neišgyvenkite – dar bus galimybių paaiškinti pasauliui, kaip teisingai mąstyti ir gyventi.

Šiuo metu labiau pasaugokite sveikatą. Galima netikėta trauma, avarija, liga arba tiesiog piktas naminis gyvūnas (šuo, katė).

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pirma savaitės pusė – atsipalaidavimo metas namų aplinkoje, puikus bendrauti (pasinaudokite nuotolinio ryšio privalumais) su draugais, giminaičiais – prisiminkite senus laikus, patirtus išgyvenimus.

Draugų palaikymas suteiks jėgų, sustiprins viltį – prasideda laikas, kai reikia labiau gyventi viltimi ir mažiau išgyventi dėl dalykų, kurie nepavyko.

Antra savaitės pusė žada permainų santykiuose su mylimu asmeniu, mat būsite linkę dvejoti, tikrinti, ar jūs mylite vienas kitą, ar esate vienas kitam skirti. Likimas netikėtai gali suvesti ir su nauju gerbėju, tik vargu ar tai bus džiuginantis ryšys.

LIŪTAS (07 23–08 22)

Savaitės pradžioje jūsų gyvenime gali atsirasti naujų žmonių, kurie taps jums pagalba, atrama, įkvėpimo šaltiniu. Šis laikas geras ir biurokratinėms problemoms spręsti, bet nepalankus pasirašinėti svarbius dokumentus, tvirtinti sandorius.

Savaitės pradžioje būtinai raskite laiko pasikalbėti su draugu, mama, sese, broliu – šių žmonių nuojauta, pasakyti žodžiai greitai virs pranašiškais.

Nuo ketvirtadienio gali išryškėti problemos veikloje, susijusios su finansinėmis kliūtimis, vadovybės ar klientų nepasitenkinimu.

Būkite apsukrūs, diplomatiški, stenkitės nesklandumus išspręsti gražiuoju.

MERGELĖ (08 23–09 22)

Savaitės pradžioje gali atsirasti progų naujiems sumanymams įgyvendinti. Gautus dalykinius sumanymus verta priimti. Tiks spręsti ir finansines problemas, ieškoti naujų uždarbio šaltinių.

Nuo ketvirtadienio stabtelėkite, kad ir kuo užsiimsite, – skuboti sprendimai bus žalingi.

Neplanuokite kelionių, svarbių pokalbių, nespręskite atsakingų problemų darbe – įsitrauksite į nereikalingą konfrontaciją, įgysite slaptų įtakingų priešų. Itin venkite ginčų su artimaisiais, kaimynais.

SVARSTYKLĖS (09 23–10 23)

Antradienį, trečiadienį suskubkite sutvarkyti svarbius reikalus, ypač jei jie susiję su pinigais, turtu.

Ketvirtadieniui, penktadieniui nieko rimto neatidėkite – tai praradimų dienos, kai galima arba daug netekti, arba susipykti su antrąja puse, darbo partneriais. Paaiškės, kad jūsų požiūriai pernelyg skirtingi.

Šios dienos gali suteikti progų pavyduliauti – gal jūsų sutuoktiniui (mylimam asmeniui) taps žinoma kokia nors jūsų paslaptis? Sekmadienis, pirmadienis jums išganingos dienos, kai pavyks ramiai išspręsti kilusius nesklandumus.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Savaitės pradžioje nesiimkite svarbių darbų – kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą, raminkite nervus: antrą savaitės pusę galimas sukrėtimas, kuriam įveikti prireiks dvasios ramybės, vidinio tvirtumo.

Tiesa, palaikys mylimas asmuo, sutuoktinis. Jei netikėtai kas nors nusigręžtų, tiesiog pamirškite tą asmenį.

Ypač penktadienį, šeštadienį būkite apdairesni su pinigais, atsargesni su ugnimi, degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis, jus įsimylėjusiais asmenimis.

Neplanuokite didelių darbų savaitgaliui. Skirkite šias dienas vidiniams norams atskleisti – juk turite ne menkesnes teises į laisvę, asmeninę nuomonę nei jūsų artimieji.

ŠAULYS (11 23–12 21)

Savaitės pradžioje vis dar tęsis gerųjų permainų metas. Jei turite svarbių sumanymų, suskubkite iki ketvirtadienio pasinaudoti jums siūloma pagalba, atsiradusiomis naujomis galimybėmis.

Šiomis dienomis gautus pasiūlymus priimkite. Tai puikios dienos konsultuotis profesiniais klausimais su žinovais, ieškoti pagalbos svarbiam sumanymui įgyvendinti.

Ypač penktadienis bus sudėtinga, apgaulinga diena – netikėta naujiena apie partnerių (konkurentų) ketinimus, mylimo žmogaus planus gali priversti kategoriškai apsispręsti žengti lemtingą žingsnį – visiškai nutraukti santykius su tais, kurie sukčiauja ar nepalaiko jūsų.

OŽIARAGIS (12 22–01 19)

Reikalams tvarkyti sėkminga savaitės pradžia – jūsų pastangos bus įvertintos vadovybės: galite sulaukti paaukštinimo ar algos padidinimo.

Tiesa, nesugalvokite kreiptis į šefą penktadienį – jūsų pokalbis gali nemaloniai komplikuotis. Jei įtariate, kad kas nors iš draugų išduoda, antrą savaitės pusę bus progų tai patikrinti.

Savaitgalį ar kitos savaitės pradžioje galite sulaukti žinių iš toli, kurios vers keisti planus. Vis dėlto neskubėkite reaguoti, daryti išvadų. Kol kas reikia truputį palaukti.

VANDENIS (01 20–02 18)

Gera savaitės pradžia – palanki bendrauti su įtakingais, svarbiais asmenimis, tinkama ir kelionėms.

Antradienis, trečiadienis – sąlyginai lengvos sėkmės metas, kai aplinkybės klostosi palankiai ir net anksčiau jums priešiški asmenys ima ir maloniai suteikia pagalbą.

Gana sudėtinga antra savaitės pusė. Penktadienis – išbandymų diena, kai galite išgirsti viršininko priekaištų, susidurti su tėvų nepasitenkinimu.

Būkite kantrūs – jūsų laukia nuostabus metas, ir tam tikri kliuviniai metų pradžioje nebus lemtingi.

ŽUVYS (02 19–03 20)

Savaitė nebus lengva – neplanuokite atsakingų pokalbių, nesiimkite rizikingų reikalų. Būkite apdairesni piniginiuose, turto reikaluose – siekdami mažo pelno galite netekti to, kas jau įgyta.

Antrą savaitės pusę galimi pokyčiai ir santykiuose su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu – jie gali arba visai nutrūkti, arba virsti aistringu romanu.

Būkite atidūs bendraudami su savo pora – klausykite, kas jums sakoma ir ką kalba jūsų vidus. Patys mažiau šnekėkite.

Tai bus paslapčių atskleidimo metas. Net jei sužinosite ir ne visai smagių dalykų, nepykite, nenuliūskite, pamėginkite suprasti, atleisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.